Blindextase

Blindextase.nl is een online datingsite waar je op zoek kunt gaan naar de liefde van je leven. Bij deze datingsite kun je op een veilige en betrouwbare manier online daten. Verder is een ieder welkom om zich te registreren. Het maakt dus niet uit als je een ander geloof, sexuele geaardheid of opleidingsniveau hebt.

Blindextase.nl Aanmelden

Om die nieuwe liefde te zoeken op Blindextase.nl zul je eerst een account moeten aanschaffen. Allereerst zul je het registratieformulier moeten invullen. In dit formulier zul je enkele basisgegevens moeten aangeven, zoals: een gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord, je geslacht, geboortedatum en waar je naar op zoek bent. Vervolgens geef je aan dat je akkoord gaat met de Algemene voorwaarden van de site. Na dit gedaan te hebben wordt je verwezen naar je profiel. Dit profiel zal je verder vorm moeten geven door meer te vertellen over jezelf. Het is natuurlijk niet verplicht om het direct te doen, je kan ook direct van start gaan met online daten.

Blindextase.nl Mogelijkheden

Het aanmaken van een profiel op Blindextase.nl gebeurd erg makkelijk en ook nog gratis. Nieuwe leden van de site krijgen automatisch een gratis account. Met dit account kun je de site uitpoberen en kijken als het iets voor jou is. Vervolgens krijg je met dit account ook gratis functies, zoals een profiel aanmaken, profielfoto's plaatsen, gebruik maken van de zoekfunctie, beperkt profielen bekijken en berichten ontvangen. Naast het gratis account kun je tegen een kleine vergoeding gebruik maken van een betaald account. met dit account heb je dan meer mogelijkheden. Je kunt dan gebruik maken van alle functies van de site, zoals chatten of prive berichten sturen, onbeperkt foto's plaatsen, video's plaatsen, gebruik maken van de uitgebriede zoekfunctie en alle profielen bekijken.

Blindextase.nl Kosten

Op Blindextase.nl heb je namelijk de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken. Hiermee kun je dan ongelimiteerd gebruik maken van de gratis functies van de site. Indien je gebruik wilt maken van de betaalde functies zul je eerst een betaalde lidmaatschap moeten aanschaffen. Een maand lidmaatschap bij Blindextase.nl kost € 9,99. Wanneer je al 4 lidmaatschappen hebt genomen wordt je door de site beloond. Hierdoor worden de kosten na je 4e betaling beeindigd.


Blindextase Reviews

  leuke site

  De site is nog redelijk nieuw dus er zijn nog niet even veel members zoals de grote datingsites, maar de leden zijn serieus en ik hoefde maar vier keer een lidmaatschap te nemen - hier was ik wel heel blij mee. En je kunt spraak berichten sturen wat heel leuk is. Ik heb ook al een date gehad waar ik nog steeds contact mee heb.

  Sterke punten
  betrouwbaar, makkelijk, serieuze leden,

  Zwakke punten
  Nog redelijk nieuw

Bezoek Blindextase

Schrijf je eigen review