Metjou is een algemene datingsite die voor een ieder beschikbaar is dat opzoek is naar een leuke date. Op Metjou kom je verschillende mensen tegen die op zoek zijn naar verschillende soorten contact, waaronder: een leuke date, een vriendschap of een serieuze relatie. Elke dag komen er meer dan 200 nieuwe leden erbij op deze site. Iedereen op de site is minimaal 18 jaar oud.

Metjou aanmelden

Op MetJou kun je net zo lang gratis rondkijken, zoals je dat zelf wilt. Hoe doe je dat? Je hoeft alleen je e-mailadres in te vullen en een profiel naam te bedenken. Niet alle stappen hoef je meteen in te vullen bij het aanmaken van je profiel. Die kunnen later alsnog worden bijgewerkt. Ook kun je je makkelijk uitschrijven indien de site je niet bevalt. Mocht het je wel bevallen, dan staat een wereld vol contacten voor je open.

Metjou mogelijkheden

Het erg makkelijk om met elkaar in contact te komen op MetJou. Ingeschreven leden kunnen zoeken naar andere singles op basis van verschillende eigenschappen, waaronder: leeftijd, geslacht, hobby’s enz.

Vervolgens dien je je eigen profiel ook bij te werken. Daarin geef je aan welke wensen je hebt, en wat je zoekt in een date. Het is een sterke aanrader om over jezelf te vertellen, zoals je hobby’s, werk en eventuele toekomst plannen. Als je dit alles goed bedenkt, kom je veel sneller in contact met iemand anders. Denk dus goed na over je teksten en foto’s. Vertel geen onwaarheden, omdat dit je niet goed zal uitkomen wanneer je eenmaal een date krijgt. Zo een date kan erg tegenvallen.

Het is via deze website natuurlijk ook mogelijk om te chatten met andere leden. Hieronder valt het versturen en ontvangen van persoonlijke berichten. Dit kun je eerst anoniem doen, zodat je privacy gewaarborgd blijft totdat je bereid bent om je identiteit prijs te geven. En dat kun je middels een leuke date! Als als je zeker bent dat je iemand wil ontmoeten en de persoon te vertrouwen is, dan kun je besluiten om op date te gaan.

Metjou kosten

Vele functies van deze website zijn gratis. Maar er zijn ook betaalde functies zoals het versturen van berichten, waarvoor je op een gegeven moment credits nodig hebt per bericht. Die worden verkocht in pakketten. Die zien er als volgt uit:

-    150 Credits voor €15,99 en dan krijg je VIP-toegang voor 15 dagen
-    300 Credits voor € 27, 99 en dan krijg je VIP-toegang voor 30 dagen
-    900 Credits voor €59,99 en dan krijg je VIP-toegang voor 90 dagen
-    Gratis €0,- en dan ben je Gratis Lid


Metjou Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Metjou.

Bezoek Metjou

Schrijf je eigen review