Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating       Victoria Milan   Seksbuddy  

Blog van Datingsites vergelijken

De sugardaddy en sugarbaby zijn hotter dan ooit! Er zijn meerdere datingsites die daar op inspringen zoals bijvoorbeeld Richtmeetbeautiful of Suikerarrangement. Het belangrijkste doel van deze sites is om mensen, met specifieke overeenkomsten die dezelfde more »


Comments (0)

Datingscam en misleiding op datingsites, dat is iets waarmee we niets te maken willen hebben uiteraard. Wij zien iedere dag meerdere scammers langskomen in de review die we doen voor onze datingsites Knuz.nl en more »


Comments (0)

Pepper heeft een leuke actie speciaal voor jou. Je kunt nu 3 dagen 100% gratis van alle functionaliteiten op Pepper gebruikmaken.Na die 3 dagen zit je nergens aan vast!Probeer het dus gewoon eens uit more »


Comments (0)

50 plus datingsite 50liefde.nl komt met een leuke actie. Je kunt nu 3 dagen daten voor slechts 1 euro! Dat kost je dus eigenlijk niks en je kunt toch de site eens goed uittesten. more »


Comments (0)

Overige informatie in je profielAls de datingsite is kwestie de mogelijkheid biedt, en de meeste datingsites bieden dat zeker, om meer informatie over jezelf in te vullen dan is dat altijd goed om te more »


Comments (0)

Een goede profieltekst op een datingsiteHoe schrijf je een goede profieltekst op een datingsite? Daar gaat het in dit artikel over.Je hebt stap 1 gezet en jezelf ingeschreven op een datingsite. Dat is mooi more »


Comments (0)

In dit artikel geven we je tips en adviezen voor het opzetten van een effectief datingprofiel. Een profiel maken op een datingsite, dat stelt toch niets voor? Dat klopt ten dele. Wij beheren zelf more »


Comments (0)

Oké, en dan heb je na het vele daten eindelijk de liefde van je leven, en dan? Hoe houdt je die vast? Hoe zorg je ervoor dat de liefde van je leven ook je more »


Comments (0)

Pepper heeft een mooie Valentijns aanbieding!Sluit tussen nu en 16 februari een abonnement af op datingsite Pepper en Pepper verdubbelt de looptijd van je gekozen abonnement. Je hebt dus 2 keer zo lang toegang more »


Comments (0)

Tot en met 28 februari krijgen nieuwe members 3 dagen gratis toegang tot alle functionaliteiten op 50liefde. Ben je rond de 50 of erboven, en ben je serieus op zoek naar een leuke partner? more »


Comments (0)

Altijd gratis daten? Ja dat kan prima!Wij verbazen ons nog steeds regelmatig waarom de meeste mensen toch steeds kiezen voor de betaalde datingsites.Dezelfde dienst, maar dan gratis. Je zou zeggen dat iedereen more »


Comments (0)

Tot en met 31 januari ontvangen nieuwe members een gratis 3 dagen full membership. Dit is de eerste keer dat 50liefde met een 3 dagen gratis Full Membership actie komt! Profiteer hier dus van more »


Comments (0)

Tindl - Tijdelijke actie! Gratis onbeperkt full membership!Dat is nog eens een actie! Deze nieuwe snelgroeiende datingsite pakt het anders aan ...Tindl is een nieuwe datingsite in Nederland en België voor alle leeftijden op more »


Comments (0)

Profiteer van de gratis daten actie van Lexa deze week.Als je je nu inschrijft op Lexa, dan ontvang je 3 dagen volledig gratis toegang tot alle functionaliteiten van de site. Je zit nergens more »


Comments (0)

Wytegearre.nl is een datingsite die zich specifiek richt op de inwoners van Friesland. Wytegearre.nl is onlangs gestart en nu al schrijven zicht toentallen mensen per dag in op deze leuke site.Ook woonachtig in Friesland? more »


Comments (0)

Van 7 juli 2016 tot 31 augustus 2016 heeft 50liefde een zomeractie waarbij nieuwe members maar liefst 55% korting krijgen op een full membership!50liefde.nl is een leuke en vooral serieuze datingsite voor 50 plussers more »


Comments (0)

Er zijn honderden datingsites en allemaal pretenderen ze natuurlijk de beste te zijn. Ze ‘lijken’ allemaal gratis te zijn en het lijkt of op iedere datingsite werkelijk duizenden leden actief op jou zitten te more »


Comments (0)

E-matching is een datingsite voor hoger opgeleiden.E-matching heeft nu een leuke actie. Je krijgt na aanmelding gratis 3 contacten. Dat betekent dat je lid kunt worden en met 3 mensen onbeperkt gratis in contact more »


Comments (0)

Pepper heeft weer een nieuwe verdubbelaar actie! Members die in de periode van 23 mei tot en met 29 mei een abonnement afsluiten bij Pepper.nl ontvangen een dubbele looptijd van het afgesloten abonnement. Zo more »


Comments (0)

Be2 is een van de grootste datingsites van Nederland en België. Be2 heeft singles in alle leeftijdscategoriën. 50 plus is er daar 1 van. Op Be2 zijn vele duizenden vijftigplussers actief. Bent u ook more »


Comments (0)

50liefde.nl heeft een leuke paasactie voor je! 50% korting op een full membership. Tot en met dinsdag 29 maart ontvangen alle leden namelijk 50% korting op een Full Membership.Profiteer dus nu van 50% korting more »


Comments (0)

E-matching komt ook met een leuke actie.Gratis 3 contacten voor nieuwe leden. Daarmee kunt u de site mooi even uittesten. En als het bevalt dan kunt u meer contact aangaan. Bevalt het u more »


Comments (0)

50liefde.nl heeft een mooie actie! 50% korting op een full membership.Dus profiteer van 50% korting op 50liefde.nl!Klik hier om van deze aanbieding gebruik te maken of klik op onderstaande bescheiden banner.50liefde more »


Comments (0)

Profiteer van de actie van Seniorengeluk deze maand.Als je je nu inschrijft op Seniorengeluk, dan ontvang je 3 dagen volledig gratis toegang tot alle functionaliteiten van de site. Je kunt volledig gratis daten more »


Comments (0)

Profiteer van de actie van Lexa deze maand.Als je je nu inschrijft op Lexa, dan ontvang je 3 dagen volledig gratis toegang tot alle functionaliteiten van de site. Je kunt volledig gratis daten more »


Comments (0)

50Plusmatch: Verdubbel je Full Membership abonnement Members die in de periode van 1 januari tot en met 18 januari 2016 een abonnement afsluiten bij 50Plusmatch ontvangen een dubbele looptijd van het afgesloten abonnement. Zo kunnen more »


Comments (0)

Lexa heeft ook weer een mooie actie voor je!3 dagen gratis toegang tot de gehele site.Lexa is de grootste datingsite van Nederland en Belgie. Profiteer daarom nu extra door dit gratis uit te more »


Comments (0)

Mooie actie van 50PlusMatch!Je kunt 3 dagen geheel gratis gebruikmaken van alle functionaliteiten op 50PlusMatch.Je zit nergens aan vast! Probeer het gewoon uit en bepaal zelf of je na 3 dagen nog lid wilt more »


Comments (0)

Verdubbel actie van Pepper.nlIn de periode van dinsdag 8 december tot en met zondag 20 december ontvangen members die een abonnement afsluiten bij Pepper.nl een dubbele looptijd van het afgesloten abonnement. Zo kunnen members more »


Comments (0)

Daten kent geen grenzen. Dat is het motto waaronder Lexa voor het eerst een weekend weg in Crans Montana organiseert. Speciaal voor singles wordt dit een bijzondere ervaring van wel 12 verschillende nationaliteiten. Het more »


Comments (0)

Vijftigplusdating heeft een leuke nieuwe actie!3 dagen volledig gratis toegang tot alle functionaliteiten op de site.Vijftigplusdating is een datingsite gericht op relatiezoekenden van 50 jaar en ouder. Je vindt hier dus altijd mensen more »


Comments (0)

50PlusMatch heeft weer een leuke nieuwe actie!3 dagen volledig gratis toegang tot alle functionaliteiten op de site.50PlusMatch is een datingsite gericht op mensen van 50 jaar en ouder. Je vindt hier dus altijd more »


Comments (0)

Gentlemen's night bij Match4me!In de periode van vrijdag 30 oktober tot en met zondag 8 november ontvangen alle nieuw aangemelde heren 3 avonden een gratis Full Membership bij Match4me. De actie is geldig op more »


Comments (0)

Lexa heeft ook weer een mooie actie voor je!3 dagen gratis toegeng tot alle functionaliteiten op de site.Lexa is de grootste datingsite van Nederland en Belgie. Proifiteer daarom nu extra door dit gratis more »


Comments (0)

Gentlemen’s night bij 50PlusmatchSpeciaal voor mannen! Gentlemen’s night bij 50Plusmatch.Je mag 3 avonden volledig gratis van alle functionaliteiten op de site gebruikmaken.Probeer het uit en kijk of er ook leuke mensen op more »


Comments (0)

Profiteer nu van 3 volledig gratis toegang op Vijftigplusdating!We mogen je op 50 plus datingsite Vijftigplusdating een mooie aanbieding doen. Namelijk 3 dagen gratis volledig gratis toegang tot alle functionaliteiten op de site.Deze actie more »


Comments (0)

Lexa komt weer met een mooie deal voor je!Je kunt nu profiteren van 3 dagen volledig gratis toegang tot alle functionaliteiten die Lexa te bieden heeft. En dat zijn er veel! Je kunt dus gratis more »


Comments (0)

Lexa heeft weer een leuke actie!Je kunt nu profiteren van 3 dagen volledig gratis toegang tot alle functionaliteiten die Lexa te bieden heeft. En dat zijn er veel! Je kunt dus gratis mailen, more »


Comments (0)

Kortingscode voor 40% korting op ContactMatch!Datingsite ContactMatch over zichzelf Bij ContactMatch kunt u op zoek naar een nieuwe date of een mogelijke partner, maar ook naar contacten voor vriendschap of voor de gezelligheid. Kortom: iedereen more »


Comments (0)

Pepper verdubbelt dit weekend je lidmaatschapAls je wel eens de radio of de televisie aan hebt staan dan heb je zeker wel eens een reclame van Pepper langs zien komen.Pepper is een leuke datingsite more »


Comments (0)

Pepper heeft als eerste datingsite een iOS en Android dating app waarin ruime visuele aandacht is voor hobby's en overige interesses van singles. Singles kunnen een foto- en videocollage maken van hun selfies, interesses more »


Comments (0)

Profiteer nu van 3 dagen gratis full membership tijdens de Summer datedays van Lexa! Klik hier ...Lexa heeft vanaf 9 juli een 3 dagen gratis full membership actie voor alle nieuwe leden. Dat betekent more »


Comments (0)

Relatieplanet heeft dit weekend een mooie actie. Je mag 3 dagen lang volledig gratis gebruik maken van alle functionaliteiten die Relatieplanet te bieden heeft. Na die 3 dagen heb je zelf de keus of more »


Comments (0)

Spectaculaire dubbeldeal! Profiteer nu!We mogen je op twee 50 plus websites een mooie aanbieding aanbieden. Namelijk 3 dagen gratis volledig gratis toegang tot alle functionaliteiten op beide sites.De eerste site is 50PlusMatch:En de tweede more »


Comments (0)

Nieuw toegevoegd aan Dating-sites-vergelijken.nl ...Speeddaten.nl is de grootste speeddating organisatie van Nederland.Op Speeddaten.nl staat het volgende over hun dienst: Ontmoet 20 singles op één avond bij locaties door heel Nederland. Binnen 24 uur ontvang more »


Comments (0)

Alleenstaande-moeders.nl heeft tot en met 14 juni een leuke actie. Je kunt 3 dagen volledig gratis van alle functionaliteiten op de site gebruik maken.Na die 3 dagen kun je zelf bepalen of je more »


Comments (0)

Dit weekend 3 dagen gratis op Relatieplanet!Profiteer nu!Relatieplanet is één van de populairste datingsites van Nederland en België. En dat is niet het enige; ze is ook de meest bezochte datingsite! Op Relatieplanet kun more »


Comments (0)

Pepper verdubbelt tijdelijk jouw abonnement. Als je tussen 14 en 31 mei een abonnement afsluit, dan verdubbelt Pepper de duur ervan. Zo kun je voor hetzelfde geld 2 keer zo lang daten. Dus stel more »


Comments (0)

Datingsite Match4me heeft een 3 dagen gratis full membership actie.De actie loopt van 8 t/m 18 mei.Profiteer!more »


Comments (0)

Lexa heeft vanaf 8 mei een 3 dagen gratis full membership actie voor alle nieuwe leden. Dat betekent dat in die periode nieuwe leden gratis gebruik kunnen maken van alle functionaliteiten. De actie loopt more »


Comments (0)

Vanaf donderdag 23 april tot en met dinsdag 28 april biedt Lexa een 3 dagen gratis Full Membership aan voor nieuwe members. Zo kunnen nieuwe members 3 dagen gratis gebruik maken van alle betaalde more »


Comments (0)

Datingsite Knuz.nl heeft haar website volledig vernieuwd.De gratis datingsite Knuz.nl heeft haar website afgelopen weekend totaal vernieuwd. De website is nu responsive, wat betekent dat de site op alle devices goed benaderbaar is. more »


Comments (0)

Schrijf je in tussen 6 april t/m 12 april en je krijgt 3 dagen gratis toegang tot alle functionaliteiten op Relatieplanet.Relatieplanet is één van de grootste datingsites in Nederland en Belgie.Lid worden more »


Comments (0)

Schrijf je in tussen 2 april t/m 14 april en je krijgt 3 dagen gratis toegang tot alle functionaliteiten die Match4me te bieden heeft.Match4me is één van de grootste datingsites voor hoger opgeleiden. more »


Comments (0)

Om de lente in te luiden heeft Lexa weer een mooie actie voor daters.In het eerste en laatste weekend van april biedt Lexa een 3 dagen gratis Full Membership aan voor nieuwe members!Nieuwe more »


Comments (0)

Tja, en dan ben je lid van een datingsite en dan zie je een leuke persoon ... wat dan?Goed contact leggen op een datingsiteWe willen je natuurlijk niet voorschrijven hoe je contact maakt met more »


Comments (0)

Actie bij Lexa, 3 dagen lang gratis uitproberen De zomer is nog lang niet voorbij en Lexa heeft besloten met een nieuwe actie te komen! Schrijf je komende week in en ontvang 3 dagen lang more »


Comments (0)

Leuke actie van 50plusmatch.nl3 dagen gratis onbeperkt toegang tot alle functionaliteiten op 50plusmatch.nl.50plusmatch is een site die zicht richt op mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder. Het is een serieuze datingsite gericht more »


Comments (0)

Online daten, wat verstaan we daaronder in dit artikel? Met online daten bedoelen we hier alle vormen van online contact gericht op het vinden van een partner voor een serieuze relatie, een spannende date of more »


Comments (0)

Dating-sites-vergelijken.nl mag haar bezoekrs 3 dagen gratis full membership aanbieden voor Relatieplanet!Schrijf je nu in en profiteer!3 dagen full membership, wat betekent dat? Als je je aanmeldt op Relatieplanet.nl dan kun je direct daarna 3 more »


Comments (0)

Speciaal voor de bezoekers van dating-sites-vergelijken.nl heeft Lexa een mooie actie beschikbaar, namelijk 3 dagen gratis full membership!Schrijf je nu in en profiteer!Ontmoet leuke single vrouwen en mannen online. Schrijf je nu Gratis in more »


Comments (0)

Bij eDarling is er ook weer een leuke Valentijnsactie. Dit keer werkt het met een speciale voucher code die je recht geeft op een gratis full membership voor 48 uur. De code is fdc8421 en more »


Comments (0)

Bij maatjemeer-match krijg je als je tot en met 13 februari aanmeldt van 14 t/m 16 februari gratis een full membership lidmaatschap. Dat is dus mooi drie dagen gratis proberen of maatjemeer-match de ideale site more »


Comments (0)

In Amerika is het fenomeen al zeer bekend maar hier in Nederland begint het pas net vorm te krijgen; Christelijke datingsites. Het is natuurlijk de manier om een partner te vinden die hetzelfde in more »


Comments (0)

“Nee, ik doe ik niet aan Valentijnsdag, het is zo’n commercieel feest” maar ondertussen baal je wel als je op 14 februari de avond alleen op de bank spendeert. Hoe zorg je er dan more »


Comments (0)

In de periode 6 t/m 16 februari 2015 krijg je als nieuw lid 3 dagen gratis een full membeship bij Lexa! Zo kun je mooi even kijken of op Lexa of daar jouw Valentijn more »


Comments (0)

Match4me heeft een leuke actie deze dagen. Speciaal voor nieuwe leden die zich rond de Valentijn aanmelden (7 t/m 15 februari 2015) is er een leuk extraatje: 3 dagen gratis een volledig lidmaatschap. Zo more »


Comments (0)

Krijg deze maand 3 dagen gratis een volledig lidmaatschap op 50plusmatch. Deze actie loopt van 7 t/m 15 februari 2015 en geldt voor nieuwe leden.Wees er dus snel bij en wellicht vind jij dit more »


Comments (0)

Als je een aantal erotische datingsites moet geloven zijn er enorme hordes vrouwen op zoek naar geile dates met instant seks. En als je een aantal mannen moeten geloven zijn alle erotische datingsites pure more »


Comments (0)

Veel relaties kennen een moment waarin één van de twee partners minder zin in seks krijgt. Dat kan allerlei oorzaken hebben: stress, vermoeidheid, slechte voeding, of misschien gewoon dat de sleur langzaam je slaapkamer more »


Comments (0)

De Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) stelde er kamervragen over: Een datingsite speciaal voor mensen die willen vreemdgaan. Volgens de christelijke partij was het schandalig om mensen aan te zetten de huwelijkse trouw te verbreken, more »


Comments (0)

Over Femke van der Hoeven: Wie ben jij en wat is jouw specialisatie? Femke van der Hoeven, country manager bij datingsite PARSHIP.nl. In deze functie verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de Nederlandse tak van more »


Comments (0)

Bij 50plusmatch is het weer actie en met deze actie code GV2015 krijg je als je op de betaalpagina gaat afrekenen extra maanden.3 maanden lidmaatschap wordt 4 maanden lidmaatschap 6 maanden lidmaatschap wordt 8 maanden more »


Comments (0)

Match4Me heeft een mooie actie waarbij je extra maanden krijgt bij het afsluiten van een full membership! Zo krijg je bij 3 maanden lidmaatschap 4 maanden lidmaatschap, bij 6 maanden lidmaatschap 8 maanden lidmaatschap en bij 12 more »


Comments (0)

Het is je gelukt je hebt een date! Je vindt haar echt leuk en wilt voorkomen dat ze jou na de date alleen nog als vrienden wilt zien. Kan dat? Er zijn wel degelijk manieren more »


Comments (0)

Whatsapp en facebook zijn platformen waarbij als je gaat flirten het vooral draait om je woorden. Natuurlijk maak je ook gebruik van een foto, maar aangenomen dat je foto goed is, zijn het vooral de more »


Comments (0)

Parship, de datingsite voor hoger opgeleiden heeft de gehele maand januari een super leuke actie. Meld je je aan tussen 1 en 31 januari 2015 dan krijg je 3 dagen de tijd om de more »


Comments (0)

Lexa heeft in de maand januari de Lexa Date Days. Dit betekend dat je van 1 januari tot en met 21 januari 2015 3 dagen gratis een fullmembership krijgt als je je aanmeldt, zodat more »


Comments (0)

Bij Lexa is het weer volop actie. Voor alle nieuwe leden is er namelijk een top deal, 3 dagen een gratis full membership! Deze actie loopt tot en met 22 december 2014, dus wees more »


Comments (0)

Vorige week heeft het programma Kassa van de VARA een uitzending gedaan over datingsites. Zij onderzochten tien sites om uit te zoeken hoe betrouwbaar ze zijn, hoe het met de zoekprofielen zit en met more »


Comments (0)

Meld je deze week aan bij Relatieplanet en je krijgt gelijk 30% korting op een full membership! De actie loopt nog t/m 7 december 2014, dus maak er nog snel even gebruik van en more »


Comments (0)

Veel mannen die beginnen met online dating hebben de droom om oneindig veel vrouwen te ontmoeten. De groep mannen die dat gevoel minder hebben. Hebben vaak een kind of een heel erg druk leven, more »


Comments (0)

NieuweRelatie heeft een leuke actie. Nieuwe leden ontvangen tot 1 december 2014 gratis een week lang een Full Membership! Neem een kijkje en schrijf je gratis in.Niet bekend met NieuweRelatie? NieuweRelatie richt zich voornamelijk more »


Comments (0)

Herfstactie bij RelatiePlanet Dit weekend heeft RelatiePlanet weer een leuke actie voor nieuwe leden. Je krijgt namelijk als je je aanmeld 30% korting op een Full Membership inschrijving. De actie loopt van 24 tot en more »


Comments (0)

Je zit op een datingsite om vrouwen te ontmoeten. Je bekijkt wat profielen en daar zie je wel een heel mooie vrouw. Hoe fantastisch zou het niet zijn als je met haar in contact more »


Comments (0)

De nieuwe televisie serie “Nieuwe Buren” zorgt voor een enorme toename in populariteit van swingen onder de Nederlandse mannen en vrouwen. Dat suggereert de erotische datingsite WebSexdate. Het aantal aanmeldingen en geplaatste oproepjes in more »


Comments (0)

Nieuwe leden van Match4Me ontvangen in de periode 10 tot en met 26 oktober 2014, 3 dagen een gratis full membership om de site is goed te doorzoeken en een date te vinden. Heb more »


Comments (0)

Bij 50plusmatch.nl is er weer volop actie. Zo kan je als je je aanmeld in de periode 10 tot en met 26 oktober 2014, 3 dagen gratis gebruik maken van een full membership. Neem more »


Comments (0)

De all you can date actie van Pepper.nl wordt verlengd tot en met 2 november 2014. Heb je nog geen account en dacht je dat je te laat was voor deze actie? Maak er more »


Comments (0)

Lexa heeft weer een mooie actie de komende week. Van 10 tot en met 20 oktober 2014 krijg je als nieuw lid maar liefst 3 dagen de tijd om volledig gratis gebruik te maken more »


Comments (0)

Bij datingsite Pepper is het weer de all you can date weken! Wat houdt dit in? Dit betekent dat als je nu een abonnement bij Pepper afsluit je twee keer zoveel maanden krijgt.Neem je more »


Comments (0)

Win een Verzorgde Date bij Lexa.nl! Lexa.nl pakt uit in augustus met een aantal zeer leuke acties. Zo ontvangen nieuwe leden van 12 to ten met 22 september 2014 sowieso 3 dagen Gratis Full Membership. more »


Comments (0)

Dit weekend heeft Relatieplanet weer een mooie zomer actie in huis. Je krijgt namelijk 30% korting op een full membership. Wees er snel bij, want de actie loopt slechts van 29 augustus tot en more »


Comments (0)

Je had in het begin al twijfels over deze date, maar omdat je het zo onaardig vond om af te zeggen, ben je toch gegaan. En nu heb je spijt,want de date waar je more »


Comments (0)

2 Maanden gratis proberen bij Klasseswingers De erotische datingsite Klasseswingers heeft een zeer mooie introductie actie. Alle vrouwen en stellen die zich de komende tijd aanmelden krijgen 2 maanden gratis toegang. Dit is geen proef more »


Comments (0)

Relatieplanet, van harte! Vandaag heeft Relatieplanet bekend gemaakt dat het de afgelopen week de bijzondere mijlpaal van 5 miljoen inschrijvingen is gepasseerd. Deze prestatie zal voor de huidige en toekomstige leden niet ongemerkt voorbij gaan more »


Comments (0)

Relatieplanet, krijg dit weekend 30% korting op een full membership Dit weekend heeft relatieplanet een kortingsactie op een full membership inschrijving. Doe je dat namelijk van 25 juli tot en met 29 julie 2014, dan more »


Comments (0)

Verdubbel je abonnement bij de Pepper all you can date actie Datingsite Pepper heeft een zeer interessante actie, namelijk verdubbeling van je abonnement!Neem je een Full Membership voor 1 maand voor € 25,00 dan krijg more »


Comments (0)

Relatieplanet heeft voor komend weekend weer een prachtige actie waarbij je 3 dagen gratis Full Membership kunt krijgen. De actieperiode start vandaag en loopt tot en met 13 juli 2014. 3 dagen Gratis Full Membership  more »


Comments (0)

Kosten van Victoria Milan Ben jij opzoek naar een spannende date dan is de site Victoria Milan wellicht iets voor jou. Je kunt een gratis account aanmaken en rondkijken op verschillende profielen. Wil je echter more »


Comments (0)

Morgen beginnen Lexa Date Days weer. Maak snel gebruik van deze promotie en schrijf je de komende periode in, Je ontvangt dan 3 dagen gratis een Full Membership. Deze actie loopt van 11 t/m 21 more »


Comments (0)

Profiteer van een super leuke zomer weekend actie bij Relatieplanet. Schrijf je nu in en ontvang 30% korting op een Full Membership! Wees er snel bij want deze actie loopt slechts van 27 t/m 29 more »


Comments (0)

Contact informatie Wil je in contact komen met de klantenservice van Ondeugend Daten omdat je iets wilt vragen over je profiel, je abonnement, acties of omdat iets simpelweg gewoon niet helemaal goed werkt, dan is dat more »


Comments (0)

Jij wilt inloggen bij datingsite Ondeugend Daten? Op deze pagina geven we aan waar en hoe je dit kunt doen. Ondeugend Daten inloggen Bij Ondeugend Daten kan je op twee manieren inloggen. Op het hoofdscherm is een mogelijkheid om more »


Comments (0)

Verwijderen van profiel Ondeugend daten hoe moet ik opzeggen? Het opzeggen is niet erg moeilijk en zo gedaan. Log eerst in en ga in "Mijn Overzicht" naar de bovenkant van de pagina. Hier klik je more »


Comments (0)

Contact informatie Kom je er niet uit bij e-Matching of heb je een andere reden om de klantenservice te benaderen (je hebt bijvoorbeeld vragen over je lidmaatschap of je wilt je abonnement stopzetten) dan kan de more »


Comments (0)

Contact informatie Heb je vragen over Be2 met betrekking tot je abonnement of lidmaatschap dat moet je bij klantenservice zijn. Of je nu wilt opzeggen of alleen iets wilt weten over de kosten of waarom een more »


Comments (0)

Contact informatie Bij EliteDating kan er op verschillende manieren contact gelegd worden met klantenservice. Heb je vragen op je profiel, contact leggen, je account opzeggen of je lidmaatschap veranderen er is altijd wel een reden op more »


Comments (0)

Contact informatie De klantenservice van datingsite Relatieplanet is zowel te bereiken via de post, per telefoon en per mail. Mocht je vragen hebben over het verwijderen van je profiel of het opzeggen van je abonnement dan more »


Comments (0)

Contact informatie Als je contact wilt maken met de klantenservice van datingsite Lexa, omdat je bijvoorbeeld je abonnement wilt aanpassen, je profiel wil laten verwijderen of vragen hebt over acties en aanbiedingen of gewoon simpelweg wil more »


Comments (0)

Contact informatie Hier vind je een duidelijk overzicht van de contact informatie voor de datingsite Pepper. Wil je weten of er acties of aanbiedingen zijn, heb je vragen over je lidmaatschap of wil je je abonnement more »


Comments (0)

Contact informatie Het vinden van de contact informatie en informatie over de klantenservice van een datingsite is niet altijd even makkelijk  en duidelijk. Soms heb je vragen over je lidmaatschap, wil je weten of er acties more »


Comments (0)

Match4me is dé datingsite voor hoger opgeleiden en per direct kun je nu profiteren van 3 dagen gratis full membership. Deze actie is geldig tot 15-7-2014.  Match4me: 3 dagen gratis daten  more »


Comments (0)

Per direct start 50plusmatch met een super toffe actie! 50plus dating is één van de hardst groeiende markten op gebied van dating en daar kan jij nu extra van profiteren: Je kunt tijdelijk vrijblijvend gebruik more »


Comments (0)

In juni biedt Lexa alle nieuwe members een zomerse actie aan: Je kunt tijdelijk en vrijblijvend gebruik maken van een 3 dagen GRATIS Full Membership. De actie is geldig van 06-06-2014 t/m 16-06-2014.  3 dagen gratis daten op more »


Comments (0)

3 dagen gratis full membership? In verband met Hemelvaart heet Relatieplanet een leuke actie voor jouw. Je kunt nu direct gratis daten! Dit is de ultieme gelegenheid om een partner  te ontmoeten. Momenteel heeft Relatieplanet 4.978.219 singles more »


Comments (0)

Ontvang tot en met zondag 25 mei 214 30% korting op een full membership inscrhijving bij Relatieplanet. Ben je op zoek naar een leuke date met het mooie weer? Dan is dit je kans! more »


Comments (0)

Van 22 mei tot en met 29 mei 2014 ontvang je bij Lexa 3 dagen een gratis full membership én maak je ook nog eens kans op een dinerbon van €75. Dat betekent dus more »


Comments (0)

Match4me laat je mee profiteren van de lente en de liefde. De datingsite, speciaal voor hogeropgeleiden, biedt alle nieuwe leden 3 dagen een gratis full membership aan. Profiteer van de actie 5 tot en more »


Comments (0)

Op zoek naar een leuke match die bij jou past? 50plusmatch heeft in de periode van 5 tot en met 12 mei 2014 voor alle nieuwe leden 3 dagen een gratis full membership. Start more »


Comments (0)

Je nieuwe huwelijkspartner vinden? Die vind je wellicht wel bij Nieuwerelatie.nl. Alle nieuwe leden krijgen nu een 3 dagen gratis full membership bij de datingsite. De actie is geldig van 5 tot en met more »


Comments (0)

Ontvang nu de gehele maand mei 1 maand full membership bij Lexa gratis. Bij het afsluiten van 1 maand full membership bij Lexa ontvang je nu dus de 2e maand geheel gratis. De actie more »


Comments (0)

Van 2 mei tot en met 12 mei 2014 ontvang je als nieuw of bestaand lid bij eDarling 48 uur een gratis full membership. Wat moet je hier voor doen?  Ga naar eDarling en more »


Comments (0)

Veel mannen hebben moeite met het schrijven van hun eerste dating bericht. En al lukt het sommige mannen wel. Een groot deel van hen zal geen reactie krijgen een leeg postvak houden. Dan is more »


Comments (0)

Tips voor een succesvolle relatie. Uiteindelijk is iedereen op zoek naar hetzelfde. Iemand om de rest van het leven mee door te brengen. Een maatje, soulmate, verkering, geliefde. Tips voor een succesvolle relatie. Nu is het vinden more »


Comments (0)

De beste online dating profiel tips Oké je gaat de stap nemen om je in te schrijven op een datingsite. Om gelijk al lekker van start te gaan is het hebben van een goed dating more »


Comments (0)

3 dagen gratis daten? Alhoewel de lente in maart voorzichtig al is begonnen, viert Lexa.nl de gehele maand april het officiële begin van de lente! 3 dagen gratis daten Van 4 t/m 14 april geeft Lexa.nl nieuwe members de kans om more »


Comments (0)

3 dagen gratis full membership? Vandaag kun je dus 3 dagen daten op Relatieplanet. Je kunt dan gratis gebruikmaken van alle betaalde functionaliteiten. Relatieplanet heeft op dit moment 4.943.271 singles op de site. De kans dat je hier een more »


Comments (0)

Wat een single vrouw niet wil horen Er is niets mis met single zijn. Je kunt gaan en staan waar je wilt, je kunt precies doen waar jij zin in hebt, en je hoeft geen more »


Comments (0)

Vrouwen online versieren Als man zit je niet op een datingsite om nieuwe vrienden te maken. Er kan wel een vriendschap ontstaan. Maar de echte reden dat jij hebt je ingeschreven of gaat inschrijven. Is more »


Comments (0)

Wil jij daten met contact garantie? Datingsite Pepper wil jou binnen 100 dagen helpen aan een serieuze date! Lukt het Pepper niet? Dan mag je op hun kosten een andere datingsite uitproberen.  Natuurlijk zal more »


Comments (0)

Je wilt pepper opzeggen?  Op deze pagina laten we je zien hoe dat gaat. Pepper opzeggen Pepper opzeggen is eigenlijk zo gepiept! Zorg er eerst voor dat je bent ingelogd. Klik vervolgens op  het menu rechtboven more »


Comments (0)

Jij wilt inloggen bij datingsite pepper? Op deze pagina geven we aan waar en hoe je dit kunt doen. Pepper inloggen Inloggen bij Pepper is niet moeilijk.  Rechtsbovenin op de site van Pepper zie je “inloggen” more »


Comments (0)

Pepper Kosten   Wil je weten wat de kosten zijn van datingsite Pepper? Op deze pagina geven we je daar informatie over. Een profiel aanmaken is helemaal gratis. Hierna kun je je matches bekijken en more »


Comments (0)

Valentijnsdag biedt jaarlijks het ultieme moment om anoniem een afspraakje te maken met dé man of vrouw van jouw dromen. Vrijdag 14 februari is de dag van de liefde. Dit artikel geeft een aantal more »


Comments (0)

Ben jij met Valentijn op zoek naar een goed gesprek, een leuke date of toch net wat meer spanning in jouw leven? Veel singles zijn hier dagelijks mee bezig en storten zich volledig op het more »


Comments (0)

Iedereen kent het wel, van die periodes dat het financieel eventjes niet zo voor de wind gaat. Je probeert je uitgaven te beperken, maar je wilt wel leuke dingen blijven doen met vrienden. En more »


Comments (0)

De beste tips voor het perfecte eerste afspraakje zijn per situatie verschillend. Een eerste date is nou eenmaal spannend. Het is een drempel die iedere single vroeg of laat zal moeten nemen. Je bent more »


Comments (0)

Online criminaliteit op datingsites is de grootste angst van iedere single. Onderzoek van de Fraudehelpdesk heeft aangetoond dat 80 tot 90 procent van de slachtoffers van 'datingfraude' voorkomt bij vrouwen van 50 jaar of ouder. more »


Comments (0)

Gratis datingsites lijken bijna te mooi om waar te zijn. Waarom zou je immers betalen voor een lidmaatschap, als het vinden van de man of vrouw van je dromen ook gratis kan? Op basis more »


Comments (2)

Is het nodig om je relatiestatus op Facebook überhaupt te veranderen? Als je hebt besloten dat je het goede nieuws wilt delen met de wereld (of in ieder geval, dat deel van de wereld more »


Comments (0)

Het vinden van ware liefde middels een datingsite is allang niet meer opmerkelijk. Vooral onder hoger opgeleiden blijkt online dating erg populair. Om de toenemende vraag van deze doelgroep te gemoed te komen zijn more »


Comments (0)

Voor veel christenen blijkt het vinden van de juiste match een onbegonnen taak, met name wanneer het vinden van een partner binnen de gemeenschap niet mogelijk is. Bovendien daalt het aantal gelovigen in Nederland more »


Comments (0)

De laatste tijd zien wij dat er steeds meer niche- datingsites ontstaan, waaronder ook MaatjemeerMatch. Deze datingsite specialiseert zich in het koppelen van mensen met een maatje meer, of mensen die juist op zoek more »


Comments (0)

In tegenstelling tot 20ers, 30ers en 40ers, blijkt het voor 50plussers in de praktijk een stuk ingewikkelder om de ware liefde te vinden. Die ene intelligente, charmante en sympathieke man of vrouw op leeftijd more »


Comments (0)

Lexa heeft weer een mooie actie beschikbaar! Ben jij single en op zoek naar een partner? Deze maand januari, aldus Lexa,  is de beste maand om een single te vinden. Als je je nu more »


Comments (0)

Be2 heeft een leuke aanbieding voor online daters. Nieuwe leden ontvangen nu 30% Korting Op Een Full Membership! Gebruik deze aanbieding om de liefde van je leven te vinden.  Vooral nu in de winter zijn een hoop more »


Comments (0)

50plusmatch heeft weer een leuke actie voor jou! Wie zich nu aanmeld ontvangt 3 dagen full membership helemaal gratis. Dit is het ultieme moment om op zoek te gaan naar een partner. Neem de more »


Comments (0)

Wil jij 3 dagen gratis daten op match4me ?  Dat kan! Tot en en met  31 december 2013 heb je de gelegenheid om gratis gebruik te maken van alle functionaliteiten, zonder te betalen.  Grijp deze gelegenheid aan more »


Comments (0)

Wil je 3 dagen gratis full membership? Dan heeft Lexa goed nieuws voor jou! Dit weekend van 6 t/m 13 december 2013 krijg je 3 dagen gratis full membership cadeau. Je bent dan drie dagen more »


Comments (0)

Je bent al een tijdje online aan het daten, op aanraden van vrienden. Zelf had je er eigenlijk nog niet eens aan gedacht, het moet toch ook wel zonder een account lukken? Toch hebben more »


Comments (0)

Relatieplanet geeft dit weekend weer kortingen tot 30% weg. Nieuwe leden ontvangen nu namelijk 30% korting op hun full membership abonnement. De winter maanden komen eraan en dat betekent dat Nederland massaal weer gaat more »


Comments (0)

Pepper.nl heeft een leuke actie voor jou! Word nu Full Member en ontvang Gratis verdubbeling van je abonnement! Deze actie is per direct geldig en geldt t/m zondag 17 november 2013. Alle nieuwe, maar ook huidige more »


Comments (0)

Op zoek naar erotische datingsites een sexdate, one night stand, webcamsex of ander erotisch contact, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de top 3 erotische datingsites voor u more »


Comments (0)

Wie denkt dat alleenstaande vaders en alleenstaande moeders niet in zijn voor een leuke date, heeft het bij het verkeerde eind. Steeds meer alleenstaande ouders wagen zich in de zoektocht naar ware liefde. Daten verschilt more »


Comments (0)

Mannen lijken meer op elkaar dan ze denken… vooral in bed! Is het een kwestie van opvoeding, sociale druk of aangeboren mannelijkheid? We durven het niet te zeggen. Maar één ding is zeker: sommige more »


Comments (0)

Pepper trakteert! Met de bekende knop JustCoffee geeft Pepper niet alleen suggesties voor een ideale eerste date,  maar neemt Pepper ook de rekening op zich. Het wordt nu nog laagdrempeliger om snel af te more »


Comments (0)

E-matching.nl heeft een leuke actie deze maand. Iedereen verdient liefde, vandaar dat je nu 3 gratis contacten kunt leggen. Natuurlijk zijn hier wel voorwaarden aan verboden. E-matching.nl voorwaarden 1) Goedgekeurd profiel 2) Eerste inschrijving of afgelopen 3 more »


Comments (0)

  Nieuwerelatie.nl heeft een leuke actie.Meld je vandaag nog aan en ontvang gratis een full-membership. Hiermee kun je 3 dagen lang gratis daten!Bezoek:  www.nieuwerelatie.nlNieuwerelatie.nl - Waarom gratis aanmelden?Al 31.967 singles kozen voor Nieuwerelatie.nl Chat gratis met more »


Comments (0)

Er zijn veel locaties en activiteiten te bedenken waar je met je date naartoe kunt gaan. Vele zul jeongetwijfeld kennen. De kroeg, het park, de bioscoop, uit eten, naar de film. Stuk voor stuk more »


Comments (0)

Singles die voor het eerst een datingsite uitproberen, zijn vaak teleurgesteld wanneer zij niet direct het gewenste resultaat boeken. Zij besluiten dan al snel dat online dating niets voor hen is en geven het more »


Comments (0)

3 dagen gratis full membership? Lexa heeft voor alle vrijgezellen in Nederland een unieke actie per 6 t/m 12 september 2013. Iedereen die zich inschrijft ontvangt nu automatisch 3 dagen gratis full membership en kan daardoor gebruik maken van alle extra more »


Comments (0)

De koelkast is voor veel mensen een trouwe metgezel en ideaal gezelschap voor avonden alleen. De inhoud van de koelkast zegt dan ook veel over de vrijgezelle eigenaar. Hoe zit het met jouw koelkastinhoud?Oude more »


Comments (0)

Pepper singles vinden het een genot om naar films te kijken, zo blijkt uit de profielgegevens. Juist hierom organiseert Pepper jou en jouw liefde voor film een Pepper Film Festival, genaamd ’48 uur van de more »


Comments (0)

  e-Matching  Jubileumacties 15 jaar in augustus! e-Matching, de datingsite voor hoger opgeleiden is opgericht in 1998 en bestaat nu 15 jaar. Deze campage wordt begeleid met een campagne op Radio (Qmusic, Radio1, Radio2, 3FM, Skyradio, ClassicFM, SlamFM, more »


Comments (0)

HetGrandCafe.nl heeft een leuke actie op dit moment: Iedereen die zich nu inschrijft krijgt de eerste twee maanden lidmaatschap gratis, in plaats van € 7,50 euro per maand. Laat  deze actie niet liggen en wordt lid more »


Comments (0)

Beste heren, er zijn van die dingen die een goed idee lijken voor een eerste afspraakje, maar die het eigenlijk helemaal niet zijn. Lees en leer!Overdressed zijnVrouwen zijn niet de enigen die vooraf aan more »


Comments (0)

Gratis full Membership van Lexa ontvangen? Wanneer je je tussen 21 en 27 juni 2013 gratis inschrijft, krijg een Full Membership cadeau. Je kunt dan 24 uur lang gratis daten met leuke singles.Ja, ik more »


Comments (0)

Vier redenen om je buurman te versieren Je bent vastberaden op zoek te gaan naar de ware liefde en je bent bereid om door het vuur te gaan om die te vinden. Maar wat nu more »


Comments (0)

Gratis full membership ontvangen van Relatieplanet? Wanneer je je tussen 9 en 16 juni 2013 inschrijft krijg je een full membership cadeau. Op deze manier kun je volledig gebruikmaken van alle full member functionaliteiten more »


Comments (0)

Lexa heeft voor alle vrijgezellen in Nederland een unieke actie per 5 april t/m 11 april 2013. Iedereen die zich inschrijft ontvangt nu automatisch 24 uur gratis full membership en kan daardoor gebruik maken van alle extra more »


Comments (0)

Pepper datingtips. Aangezien het festival seizoen nu begint, hebben we bij Pepper een relevant onderzoek gedaan onder 700 single mannen en vrouwen (20-49 jaar) over de do's en don'ts voor singles op een festival. Aan de more »


Comments (0)

Gratis daten, wie wil dat nou niet. Omdat Pepper.nl twee jaar is geworden wil zij dit met iedereen vieren.  Zoals je weet is het bijna Pasen. Ben je single en ben je op zoek more »


Comments (0)

Op zoek naar een date, goede vriendschap of serieuze relatie? Sense Dating vindt wat jij zoekt. Dating is vandaag de dag helemaal hot. Vele singles hebben inmiddels de weg naar datingsites gevonden. Voor Sense more »


Comments (0)

Nog niet klaar voor samenwonen? Drie tips: Samenwonen is een grote stap die niet iedereen zomaar durft te nemen. Logisch ook, want het is niet niks! Het vraagt soms best wat tijd om aan het more »


Comments (0)

Styliste Deborah van Aalst | Pepper Nog even en het is Valentijnsdag. Daarom enkele tips en trucs voor je date, zodat je kunt genieten. En mocht je die nog niet hebben, datingsite Pepper organiseert more »


Comments (0)

Elkaar net ontmoet en nu al Valentijnsdag, wat te doen? Jullie hebben elkaar pas net ontmoet via een datingsite en, toeval of niet, Valentijnsdag staat voor de deur. Wat doe je dan? Uitnodigen of niet more »


Comments (0)

Ondeugend-daten.nl, 3 dagen gratis VIP abonnement Wil jij gratis daten bij ondeugend-daten.nl ? Dat Kan! Van 12 tot en met 16 januari 2013 kun je als VIP gebruik maken van alle functionaliteiten!  Laat deze actie more »


Comments (0)

3 dagen gratis full membership op 50plusmatch.nl Wil jij 3 dagen gratis daten op 50plusmatch.nl?  Dat kan! Van 12 tot en met 16 februari 2013 heb je de gelegenheid om gratis gebruik te maken van more »


Comments (0)

Valentijnskorting bij Relatieplanet.nl Wil jij komende maand tegen een voordelig tarief daten op Relatieplanet? Van 12 tot en met 14 februari 2013 zijn de onderstaande kortingen van kracht:1 maand van € 28,50 voor € 22,50 ( more »


Comments (0)

Gratis lexa full membership gratis lexa full membership ontvangen? Dat kan! Op vrijdag 8 tot en met donderdag 14 februari 2013 krijgen alle leden gratis een full membership van 24 uur! Dit is de ideale more »


Comments (0)

Ondeugend daten kostenOndeugend daten kosten, hoe duur is het nu eigenlijk? Op deze pagina geven we jou alle relevante informatie met betrekking tot een abonnement.Ondeugend-daten.nl maakt gebruik van Credits. Wat verstaan we onder Credits? more »


Comments (0)

Parship ziet grote toename in aanmeldingen onder ouderen Uit onderzoek van Parship blijkt dat ruim een meerderheid, 60 procent, van de single 50-plussers een LAT-relatie wil.  Verder uit de resultaten is gebleken dat bijna 69 procent van more »


Comments (0)

Lexa Datedays, gratis daten! Van vrijdag 4 t/m donderdag 10 januari 2013 zijn er de Lexa Date Days! Tijdens deze week (normaal een weekend) krijg je als nieuw lid 3 dagen gratis full membership(normaal 24 uur).Op Lexa.nl, more »


Comments (0)

eDarling, kortingscode! Met de volgende code: 6e9e52 krijg je bij 3 maanden lidmaatschap 1 maand gratis, bij 6 maanden 2 maanden gratis en bij 12 maanden 4 maanden gratis op eDarling!Deze code kun je gebruiken tot en more »


Comments (0)

Lexa.nl, de nummer 1 datingsite Singles in Nederland verkiezen Lexa.nl boven andere datingsites. Uit recent onderzoek van comScore is dit gebleken. Lexa.nl heeft namelijk het grootste aantal unieke bezoekers gemeten over de periode augustus t/m november more »


Comments (0)

Vrouwelijke singles willen in 2013 méér sporten en méér tijd voor zichzelf. Amsterdam, 18 december 2012. 40 procent van de Nederlandse singles wil een gezondere levensstijl en heeft dit  bovenaan de lijst van goede more »


Comments (0)

De top 10 leugens We hebben de top 10 leugens die we onze partners vertellen voor je op een rijtje gezet. We zijn erg benieuwd of je je hier in kunt vinden. Vind het artikeltje more »


Comments (0)

e-matching inloggen e-matching inloggen, hoe en waar kan dat ? Op deze pagina lees je het antwoord!Alleen leden van e-matching kunnen inloggen. Dit kan rechtsbovenin op de startpagina(zie figuur 1.1). Vul je nickname en more »


Comments (0)

e-matching opzeggen e-matching opzeggen,  hoe kan ik mijn profiel of lidmaatschap opzeggen?  Veel mensen kampen met deze vraag en daarom leggen we uit hoe je dit kunt doen. e-matching profiel verwijderenLog in met je gegevens; Klik links more »


Comments (0)

e-matching kosten e-matching kosten,  wat zijn de tarieven nu eigenlijk? Op deze pagina zullen we dit uiteenzetten. e-matching heeft de volgende tarieven:1 maand kost 17,95 euro ( alléén via automatische incasso mogelijk) 3 maanden kost 39,95 euro ( 25% korting) 6 more »


Comments (0)

Parship inloggen Parship inloggen, hoe en waar kun je dit doen? Alleen leden kunnen inloggen via het inlogformulier (zie figuur 1). Deze vind je op de startpagina. Vul je e-mail of gebruikersnaam in en more »


Comments (0)

Parship opzeggen Parship opzeggen, hoe kan ik mijn profiel of lidmaatschap beëindigen? Net als anderen wil je dit het liefst zo snel mogelijk geregeld hebben. We leggen op deze pagina uit hoe dit eenvoudig kunt more »


Comments (0)

Parship kosten Parship kosten, hoe duur is het nu eigenlijk? Veel online daters vragen zich dit af. Op deze pagina zullen we jou dan ook uitleggen wat de tarieven zijn. Parship kosten Premium Lidmaatschap 6 maanden premium kost more »


Comments (0)

Be2 kosten Be2 kosten, hoe duur is een Premium-lidmaatschap ? Op deze pagina zullen we dit uitleggen. Volgens be2 heeft een Premiumlidmaatschap veel voordelen ten opzichte van een gratis lidmaatschap.Be2 kosten Premium-lidmaatschap3 maanden 49,90 euro per maand 6 more »


Comments (0)

Be2 opzeggen Ben je niet tevreden en wil je be2 opzeggen of alleen deactiveren? Op deze pagina wordt dit in stapjes uitgelegd. Profiel verwijderen of deactiverenLog in met je persoonlijke gegevens. Klik op button “Mijn profiel (1.)”. more »


Comments (0)

Be2 inloggen Be2 inloggen, hoe en waar kun je dit doen? Op deze pagina leggen we dit uit.Alleen leden van be2 kunnen inloggen op de startpagina. Dit kan aan de hand van een gebruikersnaam en more »


Comments (0)

Lexa inloggen Lexa inloggen, waar kun je dit doen? Op deze pagina zullen we dit uitleggen.Alleen leden van Lexa kunnen inloggen op de startpagina. Dit kan met je e-mailadres of gebruikersnaam en wachtwoord.  Klik op more »


Comments (0)

Lexa opzeggen Lexa opzeggen?, Veel mensen hebben hier moeite mee. Op deze pagina zullen we je uitleggen hoe en waar je dit kunt doen. Lexa profiel verwijderen/opschortenLog in op Lexa en klik in het horizontale menu more »


Comments (0)

Lexa kosten Lexa kosten,  hoe duur is het nu eigenlijk? Op deze pagina vind je de tarieven die lexa hanteert. Lexa heeft drie lidmaatschapstermijnen:1 maand* kost 24,95 euro 3 maanden* kost 12,95 euro per maand ( more »


Comments (0)

Relatieplanet inloggen Relatieplanet inloggen, hoe en waar kan dat?  Op deze pagina zullen we dit uitleggen.Als lid van Relatieplanet kun je inloggen op de startpagina.  Dit kan. Dit kan met je logincode en wachtwoord more »


Comments (0)

Relatieplanet opzeggen Relatieplanet opzeggen, hoe en waar kun je dit doen? Dit zullen we je op deze pagina uitleggen. Profiel deactiveren of verwijderenLog in met je gegevens Klik op je profielpagina op “Wijzig mijn profiel” Klik links more »


Comments (0)

Relatieplanet kosten Relatieplanet kosten,  hoe duur is het nu eigenlijk? Op deze pagina zullen we alles over de tarieven vertellen die deze datingsite hanteert. Er zijn vijf lidmaatschapstermijnen die als volgt luiden:1 week kost 12,50 more »


Comments (0)

eDarling inloggen Jij wilt graag weten hoe en waar je kunt inloggen op edarling? Op deze pagina zullen we dit uitleggen!Alleen leden van eDarling kunnen inloggen op de site. Dit kan aan de hand van je more »


Comments (0)

eDarling opzeggen Ben je niet tevreden en wil je edarling opzeggen? Lees op deze pagina hoe je dat kunt doen. Profiel verwijderenLogin met je met je persoonlijke gegevens Klik op de link “instellingen” Er verschijnt een menu more »


Comments (0)

eDarling kostenU wilt meer informatie over eDarling kosten? Deze datingsite biedt de Premium-lidmaatschap  en de Premium-PLUS lidmaatschap aan. Volgens eDarling kun je met een Premium-lidmaatschap Onbegrensd communiceren en direct alle foto's en profiel-bezoekers bekijken. eDarling more »


Comments (0)

Singlesplace tablet actie! Singlesplace.nl is dé gratis datingsite van Nederland en België. Zij heeft een leuke actie voor de komende 10 weken. Je kunt als je je gratis inschrijft op singlesplace.nl elke week kans maken more »


Comments (0)

Recente acties en artikelen

Opzoek naar een Sugarbaby? Dit kan je tegenkomen!

sugarbaby

De sugardaddy en sugarbaby zijn hotter dan ooit! Er zijn meerdere datingsites die daar op inspringen zoals bijvoorbeeld Richtmeetbeautiful of Suikerarrangement. Het belangrijkste doel van deze sites is om mensen, met specifieke over...

25 juli 2018

Pas op voor datingscam!

Datingscam en misleiding op datingsites, dat is iets waarmee we niets te maken willen hebben uiteraard. Wij zien iedere dag meerdere scammers langskomen in de review die we doen voor onze datingsites Knuz.nl en Relatieklik.nl. Als be...

9 juni 2017