3 Tips voor het Voorkomen van een Eenzame Valentijnsdag

3 februari 2015

valentijn, een drukke tijd op datingsites“Nee, ik doe ik niet aan Valentijnsdag, het is zo’n commercieel feest” maar ondertussen baal je wel als je op 14 februari de avond alleen op de bank spendeert. Hoe zorg je er dan voor dat je op Valentijnsdag een leuke date regelt? Met een beetje voorbereiding krijg je het zo voor elkaar.

  1. Meld je op tijd aan voor een datingsite
De meeste singles realiseren zich op 13 februari pas, wat voor dag het daarna gaat worden. Wanhopig proberen ze dan nog op het laatste moment ‘iets te regelen’, maar ben jij graag ‘iets’ dat op het laatste moment geregeld wordt? Nee, waarschijnlijk niet. Als het er al te dik bovenop ligt zijn je versier- en afspraakpogingen vaak niet zo succesvol. Meldt je op tijd aan bij een datingsite en leg daar alvast wat leuke contacten met singles uit je omgeving. Rond Valentijn zijn er wel altijd acties van bijvoorbeeld Lexa en Match4me. Maak daar gebruik van!
  1. Je bent niet de enige
Dan nu het goede nieuws: Je bent niet de enige. Niemand wil alleen zijn op Valentijnsdag! Zeker niet als ze van bevriende stellen horen wat voor leuke verrassingen zij allemaal in petto hebben voor hun lief. Al is het maar om je vrienden af te troeven, je wilt op die dag een leuke date hebben, en hij/zij heel veel anderen willen dat ook. Als je het dus slim weet te spelen is het bijna zeker dat je op een Valentijnsdag een date kan regelen. De vraag is enorm.
  1. Hou het luchtig
Ben je aan het chatten met een leuke dame, jongen, meisje of man? De kans is groot dat hij of zij wel open staat voor een afspraakje op Valentijnsdag. Bedenk alvast een origineel plan voor wat je met zijn tweeën kan gaan doen. Zoals hierboven al staat vermeld is de opschepfactor niet onbelangrijk! ‘We gingen in een luchtballon over de duinen’ klinkt beter dan ‘hij nam me mee naar cafetaria het Hoekje’. Maar leg tijdens het chatten nog niet zoveel de nadruk op dat het Valentijnsdag gaat zijn “Ohja dat is waar ook, heb je trouwens zin om..” Meer tips over dating en blogs vind je hier op DateVisie.


Bezoek Lexa