Datingtips voor Valentijnsdag 2014

14 februari 2014

Valentijnsdag biedt jaarlijks het ultieme moment om anoniem een afspraakje te maken met dť man of vrouw van jouw dromen. Vrijdag 14 februari is de dag van de liefde. Dit artikel geeft een aantal tips voor het regelen en organiseren van een leuke, gezellige maar vooral romantische Valentijnsdag met jouw liefde.

Daten met Valentijnsdag

Een date regelen met Valentijnsdag klink makkelijk, maar blijkt in de praktijk niet eenvoudig. Zoek je een date voor Valentijnsdag? Op datingsites zoals; PEPPER, LEXA etc. heb je een grote kans om de ware tegen het lijf te lopen. Met behulp van ≠deze vergelijker†kun je datingsites vergelijken en de datingsite selecteren die het beste aansluit bij jouw persoonlijkheid, interesses en voorkeuren. Heb je al iemand op het oog? Dan ligt de uitdaging vooral bij het organiseren van de date en het uitnodigen van jouw (nieuwe) liefde. In dit artikel vindt je de†5 beste tips voor een eerste afpraakje.

Veras jouw liefde met Valentijnsdagdatingtips voor valentijnsdag 2014

Bij Valentijnsdag denken velen aan rozen, chocolade en een romantisch diner bij kaarslicht. Hoewel deze traditionele ingrediŽnten voor een romantische avond vaak succesvol blijken, laat de creativiteit te wensen over. De onderstaande vuistregels zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke Valentijn met jouw ware liefde. 1 Maak het persoonlijk en origineel Iedere persoon en iedere relatie is uniek. Ongeacht hoe goed je elkaar kent, kun je altijd originele en persoonlijke ideeŽn bedenken om jouw partner te verrassen. Wat wordt er niet van jou verwacht, maar zou hij/zij erg op prijs stellen? Wat vind hij/zij echt leuk en komen jullie samen nooit aan toe? 2 Het zijn de kleine dingen die het doen Voorkom dat Valentijnsdag in het teken staat van commercie, grote cadeaus en hoge kosten. Het zijn vaak de kleine, sympathieke en verassende dingen die het meeste in de smaak vallen. Schrijf bijvoorbeeld een gedicht, organiseer een picknick bij een kampvuur (met deken), verras je partner met een origineel cadeautje of een romantisch diner. 3 Tijd en aandacht voor elkaar Valentijnsdag draait natuurlijk om romantisch samen zijn. Zorg er dus voor dat je tijd en aandacht hebt voor elkaar. Maak daarom de hele dag of avond vrij voor jouw geliefde en zorg ervoor dat je 100% op hem of haar bent gefocust. Nog geen date voor Valentijnsdag? Neem even een kijkje op ťťn van de vele datingsites die ons land rijk is. Grote kans dat ook jouw ware liefde hier te vinden is!