De beste online dating profiel tips

10 april 2014

De beste online dating profiel tips

Okť je gaat de stap nemen om je in te schrijven op een datingsite. Om gelijk al lekker van start te gaan is het hebben van een goed dating profiel cruciaal. De beste online dating profiel tipsWanneer jij namelijk net nieuw bent bij een datingsite, ben je makkelijk vindbaar. Je staat direct hoog in de zoekresultaten, waardoor je vaak bekeken wordt. Vooral als man is het dan de ultieme mogelijkheid om benadert te worden door vrouwen. Nu is het grote probleem dat veel mannen niet doorhebben hoe je een goed dating profiel maakt. Meestal wordt er een foto opgegooid. Een simpel tekstje geplaatst, worden de invulvelden over hobby's, muzieksmaak en andere dingen leeg gelaten. En vervolgens klaagt die zelfde man, dat vrouwen niet reageren.

De stappen naar een aantrekkelijk dating profiel

Foto's trekken de aandacht, ook bij vrouwen. En dan niet zozeer foto's van je borstkas of eentje waarop te zien is hoe jij een grote vis gevangen hebt. De truc is om een foto te plaatsen die haar aanspreekt en ook spontaan oogt. Dat klinkt nog best vaag, maar om het concreet te maken. Foto's waarop jij lol maakt en waarbij je toevallig op de gevoelige plaat bent vastgelegd doen het erg goed. Zo'n foto zegt namelijk wat over jouw persoonlijkheid en dat is sexy! Dit kan je sportieve kant van je zijn. Maar ook creatieve, grappige, mannelijke of je relaxte kant (vakantie foto). Door meerdere foto's te plaatsen. Toon je tevens je veelzijdigheid aan. Laat die saaie webcam foto dus achterwegen! En als je een goede gezichtsfoto wil, laat een foto van je maken wanneer jij je vriend net vol met een waterballon hebt geraakt. Een oprechte glimlach is zoveel meer sexy dan een lege blik, of geforceerd lachje. Dus zorg dat je echt lacht, en maak dan de een foto.

Teksten die haar raken een intrigeren

Je kunt alleen een goed datingsite profiel maken, wanneer jij ook een profieltekst schrijft die tot haar verbeelding spreekt. En ook activeert. Je kunt fantastische foto's plaatsen, maar ook met woorden kan je een vrouw intens raken. Misschien nog wel meer dan fotoís. Vooral wanneer jij het gevoel hebt, dat je er niet mega fantastisch uitziet kan jij je met je profieltekst je sterk onderscheiden. Omdat de meeste mannen maar weinig creatief zijn en nauwelijks gevoel in hun teksten leggen. De beste manier om een profieltekst te schrijven is eerst helder te hebben over wat jij wilt. Stel jij wilt een lief vriendinnetje. Beeld je eens in hoe dat zou zijn? Op welke manier zouden jullie met elkaar omgaan? Welke gevoelens maken jullie bij in elkaar los? Om nu geen egoÔstische profieltekst te krijgen, die geschreven is in mannen taal. Moet jij je nu in dat vriendinnetje verplaatsen. Wat voor man zoekt zij? Pak een paar belangrijke eigenschappen, zoals zorgzaam zelfvertrouwen etc. Nu betrek jij die eigenschappen op jouw en hoe die tot uiting komen. Wanneer je een relatie zou hebben. Als jij dit goed verwoord, dan trek de vrouwen aan die zich precies hierin kunnen vinden! Om dit stuk heen moet je nog een paar mooie ervaringen omschrijven zoals vakanties en andere gebeurtenissen. En leg daar ook gevoel in. Hoe was het toen je dat vliegtuig uitstapte en die nieuwe omgeving zag? Wat viel je op, waarom vond je het zo jammer om weer terug te vliegen? Wanneer jij wat over je beroep wil zeggen. Vertel dan niet letterlijk wat je doet! Bijvoorbeeld je bent een timmerman. Vertel dan wat voor effect je beroep heeft en wat je er zo mooi aan vindt. "Wat ik zo mooi vindt aan m'n werk is dat ik van niets, iets kan maken. Mensen ik daar enorm mee help en er altijd erg mooie enthousiaste reacties op krijg." Dit wekt mysterie, waardoor ze nieuwsgierig raakt en meer over je wil weten. Tegelijkertijd laat je haar ook een gevoel ervaren in de plaats dat je een simpel feitje vertelt. Dit doet niemand!

Een truc die niemand toepast

Je kent die invulvelden wel. Waarin je wat hobby's kwijt kan, je favoriete eten, muziek etc. Nu zijn er 2 groepen mannen. De eerste groep die heeft er geen zin in en laat de velden leeg. De tweede groep mannen vult het schema netjes in. Beide dingen zijn saai! Er is namelijk ook een aantrekkelijke, onderscheidende en nieuwsgierig makende manier. Je moet namelijk het zelfde doen als bij je profieltekst. Wanneer jij het hebt over je favoriete eten komt er een gevoel bij. Zoals hoe erg jij je erop kan verheugen, wanneer je het voor het eerst gegeten hebt etc. Je noemt dan maar ťťn ding, maar weidt er wel 2 of 3 zinnen aan. Waarom zou je alleen een paar van je favoriete nummers noemen. Als er je ook ťťn kan noemen, die je live bij een concert hebt gezien en voor een intense euforie of kippenvel zorgde? Wanneer jij op deze manier je dating profiel maakt. Reken er maar op dat je de aandacht wekt bij vrouwen. Jij bent zo origineel, interessant en laat op zo'n fantastische manier je persoonlijkheid zien. Dat je interesse wekt!