Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating       Victoria Milan   Seksbuddy  

Drie excuses om onder een date uit te komen

Je had in het begin al twijfels over deze date, maar omdat je het zo onaardig vond om af te zeggen, ben je toch gegaan. En nu heb je spijt,want de date waar je nu tegenover zit is zo dodelijk saai dat je het liefst zou willen dat deze date nooit had plaatsgevonden. Helaas kunnen we nog niet terug in de tijd en moet je een andere oplossing bedenken.

Noodgeval
Zodra hij naar het toilet moet, sms jij een vriendin en vraag je haar of zij jou over 15 minuten kan bellen om te doen alsof er net iets heel ergs gebeurd is. Wanneer jullie 15 minuten later tegenover elkaar zitten en jouw paniekerige vriendin aan de telefoon hangt, kan hij niets anders doen dan medelevend kijken en zeggen dat het niet uit maakt. Jij sluit af met een “het was erg gezellig, tot snel” en je loopt de deur uit. Alhoewel deze truc natuurlijk al veel vaker gebruikt is, werkt het wel.

Niet zo lekker
Is het noodgeval jou iets te doorzichtig, dan kun je ook doen alsof je ineens niet lekker bent. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te doen alsof je iets verkeerds gegeten hebt of dat je plots last krijgt van heftige hoofdpijn. Wanneer jij aangeeft plotseling last te hebben van ontzettende buikkrampen vindt hij het vast niet erg dat je naar huis gaat.

Eerlijk zeggen
Zijn excuses niet jouw ding? Zeg dan gewoon eerlijk dat je het niet zo ziet zitten. Uiteindelijk moet je toch een keer eerlijk tegen deze jongen doen, dus waarom niet nu? Het is misschien even pijnlijk of lastig maar zet je er gewoon overheen. Eerlijkheid duurt het langst.

Ben je opzoek naar een nieuwe date die wel goed bij je past? Neem dan eens een kijkje bij Lexa, de meeste succesvolle datingsite van Nederland en België.

Romantic date

Recente acties en artikelen

Opzoek naar een Sugarbaby? Dit kan je tegenkomen!

sugarbaby

De sugardaddy en sugarbaby zijn hotter dan ooit! Er zijn meerdere datingsites die daar op inspringen zoals bijvoorbeeld Richtmeetbeautiful of Suikerarrangement. Het belangrijkste doel van deze sites is om mensen, met specifieke over...

25 juli 2018

Pas op voor datingscam!

Datingscam en misleiding op datingsites, dat is iets waarmee we niets te maken willen hebben uiteraard. Wij zien iedere dag meerdere scammers langskomen in de review die we doen voor onze datingsites Knuz.nl en Relatieklik.nl. Als be...

9 juni 2017