Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Zo krijg je gegarandeerd reacties op je eerste bericht

Veel mannen hebben moeite met het schrijven van hun eerste dating bericht. En al lukt het sommige mannen wel. Een groot deel van hen zal geen reactie krijgen een leeg postvak houden. Dan is natuurlijk erg frustrerend en jij wilt natuurlijk niet bij deze groep horen.

Om dit voor elkaar te krijgen, moet jij weten wat je in je eerste bericht moeten zetten. Want wanneer je deze elementen toevoegt, zal je reacties krijgen.

Deze elementen zorgen continu voor reacties

Wanneer jij de volgende dingen in je eerste dating bericht communiceert, dan wordt het voor haar haast onmogelijk om niet te reageren.

Humor

Hoewel dit overduidelijk is, doen veel mannen hier toch te weinig mee! Vooral als zij zelf al aangeeft wat voor humor zij heeft, moet je daar gebruik van maken. Humor is een sterke manier om een connectie te maken omdat het zo persoonsgebonden is en voor positieve emoties zorgt.

Is zij sarcastisch? Maak een sarcastische opmerking. Vindt zij zichzelf een gekke meid? Stel haar een gekke vraag waar ze om moet lachen.

Originaliteit

Dat is zo’n krachtig wapen. De meeste berichten die een vrouw ontvangt zijn vaak dezelfde soort. Bijvoorbeeld een compliment over haar uiterlijk, of als ze zegt dat ze van voetbal houdt gaat elke man daar de zelfde manier op in.

Origineel ben je door in de plaats van “cool” te zeggen. Haar uit te dagen met de vraag of ze voetbal kijkt om 22 zwetende mannen te zien. Of weet ze echt wat het spelletje inhoud en juicht ze ook voor het juiste team.

Voor een succesvol eerste datingsite bericht ligt de sleutel bij originaliteit, je hoeft de rest niet eens zo goed te doen, maar als jij weet op te vallen kom je al een heel eind!

Ik weet wie jij bent

Waar de meest mannen vragen naar eigenschappen of hobby’s. Maak jij een enorm sterke indruk wanneer je haar eens goed uitlegt dat jij weet dat jij wel weet wie zij is.

Probeer haar persoonlijkheid en gedrag zo goed mogelijk te beschrijven tot maximaal 3 paragrafen. Je zal haar echt enorm positief verrassen omdat je als één van de weinig echt ziet wie zij is. En dat alleen maar op basis van haar foto’s en profieltekst.

Reken maar dat je een berichtje terugkrijgt.

Een onweerstaanbare overeenkomst

De meeste mannen die zoeken naar overeenkomsten die er relatief vrij weinig toe doen.

Het is leuk dat je dezelfde muzieksmaak hebt, maar voor het juiste effect dat ze echt een sterke interesse voelt, moet je dieper gaan dan dat.

Wat goed werkt is dat wanneer zij een paar steekwoorden heeft neergezet over hoe zij een relatie ziet en jij het ermee eens bent.

Jij nog een stap verder gaat en een meer concreet beeld schetst van hoe zij het ziet. Doordat je het nog scherper verwoord en inspeelt op wat zij echt belangrijk vindt, maak je een connectie met haar.

Wanneer ze ziet dat het beeld dat jij schetst compleet overeenkomt met haar beeld. Dan wil ze je echt graag beter leren kennen om te kijken, wat er nog meer tussen jullie is.

Over de auteur:
Jack Joel is de auteur van het eBoek Van Datingsite Naar Date: Wat Elke Man Moet Weten om via Datingsites de Leukste Vrouwen te Daten en diverse andere producten, die mannen kunnen helpen om meer succes met vrouwen en daten te krijgen. Hij deelt ook Gratis zijn Dating Tips via Dating360.nl

Recente acties en artikelen

Pas op voor datingscam!

Datingscam en misleiding op datingsites, dat is iets waarmee we niets te maken willen hebben uiteraard. Wij zien iedere dag meerdere scammers langskomen in de review die we doen voor onze datingsites Knuz.nl en Relatieklik.nl. Als be...

9 juni 2017

3 dagen gratis op Pepper!

Pepper heeft een leuke actie speciaal voor jou. Je kunt nu 3 dagen 100% gratis van alle functionaliteiten op Pepper gebruikmaken.Na die 3 dagen zit je nergens aan vast!Probeer het dus gewoon eens uit en bekijk welke leuke si...

19 mei 2017