Hoe kies je de juiste datingsite?

23 juni 2016

Er zijn honderden datingsites en allemaal pretenderen ze natuurlijk de beste te zijn. Ze Ďlijkení allemaal gratis te zijn en het lijkt of op iedere datingsite werkelijk duizenden leden actief op jou zitten te wachten. Een eerlijk vergelijk
Om een goed vergelijk te kunnen maken zijn er diverse dating-vergelijkingssites waarop je een eerlijk vergelijk kunt maken. Lees de ervaringen en reviews van anderen zodat je een goed beeld krijgt over de kwaliteit van de site. Klik hier voor een goed vergelijk voor algemene datingsites. Op onze site vind je eerlijke reviews en ervaringen van o.a. Lexa, Relatieplanet, Parship, Pepper en natuurlijk ook die van de gratis datingsites Knuz en Relatieklik. Doe er je voordeel mee!

Haal meer uit je online ontmoetingen
In onze artikelen-sectie staan artikelen over dating en datingsites. Doe er je voordeel mee. Je kunt ook meer lezen over dating op ons weblog op Relatieklik.nl.

Hierbij alvast vier goede tips voor meer online succes in de liefde
Zowel voor de gevorderde als beginnende dater hieronder een paar tips die je een aangename en succesvolle zoektocht kunnen geven.

1. Zorg altijd voor een goede heldere foto van jezelf. Plaats geen fotoís met vrienden en kennissen, het moet duidelijk zijn wie jij bent. kijk ook uit met fotoís van dieren, autoís, motoren en meer. Zorg gewoon dat je jezelf goed presenteert op de foto.

2. Lijkt iemand je wel wat? Stuur geen standaardberichten. Schrijf altijd een op de persoon gerichte mail. Leg kort uit waarom je je geroepen voelt te reageren en vraag of iemand jou ook beter wil leren kennen. Houd het eerste bericht kort en krachtig: het heeft weinig zin een lang opstel te schrijven om vervolgens te horen dat iemand toch geen interesse heeft.

3. Als je het gevoel hebt dat iemand eerlijk is en er is wederzijdse interesse, blijf dan niet te lang doormailen of chatten, maar maak een (veilige) afspraak. Het probleem van lang mailcontact is dat je allebei onrealistische verwachtingen kunt creŽren die niet uitkomen.

4. Zorg voor een eerste kort contact. Spreek af om koffie te drinken en niet gelijk uit eten te gaan. Na de koffie kun je dan (als het tegenvalt) netjes een einde maken aan de date. Bevalt het over en weer goed, dan kun je altijd later nog eens afspreken of samen nog wat anders gaan doen (een wandeling of later een hapje eten).