Hoe moet je als man flirten met woorden?

6 januari 2015

wsa1Whatsapp en facebook zijn platformen waarbij als je gaat flirten het vooral draait om je woorden.†Natuurlijk maak je ook gebruik van een foto, maar aangenomen dat je foto goed is, zijn het vooral de woorden die jou verder moeten brengen.†Vooral als je haar vaag kent, of maar ťťn keer ontmoet hebt. Dan is het flirten via facebook en whatsapp en perfect middel om haar op date te krijgen.

Hoe begin je?

De grootste valkuil, is dat je te voorzichtig bent. Je wilt het niet verpesten en vraagt daardoor naar haar hobbyís, favoriete film en wat ze doet in het dagelijkse leven. Dit zal niet voor de aantrekkingskracht zorgen die je wel met flirten kunt creŽren. Flirten kan je zien als op een lieve manier haar plagen. Je bent dus niet bot en gemeen. Daarnaast hint je er soms indirect op dat zij jou wel ziet zitten. Hiermee toon je zelfvertrouwen en laat je haar lachen.2 ingrediŽnten die erg belangrijk zijn om haar op date te krijgen. Een simpele manier van flirten is dat als ze vraagt wat voor werk jij doet. Je eerst een nepbaan verzint. Kontmodel, bijvoorbeeld. Dit verandert het gesprek van iets serieus en normaals naar speels en grappig. Een andere opening om te beginnen met flirten en die jij zelf kunt opstarten. Is te vragen of ze aan sport doet. En ongeacht welke sport het is, jij verslaat haar! Mocht je een antwoord krijgen waar je weinig mee kan. Dan kan je ook vragen hoe zij met bowlen en poolen is. En een grappig scenario schetsen waarin het bij haar compleet fout gaat. Je zegt bijvoorbeeld wanneer jij met haar poolt de ze zo graag haar best voor je wil doen. Dat ze per ongeluk de bal door een ruit schiet. Wat je scenario is, maakt niet uit, maar maak het een beetje bizar en vergroot het uit.Eindig je grap met een Ďhahaí of een smiley zodat ze weet dat je niet serieus bent.

Hoe ga je verder?

De truc is om de innerlijke temperatuur bij haar op te voeren. Je laat haar continu lachen, je laat met het flirten voelen. Dat je weet dat zij jou wilt. Wanneer je dit doet, dan zal je merken dat ook zij het initiatief neemt om met jou contact op te nemen. Zij zal dus als ze ziet dat jij online bent, je een berichtje sturen. Wanneer je merkt dat dit gebeurt ben je op de goede weg. Nu moet je alleen nog die date krijgen. Dit is eigenlijk best makkelijk. Je geeft aan dat je het leuk vindt om met haar te kletsen. Zij zal dit beamen. Vervolgens geef je aan dat je voorkeur toch uitgaat op Ďechtí contact. En legt haar voor om over een week iets te drinken. Ook kan je poolen of bowlen, wanneer je dit in een flirt heb gebruikt. Dan kan je haar daar een beetje mee uitdagen. ďJe zei toch dat je me ging inmaken met poolen? Volgende week mag je het tegen me bewijzen, tenminste als je dat durft ;-)Ē Bekijk dit artikel voor meer voorbeelden en tips om via whatsapp en facebook te flirten.


Bezoek Pepper.nl