Internet Dating: Wat schrijf je een mooie vrouw?

23 oktober 2014

Je zit op een datingsite om vrouwen te ontmoeten. Je bekijkt wat profielen en daar zie je wel een heel mooie vrouw. Hoe fantastisch zou het niet zijn als je met haar in contact komt? Maar jij weet ook dat je niet de enige man bent die haar benadert. Het is niet eens speciaal meer als ze 60 nieuwe berichten heeft. Dit kunnen er gemakkelijk nog meer zijn, omdat veel mannen hun kans zien. Gelukkig voor jou doen de meeste maar wat en zijn jou kansen door de hoeveelheid zeker niet verkeken!

Hoe wek je haar aandacht?

Wat je in ieder geval al niet moet doen is haar vertellen hoe knap zij is. Daarmee zal jij je niet van de andere mannen onderscheiden. En je wilt onderscheidend zijn anders kan ze alleen een beslissing maken op basis van je foto. Tenminste als ze ook daadwerkelijk je profiel bekijkt en niet gelijk een ander berichtje leest. Want als je zoveel berichten als haar ontvangt moet je soms efficiŽnt te werk gaan. Dit geeft natuurlijk al aan hoe belangrijk het is om origineel te zijn.

Daag haar uit

Een goede manier om op een leuke positieve manier op te vallen, is door haar uit te dagen. Wanneer jij haar uitdaagt zal je haar prikkelen en gaat ze je niet zien als al die andere mannen. Haar uitdagen kan je perfect doen wanneer ze het over een sport heeft die zij doet. Of fan is van een bepaald team. Daarnaast kan je haar ook uitdagen op basis van haar persoonlijkheid. Vooral wanneer ze profieltekst heeft geschreven van twee zinnen. Kan je dat 'zorgen' baren, want ze is toch wel meer dan alleen een knappe vrouw? Of is zij de perfecte vrouw die niets zegt...daarmee kan je haar ook een beetje plagen. Maar zet er wťl een smiley bij.

Maak jezelf niet ondergeschikt

Een andere manier is om met je eerste dating bericht haar te interesseren. Is door je met haar op hetzelfde niveau te levelen. Ze krijgt veel aandacht van mannen die interesse hebben om haar uiterlijk.
  • Door juist aan te geven dat jij dat oppervlakkige zat bent en te vertellen wat je juist wel wil. En zij daar herkenningspunten inziet. Wek jij ook haar interesse.
  • Humor werkt ook perfect, maar om hier gegarandeerd mee te slagen is het wel fijn als je weet wat voor humor zij heeft. Want dan kan je dezelfde humor in je bericht verwerken.
  • Zoals je ziet zijn er best wat mogelijkheden en op basis van haar fotoís en dating tekst. Moet je inschatten wat het beste zal werken.
  • Focus je in ieder geval niet op haar uiterlijk, want dat doet elke voorspelbare man al.
  • Dat je haar mailt impliceert al dat haar uiterlijk jouw aanspreekt, dat extra benadrukken werkt alleen maar tegen je.
  • Wat nog wel een belangrijk puntje is. Is je titel, zorg dat deze opvalt. Desnoods zeg je "Niet openen" zolang het maar geen begroeting is of "mooi" of "knap".
Wil je meer tips over het schrijven van een bericht naar een mooie vrouw? www.dating360.nl/category/berichten Om deze tips gelijk uit te proberen, kun je bijvoorbeeld even een kijkje nemen bij Pepper en een gratis profiel aanmaken.


Bezoek Pepper.nl