Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating       Victoria Milan   Seksbuddy  

Koelkastinhoud als graadmeter

De koelkast is voor veel mensen een trouwe metgezel en ideaal gezelschap voor avonden alleen. De inhoud van de koelkast zegt dan ook veel over de vrijgezelle eigenaar. Hoe zit het met jouw koelkastinhoud?

lexaOude yoghurt en cola
Je koelkast is zo leeg als een woestijn en de inventaris is dan ook snel opgemaakt: twee pakken yoghurt uit een vorig tijdperk, een pot mayonaise en een paar blikjes cola. Zogenaamd heb je geen tijd gehad om boodschappen te doen, maar wij weten wel beter…

 

 

Wat zegt dit over jou:
Je raakt al gedeprimeerd bij het idee dat je thuis alleen moet eten en zorgt er daarom voor dat je zo vaak mogelijk uit eten gaat of bij anderen mensen thuis kunt eten. De resterende tijd laat je een pizza bezorgen. Het vrijgezellenleven ligt je niet en je vindt het maar niks om rond etenstijd in je eentje te zijn. Toch is dit niet de beste remedie. Goed en gezond eten is namelijk ook iets waar je wel degelijk in je eentje van kunt genieten. Net zoals een goed gevulde koelkast bijdraagt aan het creëren van een aangenamere thuissituatie. Een andere oplossing om de eenzaamheid tegen te gaan, is wat vaker je vrienden bij jou thuis uit te nodigen en hen een lekkere maaltijd voor te schotelen.

Boodschappen voor een weeshuis
Stapels pakjes kaas, zes pakken melk, drie pakken jus d’orange, fruit, groenten, pizza’s: jouw koelkast is goed gevuld en alles is voorradig. Het lukt je maar niet om kleine hoeveelheden in te kopen waardoor je bij thuiskomst genoeg hebt voor een heel weeshuis. Enig minpuntje: je bent alleen en hebt niet zo veel honger met als resultaat dat meer dan de helft uiteindelijk in de prullenbak belandt.

Wat zegt dit over jou:
Je geniet van het leven en van lekker eten en verlangt dan ook maar naar één ding: het kunnen delen met anderen. Om de leegte in je leven te compenseren, koop je steeds meer en meer. Maar heb geduld: je zult nog genoeg kansen krijgen om grootschalig in te slaan (voor je man/vrouw en drie kinderen). In de tussentijd kun je maar beter wat zuiniger aan doen en zo verspilling voorkomen. Maar ook in deze situatie is het een idee om je vrienden wat vaker uit te nodigen. Je hebt immer genoeg!

Champagne en kaviaar
Jouw koelkast is slechts gevuld met lekkere en luxe producten. Flessen champagne zijn er in overvloed en je beschikt altijd wel over een portie kaviaar. Terrines van vis of eend die zijn overgebleven van de dag ervoor zijn ook regelmatig terug te vinden in jouw koelkast.

Wat zegt dit over jou:
Zo’n luxe gevulde koelkast betekent niet alleen dat je een echte fijnproever bent, maar ook dat je enorm geniet van je vrijgezellenleven. Het single bestaan hindert jou niet om jezelf lekker te verwennen. Door heerlijke gerechten klaar te maken met bijpassende dranken vier jij het leven. De liefde mis je helaas nog wel in je leven, maar tot de tijd dat je hem/haar tegenkomt, ontzeg jij jezelf niets en je hebt groot gelijk!

Recente acties en artikelen

Opzoek naar een Sugarbaby? Dit kan je tegenkomen!

sugarbaby

De sugardaddy en sugarbaby zijn hotter dan ooit! Er zijn meerdere datingsites die daar op inspringen zoals bijvoorbeeld Richtmeetbeautiful of Suikerarrangement. Het belangrijkste doel van deze sites is om mensen, met specifieke over...

25 juli 2018

Pas op voor datingscam!

Datingscam en misleiding op datingsites, dat is iets waarmee we niets te maken willen hebben uiteraard. Wij zien iedere dag meerdere scammers langskomen in de review die we doen voor onze datingsites Knuz.nl en Relatieklik.nl. Als be...

9 juni 2017