Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Leuke originele date?

Er zijn veel locaties en activiteiten te bedenken waar je met je date naartoe kunt gaan. Vele zul jeongetwijfeld kennen. De kroeg, het park, de bioscoop, uit eten, naar de film. Stuk voor stuk leuk om te doen maar heel erg origineel is het niet. Wil jij je date verrassen tijdens jullie eerste afspraakje dan volgen hier een paar leuke suggesties voor een geslaagde date.

originele date

Doe iets creatiefs
Ben je enorm creatief en vind je het niet erg om een beetje vies te worden? Ga dan eens samen met je date pottenbakken. Dit klinkt misschien als iets vreselijk saais, burgerlijks en het heeft in jouw ogen misschien een hoog geitenwollensokken-gehalte, maar als jouw date net als jij wel in is voor iets nieuws is dit zeker een aanrader. Bij pottenbakken ben je ongeveer twee uur bezig met het maken van potjes en schaaltjes. Niet bang zijn om vies te worden en lekker met de handjes in de klei. Check wel even of je date in is voor een origineel uitstapje. Ervaring leert dat dit niet voor iedereen is weggelegd.

Lekker sportief!
Ben je niet erg van het fröbelen maar wil je wel iets leuks doen? Ga dan samen iets sportiefs doen. Bezoek bijvoorbeeld een klimmuur. Deze activiteit is naast sportief ook nog eens goed om te kijken hoe het zit met het vertrouwen, aangezien je elkaar moet zekeren om te zorgen dat je date niet naar beneden valt. Kleine tip: bewaar deze activiteit voor wanneer jullie elkaar een beetje beter kennen.

Super romantisch
Het is misschien een tikkeltje cliché maar voor veel mensen is dit wel de perfecte invulling voor een date. Een romantisch etentje samen in een leuk, knus restaurant. Je kunt besluiten om vooraf een drankje te doen, je kunt ook direct in het restaurant afspreken. Veel gemaakte fout is om snel te eten om vervolgens naar de bioscoop te gaan. Niet echt een goed idee. In de bioscoop kun je totaal niet praten en elkaar beter leren kennen. Je kunt dus beter uitgebreid eten en daar tijd voor uitrekken.

Wat je ook besluit te gaan doen als het klikt, dan klikt het en dan maakt het niet uit of je nou met je handen in de klei zit, 20 meter boven de grond hangt of in een chique restaurant dineert.

Recente acties en artikelen

Pas op voor datingscam!

Datingscam en misleiding op datingsites, dat is iets waarmee we niets te maken willen hebben uiteraard. Wij zien iedere dag meerdere scammers langskomen in de review die we doen voor onze datingsites Knuz.nl en Relatieklik.nl. Als be...

9 juni 2017

3 dagen gratis op Pepper!

Pepper heeft een leuke actie speciaal voor jou. Je kunt nu 3 dagen 100% gratis van alle functionaliteiten op Pepper gebruikmaken.Na die 3 dagen zit je nergens aan vast!Probeer het dus gewoon eens uit en bekijk welke leuke si...

19 mei 2017