Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating       Victoria Milan   Seksbuddy  

Pepper – Nieuwe app en 3 dagen gratis actie!

Pepper heeft als eerste datingsite een iOS en Android dating app waarin ruime visuele aandacht is voor hobby’s en overige interesses van singles. Singles kunnen een foto- en videocollage maken van hun selfies, interesses en hobby’s. Ook kunnen ze swypen door uitgebreide/informatierijke profielen van andere singles en zo in het leven duiken van hun matches.

Het downloaden van de app is geheel gratis. Je hebt wel een Pepper profiel nodig om toegang te krijgen tot de dating app. Die kun je snel en gratis aanmaken op de (mobiele) site van Pepper.nl.

Ter introductie van de apps krijgen alle nieuwe leden die app downloaden drie dagen gratis toegang tot alle functionaliteiten. De actie loopt van 30 juli tot en met 5 augustus 2015. Profiteer dus nu en meld je aan!

Over Pepper
Pepper, is de eerste datingsite die met de hulp van duizend singles is gebouwd. Dit maakt Pepper meteen anders als alle andere datingsites. Met Pepper is het niet alleen leuk om een profiel te bekijken, maar ook om één te maken.

Pepper, de niet zomaar een datingsite
Pepper is een datingsite waar je overkomt zoals je echt bent. Het plezier van het daten staat voorop en daarom geeft pepper jou tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Op deze manier kun jij zo snel mogelijk met je match afspreken.

Recente acties en artikelen

Opzoek naar een Sugarbaby? Dit kan je tegenkomen!

sugarbaby

De sugardaddy en sugarbaby zijn hotter dan ooit! Er zijn meerdere datingsites die daar op inspringen zoals bijvoorbeeld Richtmeetbeautiful of Suikerarrangement. Het belangrijkste doel van deze sites is om mensen, met specifieke over...

25 juli 2018

Pas op voor datingscam!

Datingscam en misleiding op datingsites, dat is iets waarmee we niets te maken willen hebben uiteraard. Wij zien iedere dag meerdere scammers langskomen in de review die we doen voor onze datingsites Knuz.nl en Relatieklik.nl. Als be...

9 juni 2017