Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating       Victoria Milan   Seksbuddy  

Valentijnacties 2014 – 3 dagen gratis daten en veel korting!

Ben jij met Valentijn op zoek naar een goed gesprek, een leuke date of toch net wat meer spanning in jouw leven? Veel singles zijn hier dagelijks mee bezig en storten zich volledig op het online daten. Ook dit jaar willen we je weer graag in het zonnetje zetten. Daarom hebben we de beste datingdeals voor je op een rijtje gezet!

TIP! Wil je optimaal profiteren?  Meld je dan gratis aan bij alle onderstaande acties!

Valentijnacties 3 dagen gratis daten!

Lexa: 3 dagen Gratis Full Membership
Tijdens Valentijn staat alles in het teken van de liefde, maar laten we de 2,3 miljoen singles in Nederland ook zeker niet vergeten. Als grootste datingsite van Nederland weet Lexa.nl uit ervaring dat juist deze periode het ideale moment is om Lexa.nl te promoten en nieuwe leden te werven! Daarom heeft Lexa.nl in februari tijdelijk een speciale Valentijnsactie voor al haar nieuwe leden.

Actie is geldig van 7 t/m 17 februari 2014 

gratis aanmelden

50plusmatch: 3 dagen Gratis Full Membership
50plusmatch is dè datingsite voor vijftigplussers. Tijdens Valentijn ontvangen alle nieuwe leden een 3 dagen Gratis Full Membership. 

Actie is geldig van 7 t/m 17 februari 2014 

gratis aanmelden

Match4me: 3 dagen Gratis Full Membership 

Match4me is dè datingsite voor hoger opgeleiden. Tijdens Valentijn ontvangen alle nieuwe leden een 3 dagen Gratis Full Membership. 

Actie is geldig van 7 t/m 17 februari 2014 

gratis aanmelden

Nieuwerelatie: 3 dagen Gratis Full Membership

Nieuwerelatie wil een goede, nette en eenvoudige datingsite zijn waar de inschrijvingen serieuze mensen zijn die op zoek zijn naar een nieuwe relatie voor een redelijke prijs. Alle nieuwe leden ontvangen een 3 dagen Gratis Full Membership!

Actie is geldig van 7 t/m 17 februari 2014 

gratis aanmelden

Valentijnskorting

Pepper: Mini-date bij Bagels & Beans ter waarde van € 10,00!

Pepper is de eerste datingsite in Nederland die tot stand is gekomen met behulp van singles zelf. Met het Pepper profiel is een podium gecreëerd waar singles zichzelf kunnen laten zien zoals ze echt zijn. Speciaal voor alle publishers heeft Pepper tijdens de valentijnsperiode een unieke actie opgezet, namelijk: Pepper trakteert alle nieuwe betalende members op een mini-date bij Bagels & Beans ter waarde van € 10,00.

Actie is geldig van 7 t/m 17 februari 2014 

gratis aanmelden

Relatieplanet: 30% korting op een full membership 
Relatieplanet wil haar nieuwe leden tijdens Valentijn extra verrassen. Tijdens Valentijn ontvangen alle nieuwe leden 30% korting op alle abonnementen. 

Actie is geldig van 11 t/m 16 februari 2014 

gratis aanmelden

be2: Betaal 3 maanden en ontvang een abonnement voor 12 maanden 
be2 heeft miljoenen actieve leden wereldwijd en is daarmee een van de grootste datingsites, maar uiteindelijk gaat het bij be2 om kwaliteit en uw geluk! Nu exclusief voor nieuwe klanten van be2.nl: Betaal 3 maanden en ontvang een abonnement voor 12 maanden.

Actie is geldig van 7 t/m 17 februari 2014 

gratis aanmelden

Recente acties en artikelen

Opzoek naar een Sugarbaby? Dit kan je tegenkomen!

sugarbaby

De sugardaddy en sugarbaby zijn hotter dan ooit! Er zijn meerdere datingsites die daar op inspringen zoals bijvoorbeeld Richtmeetbeautiful of Suikerarrangement. Het belangrijkste doel van deze sites is om mensen, met specifieke over...

25 juli 2018

Pas op voor datingscam!

Datingscam en misleiding op datingsites, dat is iets waarmee we niets te maken willen hebben uiteraard. Wij zien iedere dag meerdere scammers langskomen in de review die we doen voor onze datingsites Knuz.nl en Relatieklik.nl. Als be...

9 juni 2017