Vrouwen online versieren hoe doe je dat?

12 maart 2014

Vrouwen online versieren

Als man zit je niet op een datingsite om nieuwe vrienden te maken. Er kan wel een vriendschap ontstaan. Maar de echte reden dat jij hebt je ingeschreven of gaat inschrijven. Is om een leuke vrouw te ontmoeten, waarbij het meer wordt dan vriendschap. Omdat voor elkaar te krijgen en je kansen te vergroten is belangrijk dat jij een vrouw ook online kan verleiden. Sterker nog, dat wil ze!

Versieren zit ‘m niet in complimentjes

online vrouwen versierenEr is een verschil tussen complimentjes krijgen en verleidt worden door een leuke man. De meeste mannen die aan online dating doen. Beginnen in de verkeerde volgorde. Je schrijft een eerste berichtje waarin je zegt hoe knap en mooi zij is. Dit is niet verleiden, omdat zoveel mannen dat doen. Voor een echt goede verleidingspoging moet je haar haar emotioneel raken. Daarom zal je met complimentjes niet ver komen. Complimentjes kunnen wel, maar pas wanneer zij zich al enorm tot je aangetrokken voelt. Dan heeft het waarde en kan je haar daarmee wel emotioneel raken! Vooral als het iets is dat veel mensen over het hoofd zien of met haar persoonlijkheid te maken heeft.

Hoe verleid je wel een vrouw online?

Ten eerste moet jij weten waar jij opvalt. Want wanneer je echt snapt hoe je een vrouw online verleidt, moet je je verantwoordelijkheid nemen. En alleen de vrouwen verleiden die jij echt leuk vindt. Daarnaast is verleiden een stuk makkelijker als je een beeld hebt van de vrouw die jij aantrekkelijk vindt. Als je weet waar je opvalt moet je de zoekfunctie gebruiken en bekijk je diverse profielen van vrouwen. Wanneer een vrouw je aanspreekt moet je haar profiel lezen. En niet om een paar vragen over haar hobby te stellen. Nee, om de essentie te vangen van wie zij is en wat zij zoekt! Online vrouwen versieren begint met met het begrijpen van de vrouw die jij wilt. Dat je haar aanvoelt en een zo scherp mogelijk beeld van haar hebt. Neem bijvoorbeeld dit stukje uit het profiel waarin ze vertelt wat ze bij een man zoekt: “grappig/humor, lief, betrouwbaar, eerlijk, spontaan, en uiteraard ook iemand die van knuffelen houdt :)”

Hoe versier je een vrouw die dit zoekt?

In je eerste berichtje stuur je haar iets verrassends en wat haar aan het lachen maakt. Daarnaast laat een grappig berichtje, originaliteit en spontaniteit zien en daar scoor je punten mee. Vervolgens moet jij je openheid en eerlijkheid tonen. In het begin laat je dus je luchtige relaxte kant zien, vervolgens ga je de diepte in. Zodat je ook een connectie met haar maakt en voelt dat jij ‘echt’ en betrouwbaar bent. Hierdoor kan zij zich nog meer aan het gevoel overgeven omdat ze weet dat je geen dubbele agenda hebt. Wanneer er tussen jullie een connectie ontstaat, mag je ook de affectie erin gooien. Als jullie diepere gesprekken hebben en beiden open bent en ze zegt iets waarmee ze jouw positief verrast. Dan vertel je haar welke gevoelens haar woorden bij jouw oproepen en dat je haar wel kan plat knuffelen.

Haar snel online verleiden?

Je kunt dit proces ook versnellen! Alleen dan is het belangrijk dat jij de dingen goed verwoord en haar ook echt aanvoelt. Omdat je namelijk ‘all-in’ gaat of ze is het compleet met je eens en ze is erg enthousiast of je zit er naast en ze heeft er niet mee. In je eerste berichtje probeer je de essentie van wie zij is of wat zij zoekt in je bericht te verwerken. “Ik las je profiel en je lijkt me een erg gevoelige vrouw. Volgens mij ben je opzoek naar een man die niet bang is zich open te stellen. Die jouw dichtbij laat komen en ook zijn affectie durft te tonen...” En ga zo maar door. Op deze verwerk je indirect de term ‘betrouwbaarheid’ ‘eerlijkheid’ en ‘knuffelen’. Op een manier die haar enorm aanspreekt. En hoe dieper en concreter je het maakt, hoe beter zij het beeld voor zich ziet, merkt dat jij haar begrijpt en zo bent. Waardoor zij je erg intrigerend vindt!