Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Wat een single vrouw niet wil horen

Wat een single vrouw niet wil horen

Er is niets mis met single zijn. Je kunt gaan en staan waar je wilt, je kunt precies doen waar jij zin in hebt, en je hoeft geen verantwoording af te leggen. Toch zijn er een hoop mensen die medelijden hebben met singles en het zielig vinden dat ze “alleen” zijn. Daarmee gepaard gaan opmerkingen waar jij als happy single niet op zit te wachten.

 Wat een single vrouw niet wil horen  Je hebt bindingsangst
Dat jij geen relatie hebt, heeft niets te maken met eventuele bindingsangst. Je hebt gewoon geen zin om je vast te grijpen aan de eerste de beste jongen die voorbij komt huppelen. Mocht je echt last hebben van bindingsangst, dan hoor je dat liever van een psycholoog die weet waar ze het over heeft.

 

Je bent gewoon te kieskeurig
Er is niets mis met het hebben van een eisenlijstje. Jij weet wat je wilt en dat heb je gewoon nog niet gevonden. Ga je vooral niet aanpassen aan mensen die vinden dat je dat wel moet doen. Je hoeft echt geen relatie te beginnen met die ene one night stand, puur en alleen omdat je al een tijd geen relatie hebt gehad.

Je moet niet op zoek gaan
Onzin. Juist wanneer jij je openstelt voor andere singles zul je zien dat het vanzelf komt. In een bar of club iedereen aanspreken die alleen staat, is inderdaad niet handig. Maar een beetje assertiviteit heeft nog nooit iemand kwaad gedaan. Ga dus vooral niet thuis zitten wachten tot Prince Charming voor je deur staat.

Het komt wel goed
Dit is typisch een opmerking van mensen die medelijden met je hebben. Totaal overbodig en niet leuk om te horen. Het gaat al goed! Met single zijn is niets mis. En je weet zelf ook wel dat je uiteindelijk een relatie zult krijgen, daar heb je deze “I feel sorry for you” opmerking niet voor nodig.

Recente acties en artikelen

Pas op voor datingscam!

Datingscam en misleiding op datingsites, dat is iets waarmee we niets te maken willen hebben uiteraard. Wij zien iedere dag meerdere scammers langskomen in de review die we doen voor onze datingsites Knuz.nl en Relatieklik.nl. Als be...

9 juni 2017

3 dagen gratis op Pepper!

Pepper heeft een leuke actie speciaal voor jou. Je kunt nu 3 dagen 100% gratis van alle functionaliteiten op Pepper gebruikmaken.Na die 3 dagen zit je nergens aan vast!Probeer het dus gewoon eens uit en bekijk welke leuke si...

19 mei 2017