Zoveel mogelijk vrouwen ontmoeten?

25 november 2014

Veel mannen die beginnen met online dating hebben de droom om oneindig veel vrouwen te ontmoeten. De groep mannen die dat gevoel minder hebben. Hebben vaak een kind of een heel erg druk leven, waarbij ze te weinig in contact komen met vrouwen. Maar als jij iemand bent die verlegen is, of moeite hebt om vrouwen aan te spreken, dan het erg verleidelijk klinken om veel vrouwen te ontmoeten, zonder de angst van een afwijzing. Wanner je weinig dates hebt, dan klinkt het erg aantrekkelijk om meerdere vrouwen per week of maand te ontmoeten. Omdat het iets is wat je nooit is overkomen. En op een datingsite zijn veel vrouwen te vinden. Dus dan is snel 1 + 1 = 2.

Is dat wat je echt wilt?

Het is zeker mogelijk om veel vrouwen te daten. Zelfs meerdere per week. Alleen als jij stiekem naar een vriendin verlangt, dan is dat waarschijnlijk niet de manier. Althans, dan moet niet je doel zijn om zoveel mogelijk vrouwen te ontmoeten die jij er knap uit vindt zien. Je kunt dan beter proberen om 1 of 2 vrouwen (ligt aan je dating voorkeur) te ontmoeten, waarbij de kans groot is dat ze een match voor je is en niet alleen qua uiterlijk. Maar ook qua persoonlijkheid en hoe jullie een relatie zien. Wanneer jij niet toe bent aan een relatie of gewoon wil daten, dan moet jij je ook afvragen wil jij 1, 2 of 3 meer vrouwen in je leven hebben. Of heb je juist zin om van vrouw naar vrouw te hoppen?

Aantallen of een Ďperfecteí match?

Het is namelijk erg belangrijk dat je hier goed over nadenkt en je gevoel daarin volgt. Want als je stiekem een relatie wilt. Maar het je leuk en stoer lijkt om veel vrouwen via een datingsite te ontmoeten. Dan zal je naar verloop van tijd merken dat je een leegte voelt. Uiteindelijk is het ook zo hoe meer vrouwen je ontmoet hoe groter het aantal is dat niet compleet bij je past. Je ontmoet bijvoorbeeld een vrouw die wel dezelfde humor heeft, maar meer negatief denkt dan jij. Of je ontmoet iemand waarmee je veel kunt lachen, maar waarbij de gesprekken niet zo diep gaan als je misschien zou willen. Wanneer je niet voor de aantallen gaat, maar wat meer selectief bent is de kans dat je iemand ontmoet die op veel vlakken bij je past groter. Nu is het wel zo dat als je veel vrouwen date het tegelijkertijd ook de kansen vergoot dat je iemand ontmoet die bij je past. Dat is een beetje een paradox. Want tegelijkertijd is het zo dat hoe meer vrouwen je ontmoet hoe groter de kans is op dat je een slechte date krijgt. Aan de andere kant hoe minder je ontmoet. Hoe beter iemand op voorhand bij je past omdat je al erg selectief bent. Dan is het de grotere vraag waar haal je voldoening uit? Veel dates en dan zie je wel of erg gericht te werk gaan en ťťn vrouw te gelijk daten?


Bezoek Pepper.nl