4 ultieme dating tips voor mannen

4 ultieme dating tips voor mannen

26 februari 2019

datingtips voor mannenOnline daten voor mannen is heel wat moeilijker dan online daten voor vrouwen. Wanneer je dan eindelijk een date hebt versierd bestaat er natuurlijk ook nog altijd de kans dat deze date volledig verkeerd loopt. Ik stel voor dat je na deze blog post ook onze andere artikelen even doorneemt om het online daten zo goed en vlog mogelijk te laten verlopen.

Wij hebben hier alvast vier ultieme dating tips voor mannen op een rijtje gezet.

Toon interesse in je date

Wanneer je elkaar eindelijk ontmoet is het belangrijk om interesse te tonen in je date. Stel haar vragen over haar hobby’s of haar dagelijkse leven. Voor je vertrekt kan je eventueel nog enkele berichtjes nalezen of door haar profiel gaan. Op die manier weet je waarover je moet praten.

Daarnaast is een date een dialoog. Je moet haar eveneens aan het woord laten. Sta niet de hele tijd over jezelf te praten.

Geef haar complimentjes

Tijdens je date geef je best ook enkele mooie complimentjes. Wees er zeker van dat de complimentjes niet vulgair zijn. Zorg er ook voor dat wanneer je een complimentje geeft, dit compliment niet kwetsend is. “Je ziet er in het echt heel wat magerder uit” kan haar bijvoorbeeld kwetsen en je date op een flop laten uitdraaien.

Vraag toestemming voor je een nieuwe stap zet

Hoewel je date misschien bloedmooi en erg interessant is, moet je het altijd netjes houden. Wees er zeker van dat wanneer je een nieuwe stap zet, je zeker weet dat zij diezelfde stap ook wil zetten. Je kan dit doen door alles rustig aan te doen. Daarnaast vraag je best ook even of je haar mag kussen. Laat haar de verdere stappen zetten. Op die manier weet je zeker dat zij wil wat jij ook wilt.

Kleed je netjes aan

Wanneer je op date gaat kan je daar niet aankomen in flip flops, een short en een oud T-shirt. Een eerste indruk is erg belangrijk. Kleed je dan ook netjes aan – doe liefst een hemd aan. Kam je haar, doe een goed geurtje op en poets je tanden. Op die manier kom je er piekfijn voor en kan je een goede indruk maken op je afspraakje.

Bezoek Lexa

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden