5 tips om jouw eerste date gesmeerd te laten lopen

5 tips om jouw eerste date gesmeerd te laten lopen

26 februari 2019

5 dating tipsEen eerste date hebben via een datingwebsite kan heel erg spannend zijn. Hoewel je het gevoel hebt dat je de persoon aan de andere kant van de internetlijn goed kent, kan een eerste afspraakje toch uitlopen op een flop. Wij hebben alvast vijf tips op een rijtje gezet die jou kunnen helpen een succes te maken van je eerste date.

Verwacht er niet teveel van

Ga zonder al te veel verwachtingen naar je eerste date. Op die manier heb je ook minder kans dat je teleurgesteld wordt en meer kans dat je een fijne dag of avond beleeft. Er is een groot verschil tussen communiceren via het internet en in het echt.

Wanneer je de stap zet om eindelijk met iemand af te spreken zou je in feite met een schone lei moeten beginnen.

Maak een goede eerste indruk

Wanneer we iemand voor het eerst ontmoeten vormen we een eerste indruk binnen de eerste zes seconden na de kennismaking. Het is dan ook erg belangrijk dat we goed voorkomen en mooie kleren aanhebben. Doe eventueel een lekker geurtje op en lach wanneer je elkaar eindelijk ziet. Een lach maakt bijna altijd een goede indruk.

Zoek een geschikte locatie

Een geschikte locatie is erg belangrijk bij een eerste date. Hoewel je natuurlijk all-out kan gaan en wat nieuws kan proberen, is het best om een locatie te kiezen waar jij je goed bij voelt. Een cafe waar je vaak naartoe gaat of een stad die je goed kent zijn altijd beter dan een nieuwe en onbekende plek.

Daarnaast moet de locatie ook romantisch zijn en moet je er goed kunnen praten.

Wees altijd op je hoede

Ook al vertrouw je de persoon met wie je afspreekt moet je altijd op je hoede blijven. Gooi niet al je persoonlijke gegevens op tafel en kijk de kat wat uit de boom totdat je elkaar wat beter leert kennen.

Stel veel vragen

Wanneer je een eerste dat hebt is het belangrijk dat je goed communiceert. Stel dan ook veel vragen en luister aandachtig en geïnteresseerd. Op die manier heb je een aangenaam gesprek en kan er, indien jullie uiteindelijk geen aantrekking voelen tot elkaar, toch een vriendschap ontstaan.

Bezoek Lexa

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden