Online Daten als LGBT+’er

Online Daten als LGBT+’er

19 september 2019

lgbtplus datingDaten wanneer je niet hetero bent is tegenwoordig makkelijker dan vroeger. Tegenwoordig ligt er vrijwel geen taboe meer op, maar nog steeds kan het wat moeilijker zijn om een partner via een online datingsite te vinden. Als je lid bent van een website met een algemeen (lees hetero) doelgroep kom je namelijk nog vaak mannen of vrouwen tegen die alleen maar op zoek zijn naar een extra onderdeel voor een trio, in plaats van een andere LGBT+ partner. Op zo’n moment is een datingsite speciaal gericht op homoseksuelen en andere seksuele oriëntaties al een stuk aantrekkelijker. In dit artikel besteden we daarom aandacht aan deze websites! 

Websites voor homoseksuelen en andere LGBT+’ers

Om te beginnen met daten in de LGBT+ scene is het handig om te weten op welke websites je het beste terecht kan. Hieronder noemen wij een paar fijne sites om te bezoeken.

GayParship

Iedereen is bekend met de online datingsite Parship. Gayparship is hier een onderdeel van speciaal gericht op homoseksuele relaties. Je kan deze website vinden via een zoekfunctie op de algemene parship site. Hoewel dit misschien omslachtig is, weet je wel zeker dat je op de juiste webpage terecht komt van een veilige website. Gayparship is momenteel alleen nog gericht op homoseksuele mannen en vrouwen.

Transdr

Op de meeste datingsites zijn er wel opties om jezelf als transseksueel te zetten, maar wat als je niet 100% voldoet aan hun definitie van een geslacht? Als je bijvoorbeeld non-binair bent kan het soms nog lastig zijn om je aan te melden op een datingsite. Transdr is daar de oplossing voor. Deze website geeft je de optie om een categorie te vinden die bij je past. Het is een vriendelijke site die zich richt op een oordeel loze omgeving waarin je je thuis kan voelen.

Gaydatingplanet

Dit is een website voor homoseksuelen die zich specifiek op homoseksuele mannen richt. Hier vind je voornamelijk mannen die op zoek zijn naar een sekspartner in plaats van een relationele partner. Dit is dus een handige site voor wanneer je niet op zoek bent naar een relatie, maar wel een gezellige avond met iemand wil doorbrengen. 

Er zijn natuurlijk ook andere websites voor LGBT+’ers, maar van deze weten we dat zij fijne platforms vormen. Veel datingplezier!

Bezoek gayParship

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden