Raya Dating app

Raya Dating app

Dating is niet voor iedereen

Raya Dating app
30 november 2020

Is het altijd een fantasie of een droom van je geweest om in contact te kunnen komen met beroemdheden of beter nog, een date met ze aan de haak te slaan? In beide gevallen moet je dan zeker gebruik maken van de Raya Dating- app. Deze dating-app is speciaal ontwikkeld voor beroemdheden en elite- mensen. De app brengt deze personen veilig en discreet samen op één online platform. Het is dus een plek waar "beroemde mensen" zich kunnen vermengen en ontmoeten. Elke nieuwe aanmelding wordt handmatig gecontroleerd door de beheerders van de site alvorens de persoon wordt toegelaten als lid. De commissie, die je toelating tot de site beoordeelt, gebruikt Instagram als een belangrijke factor bij het al dan niet accepteren van een nieuwe aanmelding. 

Raya Dating is relatief nieuw en is zo exclusief, dat nog niet veel mensen van deze app hebben gehoord, en de exclusieve datingapp wil dat zo houden. Omdat de private dating-app het liefst uit de schijnwerpers blijft, blijft hij uit de pers. De app is bekritiseerd omdat deze te exclusief is. Raya wil reclame maken voor 'beroemde mensen', 'dating met beroemdheden' stimuleren en staat erom bekend een elitaire sfeer te verspreiden.

Aanmelden via een Instagram account 

Raya Dating heeft een ingewikkeld verificatieproces en is bestemd voor gelijkgestemde mensen, die Instagram gebruiken als een manier om verbinding te maken met de wereld. Raya laat niet zomaar iedereen binnen. Geïnteresseerde gebruikers moeten zich aanmelden via hun Instagram-account. Volgens de website van Raya worden aanvragen om lid te worden van de site in overweging genomen op basis van het volgende:

  • Algemene Instagram-invloed
  • Wie heeft de aanvrager aanbevolen
  • Hoeveel actieve Raya-leden de nieuwe lid volgen op Instagram

De dating-app beweert, dat al deze factoren worden berekend via het eigen algoritme van Raya. Van daaruit stemt de Raya-commissie of de aanvrager wordt geaccepteerd. Raya-commissies zijn anoniem, maar zijn meestal mensen in verschillende creatieve bedrijfstakken. Het is bijzonder moeilijk voor een lid om in Raya te komen zonder een aanbeveling van een huidig ​​Raya-lid. Gebruikers op Raya kunnen castleden van Dancing With The Stars, beroemde nachtclub-dj's, reclamemanagers, enz. Omvatten. 

Kosten voor het Raya Lidmaatschap 

De Raya-app vereist een maandelijks lidmaatschap. Zodra je de maandelijkse kosten betaalt, verkrijg je onbeperkte toegang tot berichtenuitwisseling van de site. Veel andere online dating-apps hebben online credits en lidmaatschapskosten, die het datingproces snel duur en ingewikkeld maken. De inclusieve lidmaatschapsbijdrage van Raya geeft gebruikers een nauwkeurige voorafbetaling. Dit is een uniek voordeel, dat in veel reguliere dating-apps ontbreekt. Met het Raya-lidmaatschap hoef je geen beslissingen te nemen over aan wie je je geld wilt uitgeven of wanneer je je profiel een boost wilt geven. Het platform maakt eenvoudigweg vegen, verbinden en chatten mogelijk.

Gebruikers melden zich aan voor een maandelijks lidmaatschap of een lidmaatschap van zes maanden. Ook zijn er nog andere opties:

  • Membership $9.99
  • 1 Direct Request $2.99
  • Membership $49.99
  • Skip the Wait $4.99
  • 30 Extra Likes $6.99
  • 12 Direct Requests $29.99
  • 5 Direct Requests $11.99
  • Membership $29.99
  • 3 Direct Requests $7.99
  • Membership $95.99

Raya vreest, dat het de ervaring goedkoper zou maken door de app gratis te maken. Het is de bedoeling dat Raya allesbehalve goedkoop aanvoelt en alleen de Instagram-elite binnenlaat. Volgens de website van Raya ligt de focus op kwaliteit boven kwantiteit. Raya maakt zich geen zorgen over het hebben van minder leden als gevolg van de prijs. Het ledenbestand bestaat echter voornamelijk uit rijke en succesvolle individuen. Het is onwaarschijnlijk, dat deze maandelijkse kosten een groot verschil zullen maken voor Raya-gebruikers.

Een plek waar bekende mensen zich veilig kunnen voelen

Omdat Raya zo'n ingewikkeld selectieproces heeft, kunnen leden zich meer op hun gemak voelen bij de interactie met anderen. Raya streeft naar een plek waar individuen in de creatieve industrie op kwaliteitsniveau verbinding kunnen maken. Elke persoon wordt met een reden geselecteerd en iedereen wordt geverifieerd als echt voordat deze wordt geaccepteerd. Leden hoeven zich geen zorgen te maken over spam of nepaccounts. Raya zorgt ervoor, dat het geen plek is voor "catfishing". De beheerders van de site zorgen ervoor, dat de oplichters en de niet beroemde en of elite personen worden verwijderd, zodat gebruikers dat niet hoeven te doen.

Gemakkelijk te navigeren

Raya lijkt op Tinder doordat het de structuur "swipe to like or pass" volgt. Gebruikers mogen alleen met elkaar chatten als beide elkaar op 'like' hebben gedrukt. De app maakt gebruik van een schone interface, die niet vol staat met advertenties. 

Gesponsorde profielen

Sommige leden zijn gratis en hoeven de maandelijkse contributie niet te betalen. Er zijn echter maar een paar, die van dit voorrecht kunnen genieten. Raya beweert, dat leden die de "hoogste laag van het algoritme maken (meestal gebaseerd op het aantal mensen, die een kandidaat op Raya kent) of die een unanieme commissie‘ ja ’stem krijgen, mogelijk een gecompenseerd lidmaatschap kunnen krijgen.

LGBTQ-vriendelijk

Iedereen die deel uitmaakt van de LBGTQ-gemeenschap is welkom om zich bij Raya aan te melden. De exclusieve datingsite wijst personen niet af voor seksuele geaardheid en beweert, dat "Raya voor IEDEREEN is".

Professionele netwerken

Het doel van Raya is om succesvolle individuen met gelijkgestemde doelen bij elkaar te brengen. Hoewel bedoeld om individuen te helpen romantische partners te vinden, hebben gebruikers ook de mogelijkheid om te netwerken. Raya maakt het gemakkelijk om je zoekintentie te filteren door gebruikers toe te staan ​​te schakelen tussen de "sociale" en "werk" -modus. De werkmodus is gericht op professionele netwerken. Voer het bedrijf waarvoor je werkt in om verbindingen te leggen tussen verschillende industrieën. Dit is een unieke functie, die specifiek is voor de Raya-datingapp. Leden komen uit verschillende expertisegebieden en als een romantische relatie niet lukt, kun je waardevolle werkrelaties vinden.

Niet beschikbaar op Android

Raya kan niet worden gedownload voor Android-telefoons. Vanaf nu is er geen informatie over of het naar de Google Play Store komt. Je moet namelijk een IOS-gebruiker zijn om Raya te downloaden. Als je Raya wilt gaan gebruiken, moet je je IOS-apparaat eruit halen. Raya biedt geen desktopversie van zijn online datingplatform. De enige manier om in te loggen is via de mobiele app. Omdat de Raya-gebruikersgroep meestal jongere individuen zijn, zou dit geen probleem mogen zijn. 

Raya wordt door sommigen de "Illuminati Tinder" genoemd omdat het qua structuur vergelijkbaar is met Tinder, maar veel strakker en exclusiever. Deze app is niet alleen bedoeld als een platform om hook-ups te vinden. Het primaire doel is om gelijkgestemde, creatieve types met elkaar te verbinden. Raya doet niet veel om gebruikers te helpen hun perfecte match te vinden. In feite lijkt veel over de app erg oppervlakkig. Het sollicitatieproces is gebaseerd op het volgen van sociale media en Raya-verbindingen, in plaats van op persoonlijkheid en karaktereigenschappen. Sommigen beweren zelfs, dat de anonieme selectiecommissie gebruikers screent op fysieke aantrekkelijkheid.

Deze app is het beste voor Instagram-liefhebbers, die het beu zijn om enge mensen op Tinder te ontmoeten, maar een vergelijkbare structuur van de datingapp willen. Of je nu een stand-upcomedian of een professionele atleet bent, Raya is een manier om andere social media-elites te ontmoeten en je te mengen met creatieve mensen in gerespecteerde banen. Raya houdt de activiteit in de gaten en houdt de persoonlijke gegevens van gebruikers zo veilig mogelijk. Als een gebruiker een ander Raya-profiel screent, dreigt hij van Raya te worden getrapt. Als iemand wordt aanbevolen voor het sollicitatieproces door een huidig ​​Raya-lid, moeten ze onthouden, dat het niet gratis is en dat er geen garantie is dat ze een partner vinden.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden