Eflirt is een datingsite voor mensen die opzoek zijn naar een casual date met andere mensen uit hun buurt. Het gaat dus niet direct om iets te serieus, of iets dat voor altijd hoeft te bestaan. Maar juist een ontmoeting met iemand, waarvan de date getypeerd kan worden als ‘nonchalant’. Een luchtige ontmoeten voor vriendschap, experimenteel daten, echt daten of iets anders wat jullie overeenkomen. En dan gewoon kijken waar het naartoe gaat.

Eflirt aanmelden:

Met een geheel gratis inschrijving en je veel dichterbij het ontmoeten van je volgende date. Dit kan men doen door op de startpagina te klikken op "gratis aanmelden". Nadat je de stappen gevolgd hebt, wordt er een bericht gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de inschrijving. Nadat men de inschrijving heeft bevestigd, heeft de gebruiker de mogelijkheid om meer inhoud te geven aan het persoonlijke profiel en daarna direct op zoek te gaan naar een spannende date. Dat is hoe simpel het is om je aan te melden op de site.

Eflirt mogelijkheden:

Gebruikers hebben verschillende mogelijkheden op de site; met name om gebruik te maken van de verschillende functies van de site. De mogelijkheden die je hebt, hangen af van het soort profiel dat je bezit: een gratis profiel of een premium profiel. Met een gratis account, hebben gebruikers onder andere de mogelijkheid om een foto te uploaden, e- mail notificaties te ontvangen, andere leden te zoeken en berichten te ontvangen. Daarnaast kan men upgraden naar een premium membership. Met zo een account heeft men onder andere de mogelijkheid om foto's van andere leden te bezichtigen, profielbezoekers te tonen, te zien wie men leuk vind, en matches te tonen. Daarnaast kom je ook hoger aan het rijtje in de zoekresultaten van de site.

Eflirt kosten:

Gebruikers hebben bij eFlirt de mogelijkheid om een gratis account aan te maken of een premium membership aan te gaan. Dat is waar de kosten komen bijkijken. Maar, uiteraard heb je dan ook meer mogelijkheden en gebruiksfuncties zoals eerder genoemd. De kosten voor de website van Eflirt, zien er als volgt uit:

  • 1 maand à € 39,90
  • 3 maanden à € 29,90
  • 6 maanden à € 24,90

Reviews over eFlirt

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over eFlirt.

Bezoek eFlirt

Schrijf je eigen review over eFlirt