Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating       Victoria Milan   Seksbuddy  

Recente acties en artikelen

Opzoek naar een Sugarbaby? Dit kan je tegenkomen!

sugarbaby

De sugardaddy en sugarbaby zijn hotter dan ooit! Er zijn meerdere datingsites die daar op inspringen zoals bijvoorbeeld Richtmeetbeautiful of Suikerarrangement. Het belangrijkste doel van deze sites is om mensen, met specifieke over...

25 juli 2018

Pas op voor datingscam!

Datingscam en misleiding op datingsites, dat is iets waarmee we niets te maken willen hebben uiteraard. Wij zien iedere dag meerdere scammers langskomen in de review die we doen voor onze datingsites Knuz.nl en Relatieklik.nl. Als be...

9 juni 2017

Disclaimer

Op www.dating-sites-vergelijken.nl zijn de volgende voorwaarden van kracht.

Door deze website te bezoeken en gebruik te maken van de informatie, stemt u in met onze voorwaarden.

Gebruik van Dating-sites-vergelijken.nl

Informatie die www.dating-sites-vergelijken.nl verstrekt heeft een neutraal karakter. Wanneer u gebruik maakt van de informatie is dit geheel voor eigen risico. De reviews op de site zijn afkomstig van bezoekers. Dating-sites-vergelijken.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud.

Dating-sites-vergelijken.nl raadpleegt betrouwbare bronnen en stelt aan de hand hiervan informatie beschikbaar op de site. Toch kan het voorkomen dat er onjuiste of onvolledige informatie wordt verstrekt. Dating-sites-vergelijken.nl is niet aansprakelijk hiervoor, maar zal fouten of onvolledigheden altijd corrigeren dan wel verwijderen.

Dating-sites-vergelijken.nl wil zo goed mogelijk functioneren voor bezoekers. Het is daarom niet toegestaan om het gebruik van bezoekers te belemmeren of het functioneren van de website in gevaar te brengen.

Producten en diensten van derden

Dating-sites-vergelijken.nl verwijst naar producten en diensten van derden aan de hand van hyperlinks. Geboden informatie is niet nader onderzocht op volledigheid. Enig aansprakelijkheid hierop wijst Dating-sites-vergelijken.nl van de hand. Het gebruik van de producten en diensten van derden is geheel voor eigen risico.

Intellectuele eigendomsrechten

Dating-sites-vergelijken.nl en ook rechthebbenden zijn bekleed met octrooien, auteurs- en merkrechten. Dit ten aanzien van de getoonde informatie: teksten, beeldmerken en grafische elementen. Hoewel het is toegestaan voor eigenlijk gebruik informatie te downloaden dan wel te printen, is het niet toegestaan deze inhoud te verspreiden zonder toestemming van Dating-sites-vergelijken.nl.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Dating-sites-vergelijken.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor de inhoud van de website. Zo accepteert Dating-sites-vergelijken.nl (1)geen aansprakelijkheid omtrent virussen, stroringen en alle andere vormen waardoor schade wordt geleden. Ook geldt dit (2) voor de informatie die op of via deze website wordt tentoongespreid. (3) Het ondervangen, misleiden of het oneigenlijk gebruik van gegevens ten aanzien van Dating-sites-vergelijken.nl(4) Het verliezen van gegevens of (5) aanspraken van derden evenals het gebruik van de site. (6) Derhalve zijn bestuurders en medewerkers van de site ook uitgesloten.

Toepasselijk recht

Gepresenteerde informatie op deze site is speciaal bedoeld voor het Nederlandse publiek en wordt beheerst door Nederlands recht. Bij een geschil zal dan ook een Nederlandse rechter uitspraak doen in verband met de inhoud van de site.

Wijzigingen

Dating-sites-vergelijken.nl heeft te allen tijde het recht om de gepresenteerde informatie ( disclaimer meegerekend) te wijzigen zonder gebruikers hiervan op de hoogte te stellen. Het is dan ook aangeraden om geregeld deze disclaimer door te lezen, zodat u op de hoogte bent van mogelijke wijzigen