Match4me datingsite

Match4me.nl is één van de grootste datingsites voor hoogopgeleiden singles. Hoewel het ledenbestand voornamelijk uit Hbo’ers en Wo’ers bestaat, zijn er ook singles te vinden die een andere opleiding hebben gedaan. Een ding is zeker op Match4me:  iedereen is op zoek naar een geschikte partner. Match4me  is een veilige betrouwbare datingsite. Dit wordt ondersteund door het Thuisiwnkel Waarborg. Deze datingsite is ook als beste getest bij weblog MVlife en Tros Radar. Verder is match4me actief op Social Media en lees je leuke artikeltjes in hun blog Meld je vandaag nog gratis op match4me match4me


Reviews over Match4me

 • Ik was nog niet heel erg bekend met deze site, maar omdat ik zelf hoog opgeleid ben dacht ik dat het wellicht makkelijker zou zijn om via deze site een date te vinden. De site werkt erg gemakkelijk, maar de zoekfunctie zou beter kunnen zodat er meer passende mensen op je profiel reageren. Al met al was ik wel blij met de site. Er zitten veel leuke mensen bij en contact met de klantenservice was ook erg makkelijk te leggen.

  Sterke punten
  Leuke overzichtelijke site

  Zwakke punten
  zoekfunctie moet wel wat beter kunnen

  Door jules op 19 december 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Toen ik voor de eerste keer op match4me kwam dacht ik eigenlijk dat het niets zou worden. Er zijn niet zoveel leden als bijvoorbeeld op lexa, maar dat gaf wel weer een knus gevoel. Ook heb je gewoon sneller een leuk iemand te pakken en waar je bij andere sites nog wel eens door de bomen het bos niet meer kunt zien.

  Sterke punten
  Niet zoveel leden, wat de keus makkelijker maakt

  Zwakke punten
  Aanwas van nieuwe leden is niet heel groot

  Door helma op 18 december 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Deze site heb ik als een van de meest betrouwbare datingsites ervaring. Ik ben weinig fake profielen tegen gekomen wat er in ieder geval voor zorgt dat ik niet mijn tijd enorm aan het verdoen ben. Er had wel iets meer keuze mogen zijn, maar uiteindelijk heb je er maar 1 nodig.

  Sterke punten
  nette dames

  weinig nep

  niet zo duur

  Zwakke punten
  wellicht wat te weinig keuzes

  Door niks op 28 augustus 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Match4me

Schrijf je eigen review over Match4me