Partnerselectie.nl is een relatiebemiddelingsbureau voor alleenstaande hoger opgeleide 50 plussers. Bent u het zat om alleen te zijn? Wilt u een duurzame relatie? Een nieuwe relatie voegt waarde toe aan uw leven. U kunt iedere dagen samen genieten van het leven. Samen de feestdagen doorbrengen, golfen, vakantie vieren, uitgaan, lachen, tv kijken. Met andere woorden, veel plezierige dingen doen met een nieuwe relatie. Partnerselectie is de nummer 1 relatiebureau voor hoger opgeleiden! Maar wat maakt het nu zo bijzonder? Partnerselectie gaat professioneel en discreet te werk en vindt zo een vaste nieuwe partner voor u. Door gebruik van individuele werving- en selectiemethoden verzorgt Partnerselectie voor u de relatie bemiddeling met een serieuze, nieuwe relatie en leggen de basis voor romantiek en vriendschap voor de alleenstaande, hoger opgeleide 50 plusser, die van de mooie dingen van het leven houdt.

Partnerselectie, relatie coaches

Partnerselectie Mieke Pieterman (links) en Brigitte Broer (rechts) garanderen u dat u betrouwbaar en anoniem uw nieuwe levenspartner vindt.

Partnerselectie, "SAFE"speerpunten.

Stijlvol: deskundige, persoonlijke begeleiding en verfijnd maatwerk. Anoniem: 100% bescherming van uw identiteit. Filterend: alleen gescreende kandidaten; weet wie u date! Effectief: volhardend tot de juiste levenspartner is gevonden. Partnerselectie


Reviews over Partnerselectie

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Partnerselectie.

Bezoek Partnerselectie

Schrijf je eigen review over Partnerselectie