50liefde is een datingsite in Belgie en Nederland die gericht is op singles vanaf 50 jaar en ouder die interesse hebben in een duurzame relatie, een date of gewoon vriendschap. Ben je dus 50 jaar of ouder en singel? En ben je op zoek naar een levensmaatje? Dan is 50liefde.nl een geschikte datingsite voor jou. Verder is deze site erg overzichtelijk, makkelijk om te gebruiken en je kunt het ook op je mobiel of tablet gebruiken. Lijkt 50liefde.nl iets voor jou? Meld je dan snel aan en zoek jouw maatje.

Dat het bij 50liefde niet alleen om daten gaat wordt meteen duidelijk in de slogan die ze gebruiken: Nieuwe vrienden is nieuw plezier. Ben jij dus opzoek naar iemand om samen mee te lachen? Neem dan een kijkje op de website. Als gratis lid kan je al veel dingen zoals het versturen van berichten en het bekijken van profielen. Wil je echter ook berichten kunnen bekijken dan dien je een lidmaatschap af te nemen. Deze begint al bij € 9,95 per maand wat een zeer scherp tarief is voor een datingsite.

50liefde Aanmelden

Middels een aantal stappen kun je bij 50liefde een profiel aanmaken. Hier zul je merken dat deze site zich onderscheid op gebruiksgemak vergeleken met de andere datingsites. Eerste wat jij zal moeten invullen is het geslacht, je naam, e-mail adres en waar je naar op zoek bent. Daarna wordt er een bevestiging via mail naar je gestuurd, en als deze eenmaal is bevestigd kun je dan direct beginnen met het zoeken naar een date. Het is tijdens het aanmaken van je profiel niet nodig om alle gegevens in te vullen, dit kun je op een ander tijdstip doen. Wanneer je de andere gegevens invult moet je ervoor zorgen dat het compleet en volledig wordt ingevuld, hierdoor vergroot je de kans op een match. Heb je problemen met iets van de site? Dan kun je op elk moment hulp inroepen, dit kan per mail of telefoon gebeuren.

50liefde Mogelijkheden

Op 50liefde.nl heb je de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken, dit maakt je dan tot een gratis lid. Als gratis lid kun je dan alleen gebruik maken van de gratis mogelijkheden die de site te bieden heeft. Zo kun je gratis een profiel aanmaken, foto’s toevoegen op je profiel, smile versturen, al je matches bekijken en al je partnervoorstellen bekijken. Om gebruik te kunnen maken van de andere mogelijkheden zal je een premium lid moeten worden. Als premium lid kun je gebruik maken van de bovenstaande mogelijkheden en de volgende zoals onbeperkt berichten versturen en ontvangen, onbeperkt match game, onzichtbare modus inschakelen, bezoekers van jouw profiel bekijken, uitgebreid zoeken, contact garantie en blokkeren van leden.

50liefde Kosten

Het aanmaken van een profiel is geheel gratis, je bent dus automatisch een gratis lid. Als gratis lid heb je niet veel mogelijkheden dan alleen de mogelijkheden die gratis zijn. Wil je echter gebruik maken van de andere mogelijkheden, dan zal je een premium lidmaatschap moeten aanschaffen. Hieronder vind je een kosten overzicht voor een premium lidmaatschap:

  • 3 maanden = € 29.99 per maand
  • 6 maanden = € 24.99 per maand
  • 12 maanden = € 17.99 per maand

Reviews over 50liefde.nl

  • Hoi,

    Net zoals vele andere ook even gekeken wat mensen er van zeggen. Een mix van reacties wat mij eigenlijk wel nieuwsgierig maakte over hoe de website in elkaar stak. Valt niet veel over te zeggen, werkt allemaal prima. Ook mensen van onze leeftijd kunnen hier prima mee overweg.

    Een jaar abonnement afgesloten, 17,99 per maand met wat leuke bonussen zoals bovenaan in de zoekresultaten e.d. Ik merkte wel dat ik regelmatig veel contact had met diverse mannen. In dat jaar dat ik actief was, heb ik maar 5 ontmoetingen gehad. Bij de 4e had ik een erg goed gevoel en dat was wederzijds.

    Na 8 maanden een relatie met een nieuwe man. Was wel nodig ook, mijn vorige liep stuk vanwege diverse persoonlijke problemen. Om een lang verhaal kort te maken, ik ben gelukkig geworden. Ik denk dat het ook gewoon een aan te bevelen datingsite is.

    PS: Hou rekening met een opzegtermijn. Voor de rest dikke prima.

    Door Riet op 15 januari 2019 Reageer
  • Goeieavond,

    Zeer tevreden over de diensten van 50liefde. Ze hebben mij echt laten zien wat een goede datingsite inhoudt. Ik zie toch nog wat negatieve reacties rondom deze datingsite maar ging het toch maar is proberen. Na het aanmelden krijg je een vragenlijst, wat voor type persoon je bent en wat voor type persoon je zoekt. Erg fijn.. zo kom je namelijk alitjd wel in contact met iemand naar je smaak.

    Je kan voor de rest niet zoveel beginnen zonder abonnement. Daarom heb ik een jaar abo gekozen, je betaald dan 17,99 per maand met nog wat extra voordelen. Al met al binnen een jaar geslaagd! Kan dus niet anders zeggen dat ik tevreden ben.

    Door Marcel op 10 januari 2019 Reageer
  • Goedenavond allemaal,

    Voor mij ook gewoon 5 sterren waard. Ik lees meer mensen die ook negatieve reacties hebben gelezen en ondanks dat het toch hebben geprobeerd op 50liefde. Ik behoor ook tot deze categorie. Ik heb hier gekozen voor het 6 maanden abonnement waarbij je 24,99 p/m betaalt. Je hebt dan 80% contactgarantie, maar ik ben er van overtuigd dat dat gewoon 100% is. Daarnaast leg je er makkelijk contact met andere leden die in het zelfde schuitje zitten.

    De reden waarvoor ik ben begonnen met het online daten is omdat mijn man plots 4 jaar geleden overleed. Ik moest door.

    Al met al een zeer goede ervaring hier, ik heb 3 ontmoetingen gehad. (hadden er meer kunnen zijn denk ik) maar heb mijzelf in kunnen houden. De laatste ontmoeting deed het voor mij. Ik viel als een blok voor Andre. Sindsdien een mooi paar en gelukkig dat we zijn worden we samen oud.

    Door Wendy op 7 januari 2019 Reageer
  • Hallo,

    Na een lastig proces ben ik begonnen aan het online daten. In eerste instantie moest ik wel even de kat uit de boom kijken. Dit kan je bij 50liefde prima doen d.m.v de korte abonnementen. Ideaal.

    Om een lang verhaal kort te maken, ik ben erg tevreden, het aanmelden is zo gebeurd, het contact leggen ook, en daarna wat ontmoetingen geregeld met mooie en zeer attente vrouwen. Klikte met 1 vrouw absurd goed en die heeft mij geholpen om mijn moeilijke periode achter me te laten.

    Genoeg mensen die er gebruik van maken! Aanrader.

    Door Ron op 20 december 2018 Reageer
  • Van mij 4 sterren, geen datingsite is perfect. Maar het heeft voor mij wel deuren geopend. Lang niet zo negatief als dat sommige mensen hebben geschreven.

    De kat uit de boom gekeken d.m.v een 10daags abonnement. Prima, daarna verlengd naar 6 maanden. In deze 6 maanden 1 ontmoeting gehad met een aardige vent. Klikte niet helemaal, zit nu nog in het proces van daten. Maar alvast bij deze een positief bericht.

    Het proberen waard.

    Door Maria op 15 december 2018 Reageer
  • 10 daags abonnement genomen om eens te kijken of het beviel. En het beviel goed. De negatieve reacties zijn misschien wat overdreven.. er is veel veranderd in positieve zin.

    Gebruiksvriendelijke datingsite, makkelijk aanmelden en binnen no-time contact met andere leden. Ik heb momenteel nog leuk contact maar vond het al een positieve reactie waard.

    Door Sarah op 11 december 2018 Reageer
  • Rondom 50liefde zie ik erg veel negativiteit maar dat weerhield mij er niet van om eens een kijkje te nemen op deze senioren datingsite. Ik ben er wel in geslaagd om erg leuk contact te hebben met meerdere mannen en dit is mij erg goed bevallen.

    Eerst even een proefabonnementje genomen van 3 dagen en vervolgens aan de slag gegaan met een halfjaar. Ideaal. Het is gebruiksvriendelijk, leuk contact, actieve mensen en tenslotte kan je echt liefde vinden. In mijn geval gelukkig wel.

    Groet,

    Door Moniek op 4 december 2018 Reageer
  • Ondanks de negativiteit van deze datingsite voor senioren ben ik het toch gaan proberen. Ik heb het helemaal niet zo negatief ervaren. Je moet gewoon rekening houden met het feit dat je een maand opzegtermijn hebt, en niet ineens denkt dat dit gelijk een automatisch incasso is.

    Tevens zijn die 3-10 daagse abonnementen gewoon prima, deze worden niet meer automatisch verlengd. Om een lang verhaal kort te maken, het is mij zeer goed bevallen dankzij de gebruiksvriendelijkheid en actieve leden. Ik heb een nieuwe man ontmoet via 50liefde. Ik kan dus uit ervaring spreken en vertellen dat het aan te raden is.

    Gewoon doen als je een nieuwe partner boven de 50 zoekt.

    Sterke punten
    - 50liefde

    Door Laura op 27 november 2018 Reageer
  • Fijne ervaring omdat ik van kant noch wal wist. Maar al snel kwam ik er achter hoe 50liefde in elkaar stak. Gebruiksvriendelijk en makkelijk om contact te leggen met andere mensen. Ook met vrouwen had ik gewoon contact om te vragen hoe het allemaal ging qua daten.

    Leuk ervaren en nog volop in het proces van daten. Binnenkort een ontmoeting maar nu al een positieve reactie waard. Bedankt!

    Sterke punten
    - Ontmoetingen
    - Openlijk praten

    Zwakke punten
    - Niet

    Door Maan op 21 november 2018 Reageer
  • Gewoon 5 sterren waard omdat het mij aan een nieuwe partner geholpen heeft.

    Sterke punten
    - Gebruiksvriendelijk
    - Veel mensen
    - Leuk contact zoeken
    - Geen verplichtingen
    - Kosten vallen reuze mee

    Zwakke punten
    - Nauwelijks tot geen.

    Door John op 13 november 2018 Reageer
  • Goedemorgen,

    Toch even de moeite genomen om een goede reactie achter te laten. Ik ben namelijk erg enthousiast over deze leuke datingsite. De mogelijkheden die je hier geboden krijgt zijn oneindig. Leuk manier van contact leggen, heel erg veel mensen actief en de mensen die actief zijn komen net zoals ik voor 1 ding, liefde.

    Ik ben nog momenteel volop bezig met het zoeken naar een liefde, maar het contact met diverse mannen voelt goed aan en ik denk dat ik hier binnenkort een partner kan scoren. Bedankt, en ga zo door.

    Senior Linda

    Sterke punten
    - aanmelden
    - leden
    - contact leggen
    - kosten

    Zwakke punten
    /

    Door Linda op 24 oktober 2018 Reageer
  • Voor mij heeft dit erg positief uitgepakt allemaal. Ik ben zelf totaal niet thuis in de internet wereld, maar ik zocht een nieuwe partner. Mijn ex partner en ik lagen elkaar voor een lange tijd dwars. Dus hebben wij besloten om na 25 jaar hier een punt achter te zetten.

    Dat is niet niks en voelde hierdoor een leegte die ik snel wilde opvullen... na wat onderzoek te hebben gedaan kwam ik bij 50liefde. Hier werd het heel erg aangenaam om een nieuwe partner te kunnen vinden. Suggesties in overvloed en leuk contact gehad met meerdere vrouwen van mijn leeftijd (58).

    Na een tijdje toch besloten om met Ellie door te gaan. We zijn gelukkig en er gaan nog mooie jaren aankomen. Bedankt

    Sterke punten
    - Het vinden van een partner

    Zwakke punten
    - /

    Door Michiel op 18 oktober 2018 Reageer
  • Aangenaam en fijn voor senioren! Het is voor een site zoals 50liefde erg moeilijk om gebruiksvriendelijk te zijn, maar ze zijn er toch in geslaagd vind ik.

    Blij dat ik hier gebruik van heb kunnen maken wat het duurde maar 2 maandjes voor ik een nieuwe partner had! heel erg bedankt en hiermee wil ik toch aangeven dat andere senioren hier ook gebruik van kunnen maken.

    Joke

    Sterke punten
    -Vrijwel alles

    Zwakke punten
    - Misschien de layout? Geen idee

    Door Charlotte op 16 oktober 2018 Reageer
  • Ja hallo,

    ik vind dit dan wel 5 sterren waard. Als je aan het eind van de rit er een nieuwe partner aan over houdt. Nooit gedacht dat dit ooit zal gaan lukken, maar toch was het zo.

    Stom toeval denk ik dan, want op het eerste gezicht vond ik mn huidige partner eigenlijk helemaal niets, maar op een gegeven moment is die band zo positief dat het gewoon op alle vlakken klikte. Erg tevreden en ik raad het andere 50 plussers ook zeker aan.

    Bedankt
    Co

    Sterke punten
    - Daadwerkelijk een partner kunnen vinden

    Zwakke punten
    - Geen

    Door Coby op 10 oktober 2018 Reageer
  • Gewoon 5 sterren omdat ze het waar maken.

    50liefde, geweldig om je partner te vinden. In mijn geval dan. Duurde wel maar liefst een halfjaar, maar het wachten absoluut waard. Het aanmelden ging vrij gemakkelijk, de site is overzichtelijk , en gebruiksvriendelijk

    wel even in de gaten houden wat Marian inderdaad zegt.. voor de rest prima site en heeft mij een nieuwe partner gegeven en dol gelukkig mee.

    Sterke punten
    - Vrijwel alles.

    Zwakke punten
    - Niets

    Door Manon op 3 oktober 2018 Reageer
  • Hele leuke datingsite. Ik had gebruik gemaakt van een regulier abonnement. (maand opzeg termijn) en ging eigenlijk gelijk aan de slag om mijn man te vinden. Het is echter wel even wennen aan de hoeveelheid mensen die actief zijn. Dit is wel een positief punt vind ik zelf.

    Na een half jaar actief te zijn geweest ben ik mijn huidige partner tegen gekomen. Het klikte gelijk en hebben gedate. Nooit gedacht dat ik met mijn 54 jaar nog een date zou vinden...

    Gaat allemaal de goede kant op.

    Door Marian op 2 oktober 2018 Reageer
  • Erg fijne datingsite voor mij. Het onlinedaten vind ik op zich niet erg, maar toch een beetje vreemd. Dat gevoel werd bij mij al snel weggenomen toen ik op 50liefde kwam eigenlijk. Ik kwam op een erg vriendelijke datingsite waar je al gelijk diverse suggesties krijgt om contacten te maken.

    Er zat gelijk een suggestie bij van een vrouw die mij op viel. Daar ben ik mee in contact gekomen en na ongeveer 2 maanden hebben we een keer afgesproken om te kijken of het klikte. Dit was het geval! Sindsdien zijn we een relatie aangegaan, allebei 54 jaar en dol gelukkig. Had niet verwacht dat ik in dit tijdsbestek al een nieuwe liefde zou kunnen vinden. Zo zie je, alles is mogelijk bij 50liefde!

    Sterke punten
    - Gebruik
    - Suggesties (voor mij dan)

    Zwakke punten
    - Geen

    Door Aad op 12 september 2018 Reageer
  • 50liefde, voorheen had ik hier eigenlijk niet eens van gehoord. Ik zocht echt een datingsite die bij mijn persoonlijkheid paste. Zijn er niet veel kan ik jullie vertellen ha ha. Maar na lang zoeken kwam ik bij 50liefde uit, ik dacht laat ik het eens proberen. Niet geschoten is altijd mis!



    Maar wat mij toen overkwam.... echt verbijsterend. Ik kreeg zoveel suggesties en vrouwelijke contacten die meer van mij wilde weten, dat ik gewoon niet wist waar ik het zoeken moest. Geloof het of niet, ik had binnen 2 maanden zoveel vrouwelijk schoon gesproken, dat ik een keuze moest maken. Gelukkig heb ik de juiste keuze genomen.. kan dus eigenlijk niets anders zeggen dat 50liefde echt zijn senioren bij elkaar brengt zoals ik en mijn nieuwe vrouw Claire.



    Absolute aanrader voor andere senioren die op zoek zijn naar hun nieuwe liefde! Ik heb haar gevonden.

    Sterke punten
    - Overzichtelijk

    - Veel contacten

    - Makkelijk communiceren

    - Prijzen vallen erg mee!

    Zwakke punten
    - Niks!

    Door Chris op 8 september 2018 Reageer
  • Hallo allemaal,



    Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen. Wat een top site is dit zeg, ik ben sindskort een gelukkige vrouw. Voorheen was ik dat ook wel hoor, maar in de liefde miste ik altijd eigenlijk al iets. Sinds mijn 29e single gebleven, dit was ook voor een reden. Ik kon geen enkele man vertrouwen.. maar nu op mijn 53e levensjaar vond ik het wel weer eens tijd om wat te proberen. Ik kwam bij 50liefde terecht, in eerste instantie een reguliere datingsite. Tot je er achterkomt wat voor actieve leden er allemaal zijn. Ge-wel-dig zeg! Veel leuke mannen gesproken maar er sprong er 1 voor mij uit... dat is de man waarvan ik dacht ja... jou kan ik vertrouwen. Sindskort ben ik ook erg gelukkig met die man! Jasper.



    Alles wordt je eigenlijk erg makkelijk gemaakt op 50liefde en er is zat keus!



    aanrader!

    Sterke punten
    - Veel leden, ideaal voor mij!

    - Veel actieve mannen, het geen wat ik ook zocht!

    - Gebruiksvriendelijk, voor een senior altijd fijn

    - Kosten vallen alemaal wel mee..

    Zwakke punten
    - weinig tot geen

    Door Nadine op 6 september 2018 Reageer
  • Sterke punten
    mooie praatjes

    Zwakke punten
    fake, leugenaars, oplichters!!!!!!!!!

    Door els op 17 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek 50liefde.nl

Schrijf je eigen review over 50liefde.nl

Schrijf je eigen review over 50liefde.nl

Stuur me een email als iemand een review schrijft over 50liefde.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden