50liefde.nl is speciaal in het leven geroepen om de vijf miljoen 50-plussers die Nederland telt met elkaar in contact te brengen om leuke dingen te gaan doen. Of het nu gaat om liefdesrelaties of nieuwe vriendschappen op 50liefde.nl vind je gelijk gestemde. Dat het bij 50liefde niet alleen om daten gaat wordt meteen duidelijk in de slogan die ze gebruiken: Nieuwe vrienden is nieuw plezier. Ben jij dus opzoek naar iemand om samen mee te lachen? Neem dan een kijkje op de website. Als gratis lid kan je al veel dingen zoals het versturen van berichten en het bekijken van profielen. Wil je echter ook berichten kunnen bekijken dan dien je een lidmaatschap af te nemen. Deze begint al bij € 9,95 per maand wat een zeer scherp tarief is voor een datingsite.


Reviews over 50liefde.nl

  • Voor mij heeft dit erg positief uitgepakt allemaal. Ik ben zelf totaal niet thuis in de internet wereld, maar ik zocht een nieuwe partner. Mijn ex partner en ik lagen elkaar voor een lange tijd dwars. Dus hebben wij besloten om na 25 jaar hier een punt achter te zetten.

    Dat is niet niks en voelde hierdoor een leegte die ik snel wilde opvullen... na wat onderzoek te hebben gedaan kwam ik bij 50liefde. Hier werd het heel erg aangenaam om een nieuwe partner te kunnen vinden. Suggesties in overvloed en leuk contact gehad met meerdere vrouwen van mijn leeftijd (58).

    Na een tijdje toch besloten om met Ellie door te gaan. We zijn gelukkig en er gaan nog mooie jaren aankomen. Bedankt

    Sterke punten
    - Het vinden van een partner

    Zwakke punten
    - /

    Door Michiel op 18 oktober 2018 Reageer
  • Aangenaam en fijn voor senioren! Het is voor een site zoals 50liefde erg moeilijk om gebruiksvriendelijk te zijn, maar ze zijn er toch in geslaagd vind ik.

    Blij dat ik hier gebruik van heb kunnen maken wat het duurde maar 2 maandjes voor ik een nieuwe partner had! heel erg bedankt en hiermee wil ik toch aangeven dat andere senioren hier ook gebruik van kunnen maken.

    Joke

    Sterke punten
    -Vrijwel alles

    Zwakke punten
    - Misschien de layout? Geen idee

    Door Charlotte op 16 oktober 2018 Reageer
  • Ja hallo,

    ik vind dit dan wel 5 sterren waard. Als je aan het eind van de rit er een nieuwe partner aan over houdt. Nooit gedacht dat dit ooit zal gaan lukken, maar toch was het zo.

    Stom toeval denk ik dan, want op het eerste gezicht vond ik mn huidige partner eigenlijk helemaal niets, maar op een gegeven moment is die band zo positief dat het gewoon op alle vlakken klikte. Erg tevreden en ik raad het andere 50 plussers ook zeker aan.

    Bedankt
    Co

    Sterke punten
    - Daadwerkelijk een partner kunnen vinden

    Zwakke punten
    - Geen

    Door Coby op 10 oktober 2018 Reageer
  • Gewoon 5 sterren omdat ze het waar maken.

    50liefde, geweldig om je partner te vinden. In mijn geval dan. Duurde wel maar liefst een halfjaar, maar het wachten absoluut waard. Het aanmelden ging vrij gemakkelijk, de site is overzichtelijk , en gebruiksvriendelijk

    wel even in de gaten houden wat Marian inderdaad zegt.. voor de rest prima site en heeft mij een nieuwe partner gegeven en dol gelukkig mee.

    Sterke punten
    - Vrijwel alles.

    Zwakke punten
    - Niets

    Door Manon op 3 oktober 2018 Reageer
  • Hele leuke datingsite. Ik had gebruik gemaakt van een regulier abonnement. (maand opzeg termijn) en ging eigenlijk gelijk aan de slag om mijn man te vinden. Het is echter wel even wennen aan de hoeveelheid mensen die actief zijn. Dit is wel een positief punt vind ik zelf.

    Na een half jaar actief te zijn geweest ben ik mijn huidige partner tegen gekomen. Het klikte gelijk en hebben gedate. Nooit gedacht dat ik met mijn 54 jaar nog een date zou vinden...

    Gaat allemaal de goede kant op.

    Door Marian op 2 oktober 2018 Reageer
  • Erg fijne datingsite voor mij. Het onlinedaten vind ik op zich niet erg, maar toch een beetje vreemd. Dat gevoel werd bij mij al snel weggenomen toen ik op 50liefde kwam eigenlijk. Ik kwam op een erg vriendelijke datingsite waar je al gelijk diverse suggesties krijgt om contacten te maken.

    Er zat gelijk een suggestie bij van een vrouw die mij op viel. Daar ben ik mee in contact gekomen en na ongeveer 2 maanden hebben we een keer afgesproken om te kijken of het klikte. Dit was het geval! Sindsdien zijn we een relatie aangegaan, allebei 54 jaar en dol gelukkig. Had niet verwacht dat ik in dit tijdsbestek al een nieuwe liefde zou kunnen vinden. Zo zie je, alles is mogelijk bij 50liefde!

    Sterke punten
    - Gebruik
    - Suggesties (voor mij dan)

    Zwakke punten
    - Geen

    Door Aad op 12 september 2018 Reageer
  • 50liefde, voorheen had ik hier eigenlijk niet eens van gehoord. Ik zocht echt een datingsite die bij mijn persoonlijkheid paste. Zijn er niet veel kan ik jullie vertellen ha ha. Maar na lang zoeken kwam ik bij 50liefde uit, ik dacht laat ik het eens proberen. Niet geschoten is altijd mis!



    Maar wat mij toen overkwam.... echt verbijsterend. Ik kreeg zoveel suggesties en vrouwelijke contacten die meer van mij wilde weten, dat ik gewoon niet wist waar ik het zoeken moest. Geloof het of niet, ik had binnen 2 maanden zoveel vrouwelijk schoon gesproken, dat ik een keuze moest maken. Gelukkig heb ik de juiste keuze genomen.. kan dus eigenlijk niets anders zeggen dat 50liefde echt zijn senioren bij elkaar brengt zoals ik en mijn nieuwe vrouw Claire.



    Absolute aanrader voor andere senioren die op zoek zijn naar hun nieuwe liefde! Ik heb haar gevonden.

    Sterke punten
    - Overzichtelijk

    - Veel contacten

    - Makkelijk communiceren

    - Prijzen vallen erg mee!

    Zwakke punten
    - Niks!

    Door Chris op 8 september 2018 Reageer
  • Hallo allemaal,



    Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen. Wat een top site is dit zeg, ik ben sindskort een gelukkige vrouw. Voorheen was ik dat ook wel hoor, maar in de liefde miste ik altijd eigenlijk al iets. Sinds mijn 29e single gebleven, dit was ook voor een reden. Ik kon geen enkele man vertrouwen.. maar nu op mijn 53e levensjaar vond ik het wel weer eens tijd om wat te proberen. Ik kwam bij 50liefde terecht, in eerste instantie een reguliere datingsite. Tot je er achterkomt wat voor actieve leden er allemaal zijn. Ge-wel-dig zeg! Veel leuke mannen gesproken maar er sprong er 1 voor mij uit... dat is de man waarvan ik dacht ja... jou kan ik vertrouwen. Sindskort ben ik ook erg gelukkig met die man! Jasper.



    Alles wordt je eigenlijk erg makkelijk gemaakt op 50liefde en er is zat keus!



    aanrader!

    Sterke punten
    - Veel leden, ideaal voor mij!

    - Veel actieve mannen, het geen wat ik ook zocht!

    - Gebruiksvriendelijk, voor een senior altijd fijn

    - Kosten vallen alemaal wel mee..

    Zwakke punten
    - weinig tot geen

    Door Nadine op 6 september 2018 Reageer
  • Sterke punten
    mooie praatjes

    Zwakke punten
    fake, leugenaars, oplichters!!!!!!!!!

    Door els op 17 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek 50liefde.nl

Schrijf je eigen review over 50liefde.nl

Stuur me een email als iemand een review schrijft over 50liefde.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden