50plusSexdating.nl is de sexcontactsite voor 50plussers.  Op deze vind je een hoop mannen en vrouwen boven de 50 jaar die graag sekscontact willen. Leden van 50plusSexdating laten via deze weg hun fantasieën de vrije loop gaan. Het fijne aan de site is dat er alleen maar gelijkgestemden mensen online zijn die houden van seks. Op 50plusSexdating.nl zijn mannen en vrouwen te vinden uit Nederland en Belgie. Door de handige zoekmachine heb je zo contact met een leuke man of vrouw. Je kunt eenvoudig foto’s door naar andere leden. Deze datingsite is voor singles, mensen die vreemdgaan, mannen, vrouwen, stellen, gays, lesbiennes en hetero’s. Meld je vandaag gratis aan op de site!

50plusSexdating 50plussexdating


Reviews over 50plusSexdating

  • Bij de dames zitten heel veel nep profielen. De organisatie zorgt voor reacties en geldklopperij. Stel maar eens voor aan een dame om via een anoniem email adres verder te mailen, wat een stuk goedkoper is, en daar gaat niemand in mee.

    Ik ben bij de dames nog geen enkele echte persoon tegen gekomen.

    Het is echt volksverlakkerij.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Het lijkt gratis, maar dat is het niet.

    Door Johan op 29 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eerst eens uitgebreid veel profielen zitten bekijken en gematched met gegevens die al elders op internet staan. Veruit de meeste profielen zijn zo fake als maar kan zijn. Erg doorzichtig dus en dan voel je al nattigheid. Op twee profielen als proef een reactie gegeven en het "leuke" is dat ze beide een berichtje terugsturen ... een kwartier na elkaar: 5.43 en 6.03 ... goh, allebei toevallig al op? Vraagt er ook nog eentje om een foto, die gewoon op m'n profiel staat ... foutje, wel opletten heren/computer! Kortom een site die je, zoals vele dezelfde sites, beter kunt schrappen. In de kroeg doe je snellere contacten op!

    Door hans op 27 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Meestal fakeprofielen, reacties zijn nietszeggend en om een antwoord te ontlokken, ga je verder krijg je weer iets doms. Voorbeeld: "Ik zou je graag eerst willen masseren en daarna oraal willen bevredigen", Antwoord "Wat bedoel je precies?"

    Mensen blijf weg, blijf weg want het levert je niks op behalve een grote rekening

    Sterke punten
    OPLICHTING

    Zwakke punten
    OPLICHTING

    Door joop op 12 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gewoon pure oplichting, automatische antwoorden, reacties als "wat bedoel je", "Wat wil je"terwijl het er met grote letters staat

    Sterke punten
    Een grote oplichtersbende

    Zwakke punten
    de titel zegt genoeg, pure oplichting, berichten zijn nep, alleen maar om je geld af te troggelen.

    Door joop op 11 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hier betaal je zowel voor de berichten welke je verzend, als voor de berichten die je ontvang. Noemen ze dubbel penetratie.

    Een fake site. Mail in je eerste bericht een telefoon nr en antwoord blijft uit.

    Sterke punten
    De geroutineerde naaisters

    Zwakke punten
    Beleid naar serieuze dames

    Door Bram op 4 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ga op geen enkele seksites zitten betaal nergens. Ik was zo dom en heb het gedaan. Leergeld noemen ze dat.

    Je kunt beter op een gewone dating site zitten, en je maakt de omschrijving dat je graag de liefde bedrijft en de vrouwen die dat willen komen dan ook wel.

    Sterke punten
    Als je betaald dan kom je er achter, dat het altijd dezelfde rekening is waar je op betaald van zowat alle seksites van Nedeland .

    Als je op de namen van vrouwen gaat controleren, dan zie je die ook op tientallen andere sites tegen komen.

    Het is een grote oplichtersbende, en ik vraag me af of zoiets wel kan.

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Piet op 3 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb alleen slechte ervaringen. Met sexy foto's en geile praatjes proberen ze om je zo lang mogelijk aan het lijntje te houden met beloftes die nooit worden waargemaakt. Het heeft mij 40 euro gekost voordat ik doorhad dat het fake berichten zijn. Wie zit hier achter? Nu ze met telefoonsex niets meer kunnen verdienen proberen ze op deze manier geld afhandig te maken. Gewoon ordinaire oplichterij.

    Sterke punten
    Geen ene.

    Zwakke punten
    dit is niet serieus

    Door Hans op 1 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze zogenaamd zoekende dames, zoeken alleen geld en geen afspraakjes.

    Eindeloos heen en weer mailen omdat er wordt uitgeblonken in korte nietszeggende teksten.

    Zodra het concreet wordt zeggen ze toe morgen of later in de week een afspraak te willen maken die vervolgens wordt gecanceld met belangrijke redenen ha ha.

    Uit alles blijkt dat het niet gaat om het maken van een concrete afspraak.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door F.L. op 29 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijdt deze site.

    Door Theo de Lange op 3 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over 50plusSexdating

Stuur me een email als iemand een review schrijft over 50plusSexdating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden