Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

50plusSexdating

50plusSexdating's website

Beoordeling

50plusSexdating.nl is de sexcontactsite voor 50plussers.  Op deze vind je een hoop mannen en vrouwen boven de 50 jaar die graag sekscontact willen. Leden van 50plusSexdating laten via deze weg hun fantasieën de vrije loop gaan. Het fijne aan de site is dat er alleen maar gelijkgestemden mensen online zijn die houden van seks.

Op 50plusSexdating.nl zijn mannen en vrouwen te vinden uit Nederland en Belgie. Door de handige zoekmachine heb je zo contact met een leuke man of vrouw. Je kunt eenvoudig foto’s door naar andere leden.

Deze datingsite is voor singles, mensen die vreemdgaan, mannen, vrouwen, stellen, gays, lesbiennes en hetero’s.
Meld je vandaag gratis aan op de site!

50plusSexdating
50plussexdating

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Veel fakeprofielen en reacties

    Sterke punten:

    Geen

    Zwakke punten:

    Het lijkt gratis, maar dat is het niet.

    Review:

    Bij de dames zitten heel veel nep profielen. De organisatie zorgt voor reacties en geldklopperij. Stel maar eens voor aan een dame om via een anoniem email adres verder te mailen, wat een stuk goedkoper is, en daar gaat niemand in mee.
    Ik ben bij de dames nog geen enkele echte persoon tegen gekomen.
    Het is echt volksverlakkerij.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Johan
    29 augustus 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    eén grote oplichterssite

    Sterke punten:

    Enige sterke punt is dat je adresgegevens/skype/telefoon etc in je berichten mag vermelden.

    Zwakke punten:

    Ook die zijn er dus niet eens.

    Review:

    Eerst eens uitgebreid veel profielen zitten bekijken en gematched met gegevens die al elders op internet staan. Veruit de meeste profielen zijn zo fake als maar kan zijn. Erg doorzichtig dus en dan voel je al nattigheid. Op twee profielen als proef een reactie gegeven en het "leuke" is dat ze beide een berichtje terugsturen ... een kwartier na elkaar: 5.43 en 6.03 ... goh, allebei toevallig al op? Vraagt er ook nog eentje om een foto, die gewoon op m'n profiel staat ... foutje, wel opletten heren/computer! Kortom een site die je, zoals vele dezelfde sites, beter kunt schrappen. In de kroeg doe je snellere contacten op!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    hans
    27 maart 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    pure oplichting

    Sterke punten:

    OPLICHTING

    Zwakke punten:

    OPLICHTING

    Review:

    Meestal fakeprofielen, reacties zijn nietszeggend en om een antwoord te ontlokken, ga je verder krijg je weer iets doms. Voorbeeld: "Ik zou je graag eerst willen masseren en daarna oraal willen bevredigen", Antwoord "Wat bedoel je precies?"
    Mensen blijf weg, blijf weg want het levert je niks op behalve een grote rekening

    Bijzonderheden:

    Slimme zakenlui die zelf reacties schrijven
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    joop
    12 maart 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    pure oplichting

    Sterke punten:

    Een grote oplichtersbende

    Zwakke punten:

    de titel zegt genoeg, pure oplichting, berichten zijn nep, alleen maar om je geld af te troggelen.

    Review:

    Gewoon pure oplichting, automatische antwoorden, reacties als "wat bedoel je", "Wat wil je"terwijl het er met grote letters staat
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    joop
    11 maart 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Dubbel genaaide site

    Sterke punten:

    De geroutineerde naaisters

    Zwakke punten:

    Beleid naar serieuze dames

    Review:

    Hier betaal je zowel voor de berichten welke je verzend, als voor de berichten die je ontvang. Noemen ze dubbel penetratie.
    Een fake site. Mail in je eerste bericht een telefoon nr en antwoord blijft uit.

    Bijzonderheden:

    Een dame, draaikont genaamd, wil sex met een onbekende , mailt ze terug dat ze eerst meer van je wilt weten ?????
    Ik wil sex, mail je een telefoon nr, ga je te hard van stapel.
    Mail je een uitgebreide CV met foto, antwoord , laten we elkaar erst beter leren kennen.
    Zitten we nu op een Sex Dating site of een chat box
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Bram
    04 oktober 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Oplichters

    Sterke punten:

    Als je betaald dan kom je er achter, dat het altijd dezelfde rekening is waar je op betaald van zowat alle seksites van Nedeland .
    Als je op de namen van vrouwen gaat controleren, dan zie je die ook op tientallen andere sites tegen komen.
    Het is een grote oplichtersbende, en ik vraag me af of zoiets wel kan.

    Zwakke punten:

    Oplichters

    Review:

    Ga op geen enkele seksites zitten betaal nergens. Ik was zo dom en heb het gedaan. Leergeld noemen ze dat.
    Je kunt beter op een gewone dating site zitten, en je maakt de omschrijving dat je graag de liefde bedrijft en de vrouwen die dat willen komen dan ook wel.

    Bijzonderheden:

    Hebben vrouwen in dienst die je de illusie geven dat ze wat van je willen, maar op het laatste moment het laten afketsen
    Deze site is ook nog dubbel zo duur al andere sites. Maar goed de nadere zijn van het zelfde oplichtersbedrijf.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Piet
    03 september 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Laat je niet naaien.

    Sterke punten:

    Geen ene.

    Zwakke punten:

    dit is niet serieus

    Review:

    Ik heb alleen slechte ervaringen. Met sexy foto's en geile praatjes proberen ze om je zo lang mogelijk aan het lijntje te houden met beloftes die nooit worden waargemaakt. Het heeft mij 40 euro gekost voordat ik doorhad dat het fake berichten zijn. Wie zit hier achter? Nu ze met telefoonsex niets meer kunnen verdienen proberen ze op deze manier geld afhandig te maken. Gewoon ordinaire oplichterij.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Hans
    01 juli 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    nep dikke nep

    Sterke punten:

    Geen

    Zwakke punten:

    Alles

    Review:

    Deze zogenaamd zoekende dames, zoeken alleen geld en geen afspraakjes.
    Eindeloos heen en weer mailen omdat er wordt uitgeblonken in korte nietszeggende teksten.
    Zodra het concreet wordt zeggen ze toe morgen of later in de week een afspraak te willen maken die vervolgens wordt gecanceld met belangrijke redenen ha ha.
    Uit alles blijkt dat het niet gaat om het maken van een concrete afspraak.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    F.L.
    29 april 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Op deze site wordt je opgelicht door fake berichten!

    Sterke punten:

    Weinig.

    Zwakke punten:

    Oplichting door fake berichten van de eigenaars van deze site.

    Review:

    Mijdt deze site.

    Bijzonderheden:

    Ik wil iedereen waarschuwen voor deze site.
    Ze sturen zelf (de eigenaar(s) van deze site) berichten naar mannen die op zoek zijn naar een geile date met een vrouw.
    Je krijg zogenaamd een reactie van een vrouw die graag met je in contact wil komen voor een sexdate, die zeer sexy foto’s bij haar profiel heeft staan.
    Als je hierop reageer en graag e-mail contact met deze vrouw wil hebben, dus je vermeld je e-mail adres in het bericht, wat volgens hun regels toegestaan is, dan krijg je een bericht van haar terug dat het bericht wat je verzonden heb leeg is.
    Je probeer het nog eens, waarna je weer hetzelfde antwoord krijgt.
    Als je dan een bericht stuur dat je graag telefonisch contact wil hebben, krijg je een bericht terug dat ze eerste meer van je wilt weten middels deze site.
    Ik heb toen geantwoord, dat ik hier middels deze site geen trek in heb omdat elk bericht € 1,00 kost en toen mijn telefoonnummer vermeld heb met de vraag mij te bellen, krijg je een bericht terug met de mededeling dat het hierbij ophoud.
    Deze bericht wisseling heeft mij tussen de € 5,00 en € 10,00 gekost.
    Mij werd toen duidelijk, dat je door de eigenaar(s) van deze opgelicht bent.
    Hopelijk willen jullie middels jullie site anderen hiervoor waarschuwen.
    Met vriendelijke groet,
    Theo.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Theo de Lange
    03 november 2013

Datingsite kenmerken

Kosten per maand niet bekend
Kosten per jaar niet bekend
Gratis berichten nee
Gratis reageren ne
Gratis interesse ja
Gratis fotos bekijken ja
Aantal leden niet bekend
Erotische contacten ja
Internationaal daten nee
Chatbox ja
Persoonlijkheidstest nee
Alleen senioren nee
Mobiele datingsite nee

Er zijn nog geen artikelen geschreven

Ontwerp

Inhoud

Navigatie

Algemeen oordeel

Schrijf een Review


*
*

*



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)