Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating       Victoria Milan   Seksbuddy  

Beoordeling

Affairemarkt is een erotische datingsite. Dagelijks vinden hier 1000 + mensen een affaire. Dus: doe mee of je blij je alleen rukken? Binnen 1 minuut ontvang je matches in je mail. 

Affairemarkt echt of nep?

Op affairemarkt kun je virtueel flirten.  Feitelijk houdt dit in dat een deel van de profielen op de site fictieve profielen zijn, hiermee kun je dus geen  fysieke afspraken maken.

Een account maken op affairemarkt.nl is helemaal gratis. Na de registratie kun je op zoek gaan naar andere leden. Als nieuw lid ontvang je 5 gratis flirberichten. Wil je sneller resultaat, dan kun je gebruimaken van de betaalde voorziening.  De kosten hiervoor zijn minimaal € 0,66 en maximaal € 1,50 per bericht. Betalen kan per telefoon (pay per call) en Betalen via een account (Bank, creditcard)

  • Beoordeling:

    dat er geen afspraken gemaakt kunnen word ge maakt no

    Sterke punten:

    geen een sterk punt wel dat je .je portemonnee leeg gezogen word ,een helle hoop standaard bewoording je hoor van mij nooit dus ,,het kan nu niet zijn ,na heel veel gemaild...en god weet wat voor nog meer smoesjes die zo maar in een komen op duiken,ga nooit met iemand in gesprek over dag zij werken en treken je leeg,,s,avonds ook nooit doen geen tijd nooit alles na dagen te mailen ook niet na twee jaar hier op te zijn geweest ,nooit een vrouw gezien ,dus wees verstandig blijf weg hier,vitra,,

    Zwakke punten:

    puur nep meer niet ,zonde van je geld ,,alle vrouwen komen op eens ook uit je dorp waar jij zelf woond,,ook zo een grootte nep Sooi dus wees verstandig koop een eis ,,dan heb je altijd wat om aan te likken ,,hier zal het nooit plaats vinden ,,er word er een rijk dat is de beheerder van div sits al deze ,,jij en ik alleen maar armer ,,de sits beheerders hebben meer van deze sits met de zelfde dames foto,s dus pas er voor op,,groet,,vitra,,
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    virtra
    24 juni 2015

  • Beoordeling:

    geen schein van kans puur op llichting

    Sterke punten:

    war je ook hier uit geeft is verloren geld dus u bent gewaarschuwt ,alle vrouwen hier beloven van alles ze komen ook in eens uit mijn woon plaats daar zijn alle vrouwen hier ingeschreven mooi niet het nieuwe ie ook geen woon plaats vermelde ook zo iets maar komen wel uit mijn woonplaats niet dus,nog nooit is er en komen op dag nooit ook al zegen ze je buur vrouwtje een leugen verhaal bel een hoer die komt wel en is veelemaal goed koper,,er word door deze porvaider wel deger oplichting gepleegt

    Zwakke punten:

    die zijn in over vloet ze over stelpen je met mail alls je credits hebt ,zo veel dat je niet meer weet wat ,wat is ,je word uit gehoort bij het leven je komt niets of haast nietys van die wijven te weten nooit bllijf hier weg krijgt er nooit iets voor terug van henm hier ,puur een en al op lichting en veels teduur ook dat nog voor een halve regelje tekst,,zij krijgen betaald om je aan de praat te houden weg blijve ga naar een eerlikke hoer das veel goed koper ,,bij mij staat de straat volbelofts

    Bijzonderheden:

    biezonder heden weg bllijven hier ver weg gaan van deze sits niets is waar ,,
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    henk
    20 september 2014

  • Beoordeling:

    NEP

    Sterke punten:

    Sterke punten zijn ,,,,kost klauwen met geld en levert alleen berichtjes op ,,geen contact

    Zwakke punten:

    Ik heb de deur opengedaan voor Carisse -Diepe diva- en nog vele anderen ,maar nooit is er contact geweest buiten de site om ..Dus als je Euromoe bent ,,ga lekker je gang ,,Lichamelijk of Visueel contact krijg je nooit .

    Review:

    Nooit aan beginnen ,,er zijn dames die m,n nummer hebben ,maar ze bellen nooit.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Ja007
    19 september 2014

  • Beoordeling:

    Affairemarkt zijn oplichters

    Sterke punten:

    Mooie en leuke dames, waar je best een keer mee uit wil en eventueel meer

    Zwakke punten:

    De klotelui van Affairemarkt zitten met hun poten aan onze berichten! Weet iemand het adres? Dan zullen mijn vrienden en ik Affairemarkt een bezoekje brengen en ze een blindengeleidehond aanbieden als ze niet onmiddellijk stoppen met deze praktijken.

    Review:

    Oplichters, kankerlui, tereinglijers en andere héél erge lijers van ziekten
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Henk de tank
    26 augustus 2014

  • Beoordeling:

    op aanraden heb ik de site getest

    Sterke punten:

    zij halen waarschijnlijk veel geld binnen op kosten van sukkelaars die niets begrijpen

    Zwakke punten:

    vele dames ehbben dezelde foto maar een versc hillende naam,laat staan de woonplaats,zij wonen allen in dezelde stad of gemeente,en dan ga je zoeken en ze wonen op 300 km van jou !!! en zullen direct bij jou zijn in 15 minuten !!
    Vraag omte komen en ze zijn juist vertrokken na een bezoek aan een vriendin in jouw gemeente

    Review:

    Heeft mij 10 € gekost maar toch een dag leute gehad met vrienden door de fotos te bekijken van sommige sletten of
    fictieve dames ,het zijn mischien venten !!

    Bijzonderheden:

    nul en nog eens nul
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    plasria
    21 augustus 2014

  • Beoordeling:

    Namaak cyberhoertjes

    Sterke punten:

    Leuk tijdverdrijf als je er genoeg geld voor over hebt. Gemiddeld 80 cent per berichtje. De dames geven korte niets zeggende antwoorden waardoor de illusie ontstaat dat je contact hebt. Als je echt voor een date gaat moet je niet op deze site gaan. Er staan wel heel wat mooie foto's op. Een lust om plaatjes te kijken.

    Zwakke punten:

    Het is niet de bedoeling van deze site om contacten tot stand te brengen. De dames zijn niet beschikbaar, zoeken geen date en zitten alleen voor de verdiensten. Als je wat goed uitkijkt zie je er bepaalde patronen in en kun je merken dat veel antwoorden van dezelfde persoon komen. Standaard stukjes zin of uitdrukkingen.

    Review:

    Er zijn meerdere van deze soort sites. Je kunt het zelfs hebben dat je credits op meerdere sites te gebruiken zijn en dat je favorieten en dames met je meegaan naar de andere site. Mogelijk is het 1 database en meerdere domeinnamen die gekoppeld zijn.

    Bijzonderheden:

    Duur, misleidend, werkt wel goed met mooie plaatjes.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Globe1
    12 juli 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Oplichting Dating

    Sterke punten:

    Geen enkele sterke punten. Wel mooie namaak foto,s van sexy dames.

    Zwakke punten:

    Veel emails al bijna direct na dat jezelf heb aangemeld. Maar voor de rest is alles nep. Niet doen ga maar liever na de hoeren.

    Review:

    Slechte site niet doen geen credits kopen allemaal fake.

    Bijzonderheden:

    Een van de vele oplichting dating sites. Er zou eigenlijk wat aan gedaan moeten worden want vele mensen raken hier veel geld kwijt en krijgen er niets voor terug
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Jan Willem van Asch
    21 april 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    affairemarkt.nl

    Sterke punten:

    Om te chatten en je geld weg te gooien een prima site er voor.

    Zwakke punten:

    Wanneer je de teksten en profielen goed bekijkt concludeer je al snel dat deze op meerdere site's voorkomen. Matchwereld, buurtsexcontact enz enz enz. Ik ben er geweest, heeft kapitalen gekost. Daar komt bij dat als je te serieus op vragen in gaat wordt je geblokt en kun je geen antwoorden meer versturen.

    Pinokkio1955

    Review:

    Kort om, begin met roken en stop met daten. Is beter voor je gezondheid. hahahaha

    Bijzonderheden:

    Wanneer je contact probeert te zoeken met de klantenservice, blijkt deze nergens te vinden.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Pinokkio1955
    07 april 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Affairemarkt is helemaal nep!

    Sterke punten:

    Mooie dames..

    Zwakke punten:

    Heel duur chatten - 1 euro per bericht

    Review:

    Geen enkel contact mogelijk met de vrouwen die je benaderen (wel 20 - 40 per dag), de ander (is het wel een vrouw) reageert steeds op exact dezelfde wijze, benaderen je met een enorme haast - vanavond nog sex.. etc - maar als je contact hebt wordt het allemaal lange termijn, moeten ze je eerst leren kennen enzovoort - Veel foto's staan ook elders op het internet
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Erik
    02 april 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Pure oplichterij

    Sterke punten:

    Mooie meisjes, die vind je wel overal

    Zwakke punten:

    Fake site van de bovenste plank, het gaat enkel over het aftroggelen van credits die nog onbetaalbaar zijn ook.
    De meisjes weten zogezegd van niks, en zijn beperkt in hun taal. Zij antwoorden nooit op je vragen, laat staan een ontmoeting regelen. Volgens mij een paar vrouwen die in opdracht fulltime bezig zijn je zoveel mogelijk credits te ontnemen. Geen enkele vorm van klachten kan overgemaakt worden. Lijkt mij iets van een criminele organisatie te zijn.

    Bijzonderheden:

    Wordt nooit lid van deze site's, resultaten zijn onbestaand, en je wordt er maar armer van
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Patrick
    28 maart 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Affairemarkt

    Sterke punten:

    Mooie foto' 's van dames

    Zwakke punten:

    Allemaal fakers

    Review:

    Als je vraagt om een andere foto van de mooie dames met een krant van deze week in de hand of een teletekst pagina op de achtergrond, krijg je alleen maar antwoorden als ik stuur geen foto's of kan ik niet.
    Als je boos maakt , wordt hun Nederlands ineens heel slecht.
    Toch wel lol gehad voor 40 euri, hoe snel ze op de kast zijn te krijgen.
    Een meldde dat ze niet haar tijd zat te verdoen,,,, grappig toch
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Jerry
    20 maart 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    puur bedrog

    Sterke punten:

    zou het niet weten

    Zwakke punten:

    dit is bedrog as je echt een date zoekt ben je hier niet goed maar wil je gewoon je geld kweit voor een paar foto's en wat geile berichten dan zit je goed

    Review:

    dit is geen goede dating site is enkel uit om u geld en een date zit er niet in puur bedrog
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    stefan
    06 maart 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Serieuse site ?

    Sterke punten:

    - Geile plaatjes maar meestal van hollandse meiden , en als je in België woont niet zo evident ...

    Zwakke punten:

    - Geen mailcontact mogelijk met de beheerders van de site zodanig dat als de gekochte credits niet navoren komen geen reklamatie mogelijk is !! Echt op zijn hollands !

    Review:

    Uiteindelijk niet aanteraden
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Zanzibar
    25 februari 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Geld weggooien

    Sterke punten:

    Het is kompleet bedrog deze site. Men liegt dat het gedrukt staat (letterlijk) elke keer wordt je benaderd door de "mooiste" dames. Ze hebben allemaal haast en zijn zo stom geweest dat ze jou nog niet eerder hebben gezien. Kom je in mail contact met ze dan is alle haast ineens voorbij en willen ze alleen nog maar mailen. Kortom fake waar je echt intrapt als je niet verder kijkt dan je neus lang is. Prachtige foto's van meestal jonge vrouwen. Best mooi. En een hele kunst als je zo kunt liegen.

    Zwakke punten:

    Taalfouten die telkens terug keren, zelfde soort zinsopbouw. Onrealistische voorstellen van veel dames uit België. Wonen vaak te ver weg en willen wel binnen een half uur bij je zijn.

    Review:

    Een site die mensen oplicht! Ik voelde me achteraf behoorlijk bedonderd. Eigenlijk ben ik erg kwaad. Geld uit je zak kloppen en daar geen echt product tegenover stellen. Alleen maar bedrog!

    Bijzonderheden:

    Niet intrappen geen gebruik van maken. Wanneer je dat wel hebt gedaan. Aangifte van oplichting doen bij de Politie.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Gerad
    16 februari 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Nepsite, alleen voor chatten

    Sterke punten:

    Als je veel wilt chatten en mooie foto!s verzamelen is dit een prima site.

    Zwakke punten:

    Volledige fakesite. Vrouwen die zogenaamd op zoek zijn naar een date zien er allemaal perfect uit, totaal onrealistisch. Wordt ook niet echt ingegaan op he boodschap. Gaat er echt alleen om om je credits te laten opmaken.

    Review:

    Als je wilt chatten of foto's verzamelen is dit een prima site. Als je echt contact zoekt en een date wilt moet je hier niet zijn. Volledige fakesite, geen echte kandidaten. Teksten zijn algemeen, zelfde spelfouten worden gemaakt, zelfe teksten, directe reacties die niet ingaan op wat je hebt geschreven: allemaal aanwijzigingen dat een beperkt aantal dames (heren?) in dienst van deze site dit beantwoordt. Geen datingsite, hoogstens een chatsite.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Jan Arend
    09 februari 2014

Er zijn nog geen artikelen geschreven

Schrijf een Review


*
*

*



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)