Affairemarkt is een erotische datingsite. Dagelijks vinden hier 1000 + mensen een affaire. Dus: doe mee of je blij je alleen rukken? Binnen 1 minuut ontvang je matches in je mail. 

Affairemarkt echt of nep?

Op affairemarkt kun je virtueel flirten.  Feitelijk houdt dit in dat een deel van de profielen op de site fictieve profielen zijn, hiermee kun je dus geen  fysieke afspraken maken. Een account maken op affairemarkt.nl is helemaal gratis. Na de registratie kun je op zoek gaan naar andere leden. Als nieuw lid ontvang je 5 gratis flirberichten. Wil je sneller resultaat, dan kun je gebruimaken van de betaalde voorziening.  De kosten hiervoor zijn minimaal € 0,66 en maximaal € 1,50 per bericht. Betalen kan per telefoon (pay per call) en Betalen via een account (Bank, creditcard)


Reviews over Affairemarkt

  • Sterke punten
    geen een sterk punt wel dat je .je portemonnee leeg gezogen word ,een helle hoop standaard bewoording je hoor van mij nooit dus ,,het kan nu niet zijn ,na heel veel gemaild...en god weet wat voor nog meer smoesjes die zo maar in een komen op duiken,ga nooit met iemand in gesprek over dag zij werken en treken je leeg,,s,avonds ook nooit doen geen tijd nooit alles na dagen te mailen ook niet na twee jaar hier op te zijn geweest ,nooit een vrouw gezien ,dus wees verstandig blijf weg hier,vitra,,

    Zwakke punten
    puur nep meer niet ,zonde van je geld ,,alle vrouwen komen op eens ook uit je dorp waar jij zelf woond,,ook zo een grootte nep Sooi dus wees verstandig koop een eis ,,dan heb je altijd wat om aan te likken ,,hier zal het nooit plaats vinden ,,er word er een rijk dat is de beheerder van div sits al deze ,,jij en ik alleen maar armer ,,de sits beheerders hebben meer van deze sits met de zelfde dames foto,s dus pas er voor op,,groet,,vitra,,

    Door virtra op 24 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    war je ook hier uit geeft is verloren geld dus u bent gewaarschuwt ,alle vrouwen hier beloven van alles ze komen ook in eens uit mijn woon plaats daar zijn alle vrouwen hier ingeschreven mooi niet het nieuwe ie ook geen woon plaats vermelde ook zo iets maar komen wel uit mijn woonplaats niet dus,nog nooit is er en komen op dag nooit ook al zegen ze je buur vrouwtje een leugen verhaal bel een hoer die komt wel en is veelemaal goed koper,,er word door deze porvaider wel deger oplichting gepleegt

    Zwakke punten
    die zijn in over vloet ze over stelpen je met mail alls je credits hebt ,zo veel dat je niet meer weet wat ,wat is ,je word uit gehoort bij het leven je komt niets of haast nietys van die wijven te weten nooit bllijf hier weg krijgt er nooit iets voor terug van henm hier ,puur een en al op lichting en veels teduur ook dat nog voor een halve regelje tekst,,zij krijgen betaald om je aan de praat te houden weg blijve ga naar een eerlikke hoer das veel goed koper ,,bij mij staat de straat volbelofts

    Door henk op 20 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • NEP

    Nooit aan beginnen ,,er zijn dames die m,n nummer hebben ,maar ze bellen nooit.

    Sterke punten
    Sterke punten zijn ,,,,kost klauwen met geld en levert alleen berichtjes op ,,geen contact

    Zwakke punten
    Ik heb de deur opengedaan voor Carisse -Diepe diva- en nog vele anderen ,maar nooit is er contact geweest buiten de site om ..Dus als je Euromoe bent ,,ga lekker je gang ,,Lichamelijk of Visueel contact krijg je nooit .

    Door Ja007 op 19 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Oplichters, kankerlui, tereinglijers en andere héél erge lijers van ziekten

    Sterke punten
    Mooie en leuke dames, waar je best een keer mee uit wil en eventueel meer

    Zwakke punten
    De klotelui van Affairemarkt zitten met hun poten aan onze berichten! Weet iemand het adres? Dan zullen mijn vrienden en ik Affairemarkt een bezoekje brengen en ze een blindengeleidehond aanbieden als ze niet onmiddellijk stoppen met deze praktijken.

    Door Henk de tank op 26 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heeft mij 10 € gekost maar toch een dag leute gehad met vrienden door de fotos te bekijken van sommige sletten of

    fictieve dames ,het zijn mischien venten !!

    Sterke punten
    zij halen waarschijnlijk veel geld binnen op kosten van sukkelaars die niets begrijpen

    Zwakke punten
    vele dames ehbben dezelde foto maar een versc hillende naam,laat staan de woonplaats,zij wonen allen in dezelde stad of gemeente,en dan ga je zoeken en ze wonen op 300 km van jou !!! en zullen direct bij jou zijn in 15 minuten !!

    Vraag omte komen en ze zijn juist vertrokken na een bezoek aan een vriendin in jouw gemeente

    Door plasria op 21 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Er zijn meerdere van deze soort sites. Je kunt het zelfs hebben dat je credits op meerdere sites te gebruiken zijn en dat je favorieten en dames met je meegaan naar de andere site. Mogelijk is het 1 database en meerdere domeinnamen die gekoppeld zijn.

    Sterke punten
    Leuk tijdverdrijf als je er genoeg geld voor over hebt. Gemiddeld 80 cent per berichtje. De dames geven korte niets zeggende antwoorden waardoor de illusie ontstaat dat je contact hebt. Als je echt voor een date gaat moet je niet op deze site gaan. Er staan wel heel wat mooie foto's op. Een lust om plaatjes te kijken.

    Zwakke punten
    Het is niet de bedoeling van deze site om contacten tot stand te brengen. De dames zijn niet beschikbaar, zoeken geen date en zitten alleen voor de verdiensten. Als je wat goed uitkijkt zie je er bepaalde patronen in en kun je merken dat veel antwoorden van dezelfde persoon komen. Standaard stukjes zin of uitdrukkingen.

    Door Globe1 op 12 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slechte site niet doen geen credits kopen allemaal fake.

    Sterke punten
    Geen enkele sterke punten. Wel mooie namaak foto,s van sexy dames.

    Zwakke punten
    Veel emails al bijna direct na dat jezelf heb aangemeld. Maar voor de rest is alles nep. Niet doen ga maar liever na de hoeren.

    Door Jan Willem van Asch op 21 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kort om, begin met roken en stop met daten. Is beter voor je gezondheid. hahahaha

    Sterke punten
    Om te chatten en je geld weg te gooien een prima site er voor.

    Zwakke punten
    Wanneer je de teksten en profielen goed bekijkt concludeer je al snel dat deze op meerdere site's voorkomen. Matchwereld, buurtsexcontact enz enz enz. Ik ben er geweest, heeft kapitalen gekost. Daar komt bij dat als je te serieus op vragen in gaat wordt je geblokt en kun je geen antwoorden meer versturen.



    Pinokkio1955

    Door Pinokkio1955 op 7 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Geen enkel contact mogelijk met de vrouwen die je benaderen (wel 20 - 40 per dag), de ander (is het wel een vrouw) reageert steeds op exact dezelfde wijze, benaderen je met een enorme haast - vanavond nog sex.. etc - maar als je contact hebt wordt het allemaal lange termijn, moeten ze je eerst leren kennen enzovoort - Veel foto's staan ook elders op het internet

    Sterke punten
    Mooie dames..

    Zwakke punten
    Heel duur chatten - 1 euro per bericht

    Door Erik op 2 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    Mooie meisjes, die vind je wel overal

    Zwakke punten
    Fake site van de bovenste plank, het gaat enkel over het aftroggelen van credits die nog onbetaalbaar zijn ook.

    De meisjes weten zogezegd van niks, en zijn beperkt in hun taal. Zij antwoorden nooit op je vragen, laat staan een ontmoeting regelen. Volgens mij een paar vrouwen die in opdracht fulltime bezig zijn je zoveel mogelijk credits te ontnemen. Geen enkele vorm van klachten kan overgemaakt worden. Lijkt mij iets van een criminele organisatie te zijn.

    Door Patrick op 28 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als je vraagt om een andere foto van de mooie dames met een krant van deze week in de hand of een teletekst pagina op de achtergrond, krijg je alleen maar antwoorden als ik stuur geen foto's of kan ik niet.

    Als je boos maakt , wordt hun Nederlands ineens heel slecht.

    Toch wel lol gehad voor 40 euri, hoe snel ze op de kast zijn te krijgen.

    Een meldde dat ze niet haar tijd zat te verdoen,,,, grappig toch

    Sterke punten
    Mooie foto' 's van dames

    Zwakke punten
    Allemaal fakers

    Door Jerry op 20 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • dit is geen goede dating site is enkel uit om u geld en een date zit er niet in puur bedrog

    Sterke punten
    zou het niet weten

    Zwakke punten
    dit is bedrog as je echt een date zoekt ben je hier niet goed maar wil je gewoon je geld kweit voor een paar foto's en wat geile berichten dan zit je goed

    Door stefan op 6 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Uiteindelijk niet aanteraden

    Door Zanzibar op 25 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een site die mensen oplicht! Ik voelde me achteraf behoorlijk bedonderd. Eigenlijk ben ik erg kwaad. Geld uit je zak kloppen en daar geen echt product tegenover stellen. Alleen maar bedrog!

    Door Gerad op 16 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als je wilt chatten of foto's verzamelen is dit een prima site. Als je echt contact zoekt en een date wilt moet je hier niet zijn. Volledige fakesite, geen echte kandidaten. Teksten zijn algemeen, zelfde spelfouten worden gemaakt, zelfe teksten, directe reacties die niet ingaan op wat je hebt geschreven: allemaal aanwijzigingen dat een beperkt aantal dames (heren?) in dienst van deze site dit beantwoordt. Geen datingsite, hoogstens een chatsite.

    Sterke punten
    Als je veel wilt chatten en mooie foto!s verzamelen is dit een prima site.

    Zwakke punten
    Volledige fakesite. Vrouwen die zogenaamd op zoek zijn naar een date zien er allemaal perfect uit, totaal onrealistisch. Wordt ook niet echt ingegaan op he boodschap. Gaat er echt alleen om om je credits te laten opmaken.

    Door Jan Arend op 9 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over Affairemarkt

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Affairemarkt
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden