Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating       Victoria Milan   Seksbuddy  

Alleenstaande-Vaders

Alleenstaande-Vaders's website

Beoordeling

Als alleenstaande vader heb je niet altijd evenveel tijd om te daten. Na het sturen van een aantal berichtjes met een leuke dame op een algemene datingsite, blijkt soms toch opeens dat kinderen wél een bezwaar zijn. Dat zal bij alleenstaande-vaders.nl niet snel voorkomen, hier weet je immers waar je aan toe bent bij het aanmelden. De profielendatabase staat gekoppeld aan die van alleenstaande-moeders.nl, waardoor je ook veel single mama’s op de site zult vinden, maar andere single dames kunnen zich hier net zo goed inschrijven.

Je aanmelden en profielen bekijken is gratis, maar daarna (berichten sturen) moet je betalen. Dat kan vanaf 15 euro per maand bij een abonnement van een half jaar, tot 30 euro voor één maand. Vergeleken met bekendere datingsites zoals Lexa of Pepper is de site niet duur, maar de mogelijkheden zijn ook beperkter en de profielen vrij simpel. Alleenstaande-vaders.nl zorgt voor een veilige site door de profielen meerdere malen per dag op echtheid te controleren en van de leden te vragen om zich te verifiëren. Als je niet per se behoefte hebt aan uitgebreide psychologische tests en gelikte profielen, maar een datingsite zoekt die zich richt op een specifieke doelgroep, dan is Alleenstaande-vaders.nl het overwegen waard.

  Er is nog geen review geschreven voor deze site. Schrijf jij de eerste?, Klik op tabblad "Schrijf een Review"

  Datingsite kenmerken

  Kosten per maand € 29,50
  Kosten per jaar € 179,40
  Gratis berichten ja
  Gratis reageren nee
  Gratis interesse nee
  Gratis fotos bekijken ja
  Aantal leden niet bekend
  Erotische contacten nee
  Internationaal daten nee
  Chatbox ja
  Persoonlijkheidstest nee
  Alleen senioren nee
  Mobiele datingsite ja

  Er zijn nog geen artikelen geschreven

  Ontwerp

  Inhoud

  Navigatie

  Algemeen oordeel

  Schrijf een Review


  *
  *

  *  Aantal karakters over: 500  Aantal karakters over: 500  Aantal karakters over: 5000


  Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

  Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)