Reviews over C-date

 • Vroeger geile dates aan over gehouden. nu vol met Ghanesen en oplichters die je geld willen.

  Heel soms een echte dame die opzoek is naar echte seks.

  Sterke punten
  seks voorkeuren

  Zwakke punten
  je kan als man niet zelf op jacht. je krijgt voorstellen

  Door Maarten op 21 oktober 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Algemene beoordeling: mooi opgezet, het lijkt veel goeds, vrouwen houden wellicht van deze stijl date site, maar waarom is er dan zo weinig te beleven op deze site ? Reacties blijven uit, er is vrijwel niets gaande ! Dus mijn oordeel voor de site zelf is een 7, echter voor het aantal reacties en het leuke van deze site in de praktijk is een 2 ! Mijn advies: NIET inschrijven !

  Sterke punten
  Stijlvol uiterlijk van de site met rustige kleuren, aangename sfeer, gracieus taalgebruik, tamelijk duidelijke profielen met kleine foto-symboliek ondersteund, overzichtelijk qua gebruik, regelmatig contact-voorstellen ontvangen bij premium lidmaatschap, veel privacy-mogelijkheden kunnen handhaven, foto's op C-date mogen geen naaktfoto's zijn dus introduceert een ieder zich 'rustig en beschaafd'.

  Zwakke punten
  Veel nep-profielen, zeer weinig reacties, een stilzwijgende lege site, vrouwen stellen zich vrijwel altijd middels een code voor en niet met een nickname (schuilnaam) en als je hen vraagt om een naam krijg je geen reactie..., je kan niet zelf als man zoeken naar contacten, geen mogelijkheid om een persoonlijke profiel-tekst aan te maken, frustrerende werk-structuur binnen de site zelf vooral door de 'stilte' die er heerst, op het kerkhof kom je meer levende mensen tegen dan op C-date....!

  Door Anton op 31 maart 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek C-date

Schrijf je eigen review over C-date

Stuur me een email als iemand een review schrijft over C-date
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden