Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating       Victoria Milan   Seksbuddy  

Beoordeling

Contactplaats.nl; alle adverteer-rubrieken voor al je denkbare contactdoelen waarvoor je mensen zoekt, gebundeld op één webadres. Veel verschillende websitenamen en moeilijke inlogcodes onthouden wordt met ons verleden tijd. Mensen vind je op Contactplaats.nl!

Contactplaats website

contactplaats

 • Beoordeling:

  Ontwerp

  Inhoud

  Navigatie

  Handige website om mensen te vinden

  Sterke punten:

  Je kunt direct met elkaar in contact treden. Je kunt elkaar vinden door zelf advertenties te plaatsen in de rubrieken met de doelen waarvoor je mensen zoekt en je kunt elkaar op km-afstand vinden als je op trefwoorden van de doelen zoekt waarvoor je mensen nodig hebt.

  Zwakke punten:

  De rubrieken worden niet gevonden als er nog geen advertenties in staan. Het is dus even zoeken om de juiste rubriek van het zoekdoel te vinden in zo'n geval. Maar ze hebben daar wel een knop voor bovenaan, waar je het via een formulier kunt opvragen.

  Review:

  Geweldig leuke website met vele mogelijkheden. Ze hebben werkelijk aan alles gedacht! Heel handig als veel mensen in Nederland dit gaan gebruiken want facebook en marktplaats is ook niet alles :-)
  Is deze review waardevol voor jou?
  like
  0
  like
  dating-sites-vergelijken.nl

  BEOORDEELD DOOR:
  Toet
  31 juli 2013

 • Beoordeling:

  Ontwerp

  Inhoud

  Navigatie

  Klasse site! Super vondst! Heel origineel!

  Sterke punten:

  Heeeeeeeeeeeeeeeel veelzijdig (nog nooit ergens gezien dit!!) Gratis, lekker direct, via advertenties mensen zoeken, je kunt je privacy goed bewaren, je kunt leuke foto's en filmpjes plaatsen bij je advertenties, je kunt een eigen profiel inrichten naast de advertenties, je kunt mensen ook nog een Ereplaats geven haha leuk man!

  Zwakke punten:

  Er staat wat veel tekst op de homepagina. Maar ze hebben ook wel wat uit te leggen. Eigenlijk werkt het gewoon (heel simpel eigenlijk) als een marktplaats, maar dat moet je wel eerst doorkrijgen.

  Review:

  Wat een leuke site is dit. Dat is nou eens even iets heeeel anders. Ben ik op zoek naar een date, wordt ik meteen met de neus op de (goeie!!!) feiten gedrukt. Door al dat daten en al die teleurstellingen zou ik nog bijna vergeten dat er ook nog andere leuke manieren zijn om 'niet meer alleen' te zijn. Deze site ga ik eens lekker uitpluizen en dan goed kiezen in welke rubrieken ik mijn contactadvertenties zal plaatsen. Ik denk aan hobby, uitgaan, sport. Ik zie wel. Leuk!!!

  Bijzonderheden:

  Je kunt hier mensen in het zonnetje zetten met een ereplaats. Grappig idee!
  Ze willen goede doelen steunen.
  De hele site is eigenlijk best bijzonder als je ze vergelijkt met andere datingsites.
  Eigenlijk is het geen echte datingsite, meer een algemene contactsite (maar daten kan ook zag ik).
  Eigenlijk kan hier alle soorten contact ontstaan.
  Is deze review waardevol voor jou?
  like
  0
  like
  dating-sites-vergelijken.nl

  BEOORDEELD DOOR:
  Hanna
  05 maart 2013

Er zijn nog geen artikelen geschreven

Ontwerp

Inhoud

Navigatie

Algemeen oordeel

Schrijf een Review


*
*

*Aantal karakters over: 500Aantal karakters over: 500Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)