Bij Discreeteendate.nl ontmoet je discreet en veilig andere mensen die op zoek zijn naar opwinding en een beetje spanning. Gelukkig in je huidige relatie maar toch op zoek naar een spannend avontuurtje? De gebruikers van Discreeteendate zijn dat ook.  De datingsite is dan ook de site voor overspel, ontrouw en vreemdgaan.

Discreeteendate- Vreemdgaan is het nieuwe trouw zijn!

Sleutelworden van de site zijn anoniem, veilig en discreet. Zit je relatie in een sleur en heb je de behoefte om weer eens lekker te flirten? Dan ben je bij Discreeteendate aan het juiste adres. De website zorgt ervoor dat je makkelijk in contact komt met andere mensen die op zoek zijn naar een spannend avontuur. Zowel mensen met een relatie maar ook singles die zin hebben in een (seks)date. Het doel van de site is mannen en vrouwen een veilige plek te bieden waar ze op een discrete manier contact kunnen leggen. Alle profielen worden individueel beoordeeld en de gebruikers kunnen zelf ook een melding maken van niet correcte profielen. Op deze manier worden alle nep profielen zoveel mogelijk buiten de site gehouden. Aanmelden is geheel gratis. Als gratis member kun je zoekopdrachten plaatsen, door profielen heen surfen en toevoegen aan je favorieten, 5 gratis flirtberichten versturen en ontvangen berichten lezen. Wil je e-mail contact met een gebruiker dan heb je wel credits nodig. Via Discreeteendate kun je dus op zoek naar leuk contact of een leuke date. Bepalen hoe ver je gaat, doe je helemaal zelf. Alles mag en niks moet.


Reviews over Discreeteendate

 • OPLICHTERS ZOOITJE!!!

  Sterke punten
  Discreeteendate!!! is 1 grote oplichtersbende alles maar dan ook alles over de vrouwen is FAKE,ik kreeg zelfs een mail van een zogenaamde amsterdamse vrouw maar met de foto`s van twee AMERIKAANSE PORNOSTERREN ER BIJ.Dus ze denken ook nog eens dat je achterlijk bent of zo.Nooit aan beginnen,zo strijken alleen mar je geld op.WEES GEWAARSCHUWD VOOR DEZE OPLICHTERS ZOOITJE.

  Zwakke punten
  OPLICHTERS ZOOITJE!!!

  Door klinkenberg op 19 juli 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Niet inschrijven of betalen deze site is onzin. Willen geld maken van jou!!!!!

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  De meiden willen dat je via de site praat aangezien je per bericht 1,40 betaald. is dit gewoon onzin, en de profielen zijn ook nog eens fake dus beter probeer je betrouwbare sites

  Door Brain op 3 juni 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over Discreeteendate

Schrijf je eigen review over Discreeteendate

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Discreeteendate
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden