Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating       Victoria Milan   Seksbuddy  

Beoordeling

Daten op internet wordt steeds populairder, het wordt er niet goedkoper op! Dat is de reden dat Happypancake in het leven is geroepen. Dit heeft tot veel succes geleidt in landen als Zweden en Finland en daarom is besloten de gratis datingsite uit te breiden naar Nederland. Ondanks dat de dating site nog niet erg oud is, is hij wel al heel succesvol!

Happypancake gratis datingsite

Happypancake is helemaal gratis en iedereen kan geheel kosteloos gebruik maken van het platform om een leuke date te scoren. Het gaat hier dus niet alleen om een “gratis registratie”, maar een datingsite waar echt alles gratis is. Je moet elkaar kunnen vinden en contact met elkaar kunnen maken zonder dat het geld kost, aldus Happypancake.

Happypancake aanmelden

Aanmelden op de gratis datingsite is erg gemakkelijk en ondanks dat hij gratis is, wordt er hard aan gewerkt mensen te weren die er niet behoren. Alle teksten en foto’s worden handmatig gecontroleerd en samen met de leden wordt de site schoongehouden van misbruik. Bij je profiel heb je de optie om wat in te vullen over jezelf, waar je interesses liggen. Ook kun je er persoonlijke informatie kwijt en kun je delen hoe je naar de wereld kijkt.

Opties op Happypancake

De gratis datingsite doet niet onder voor betaalde varianten. Zo is er een chat, zie je gelijk welke leden er aan jouw eisen voldoen en kun je filteren op locatie, normen en waarden, uiterlijke kenmerken etc. Wanneer je een blauw vinkje naast iemands naam ziet staan heeft hij of zij een uitgebreidere verificatie doorstaan, zodat je meer zekerheid hebt dat deze persoon echt is. Je kunt uiteraard ook de app gebruiken die zowel voor iOs als android beschikbaar is.

De kosten van Happypancake

Zoals eerder vermeldt hierboven is de datingsite 100% gratis. Geen verborgen kosten, geen credits. Gewoon lekker daten!

 • Beoordeling:

  Ontwerp

  Inhoud

  Navigatie

  Algemeen oordeel

  Echt een gratis topper!

  Sterke punten:

  Super makkelijke site en gewoon GRATIS!

  Zwakke punten:

  Niet echt

  Review:

  De site is nog vrij nieuw, maar eigenlijk al gewoon super leuk! Mijn eerste date is dit weekend, kan niet wachten :)
  Is deze review waardevol voor jou?
  like
  0
  like
  dating-sites-vergelijken.nl

  BEOORDEELD DOOR:
  Lief
  08 augustus 2018

Er zijn nog geen artikelen geschreven

Ontwerp

Inhoud

Navigatie

Algemeen oordeel

Schrijf een Review


*
*

*Aantal karakters over: 500Aantal karakters over: 500Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)