Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Beoordeling

HetGrandCafe.nl datingsite

HetGrandCafe.nl is dé ontmoetingsplek voor mensen die op zoek zijn naar liefde ,vriendschap, een serieuze relatie of een date. Deze datingsite richt zich op 35+ mensen. Het overgrote gedeelte van de leden, 60%, is vrouw en 40% is man. Met al ruim 6 jaar ervaring heeft HetGrandCafe.nl bewezen dat zij een leuke datingsite is. Op haar site zegt het volgende: “Dagelijks ontmoeten mensen elkaar hier, gaan samen uit, worden verliefd. Wil jij dat ook? ” Iedereen die op zoek is, zegt hier natuurlijk ja tegen.

Hoewel het Grand Café een gezellige datingsite is, dienen leden zich aan de voorwaarden te houden. Bij de inschrijving geef je automatisch akkoord hiervoor. Iedereen verdiend het namelijk om met respect behandeld te worden. HetGrandCafe.nl treedt dan ook streng op tegen aanstootgevende, racistiche of andere uitgingen. Ze heeft dan het recht om het account permanent te blokkeren. Verder gaat HetGrandCafe vertrouwelijk om met je gegevens. Deze zal zij nooit doorverkopen of delen met derden. Ook kun je zelf bepalen wie gegevens mogen inzien.

Waarom HetGrandCafe ? Het is een gezellige datingsite waar je allemaal gelijkgestemde mensen vind! Geregeld worden er speciale leden-borrels gehouden waar leuke singles te vinden zijn. Schrijf je gratis in op de site en ontmoet de partner van je dromen!

hetgrandcafe

 

  Er is nog geen review geschreven voor deze site. Schrijf jij de eerste?, Klik op tabblad "Schrijf een Review"

  Datingsite kenmerken

  Kosten per maand € 7,50
  Kosten per jaar € 90
  Gratis berichten nee
  Gratis reageren nee
  Gratis interesse nee
  Gratis fotos bekijken nee
  Aantal leden niet bekend
  Erotische contacten nee
  Internationaal daten nee
  Chatbox ja
  Persoonlijkheidstest nee
  Alleen senioren nee
  Mobiele datingsite nee

  Er zijn nog geen artikelen geschreven

  Ontwerp

  Inhoud

  Navigatie

  Algemeen oordeel

  Schrijf een Review


  *
  *

  *  Aantal karakters over: 500  Aantal karakters over: 500  Aantal karakters over: 5000


  Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

  Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)