Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Beoordeling

Match4me datingsite

Match4me.nl is één van de grootste datingsites voor hoogopgeleiden singles. Hoewel het ledenbestand voornamelijk uit Hbo’ers en Wo’ers bestaat, zijn er ook singles te vinden die een andere opleiding hebben gedaan. Een ding is zeker op Match4me:  iedereen is op zoek naar een geschikte partner.

Match4me  is een veilige betrouwbare datingsite. Dit wordt ondersteund door het Thuisiwnkel Waarborg. Deze datingsite is ook als beste getest bij weblog MVlife en Tros Radar. Verder is match4me actief op Social Media en lees je leuke artikeltjes in hun blog

Meld je vandaag nog gratis op match4me

match4me

 • Beoordeling:

  Ontwerp

  Inhoud

  Navigatie

  Algemeen oordeel

  blij verrast

  Sterke punten:

  Leuke overzichtelijke site

  Zwakke punten:

  zoekfunctie moet wel wat beter kunnen

  Review:

  Ik was nog niet heel erg bekend met deze site, maar omdat ik zelf hoog opgeleid ben dacht ik dat het wellicht makkelijker zou zijn om via deze site een date te vinden. De site werkt erg gemakkelijk, maar de zoekfunctie zou beter kunnen zodat er meer passende mensen op je profiel reageren. Al met al was ik wel blij met de site. Er zitten veel leuke mensen bij en contact met de klantenservice was ook erg makkelijk te leggen.
  Is deze review waardevol voor jou?
  like
  0
  like
  dating-sites-vergelijken.nl

  BEOORDEELD DOOR:
  jules
  19 december 2014

 • Beoordeling:

  Ontwerp

  Inhoud

  Navigatie

  Algemeen oordeel

  kleine site, maar wel gezellig

  Sterke punten:

  Niet zoveel leden, wat de keus makkelijker maakt

  Zwakke punten:

  Aanwas van nieuwe leden is niet heel groot

  Review:

  Toen ik voor de eerste keer op match4me kwam dacht ik eigenlijk dat het niets zou worden. Er zijn niet zoveel leden als bijvoorbeeld op lexa, maar dat gaf wel weer een knus gevoel. Ook heb je gewoon sneller een leuk iemand te pakken en waar je bij andere sites nog wel eens door de bomen het bos niet meer kunt zien.
  Is deze review waardevol voor jou?
  like
  0
  like
  dating-sites-vergelijken.nl

  BEOORDEELD DOOR:
  helma
  18 december 2014

 • Beoordeling:

  Ontwerp

  Inhoud

  Navigatie

  Prima site

  Sterke punten:

  nette dames
  weinig nep
  niet zo duur

  Zwakke punten:

  wellicht wat te weinig keuzes

  Review:

  Deze site heb ik als een van de meest betrouwbare datingsites ervaring. Ik ben weinig fake profielen tegen gekomen wat er in ieder geval voor zorgt dat ik niet mijn tijd enorm aan het verdoen ben. Er had wel iets meer keuze mogen zijn, maar uiteindelijk heb je er maar 1 nodig.
  Is deze review waardevol voor jou?
  like
  0
  like
  dating-sites-vergelijken.nl

  BEOORDEELD DOOR:
  niks
  28 augustus 2014

Datingsite kenmerken

Kosten per maand € 17,95
Kosten per jaar € 89,95
Gratis berichten nee
Gratis reageren ja
Gratis interesse ja
Gratis fotos bekijken ja
Aantal leden niet bekend
Erotische contacten nee
Internationaal daten nee
Chatbox ja
Persoonlijkheidstest nee
Alleen senioren nee
Mobiele datingsite ja

3 dagen gratis bij Match4me

2015-02-03 16:03:21

Match4me heeft een leuke actie deze dagen. Speciaal voor nieuwe leden die zich rond de Valentijn aanmelden (7 t/m 15 februari 2015) is er een leuk extraatje: 3 dagen gratis een volledig lidmaatschap. Zo kan ook jij even een kijkje nemen en wellicht zit je toch nog gezellig met jouw Lees meer »

Match4Me heeft een mooie actie waarbij je extra maanden krijgt bij het afsluiten van een full membership! Zo krijg je bij 3 maanden lidmaatschap 4 maanden lidmaatschap, bij 6 maanden lidmaatschap 8 maanden lidmaatschap en bij 12 maanden lidmaatschap 15 maanden lidmaatschap. Hiervoor moet je echter wel een speciale actie code gebruiken op Lees meer »

Nieuwe leden van Match4Me ontvangen in de periode 10 tot en met 26 oktober 2014, 3 dagen een gratis full membership om de site is goed te doorzoeken en een date te vinden. Heb je dus nog geen account dan is dit het moment om een kijkje te nemen. Over Match4Me Nog Lees meer »

Match4me is dé datingsite voor hoger opgeleiden en per direct kun je nu profiteren van 3 dagen gratis full membership. Deze actie is geldig tot 15-7-2014.  Match4me: 3 dagen gratis daten  Lees meer »

Wil jij 3 dagen gratis daten op match4me ?  Dat kan! Tot en en met  31 december 2013 heb je de gelegenheid om gratis gebruik te maken van alle functionaliteiten, zonder te betalen.  Grijp deze gelegenheid aan om de ideale partner te ontmoeten op match4me.3 dagen gratis full membership op match4me.nlJa, nu 3 Lees meer »

Ontwerp

Inhoud

Navigatie

Algemeen oordeel

Schrijf een Review


*
*

*Aantal karakters over: 500Aantal karakters over: 500Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)