MatchWereld is een datingsite die thuis hoort in de catergorie erotiek. Het is de site voor mannen en vrouwen die contact zoeken voor een spannende afspraak met hun perfecte match.

MatchWereld populair en bekend!

Gezien op tv? Meld je dan gratis aan en krijg gratis credits! Het bekijken van profielen en ernaar zoeken is ontzettend makkelijk. Ga nu op zoek naar die spannende sex afpraak op MatchWereld.nl!


Reviews over MatchWereld

 • geen

  Sterke punten
  Is er wat aan de hand bij Matchwereld i.v.m. b innenkomende post? Sinds gisteren heb ik niets ontvangen en vandaag ook niet. Is daar wat aan te doen?

  Graag reactie.

  Zwakke punten
  geen

  Door DJM Walta op 10 september 2018 Reageer
 • wordt beheerd door een chat operator die jou continu berichten loopt te sturen ik heb deze site zelf getest en beoordeeld het leek wel of ik wel 80 buurvrouwen had terwijl het helemaal niet kan wel verdacht vindt je ook niet en kijk maar eens in de voorwaarden is deels fictieve profielen afspreken niet mogelijk en weet waarom niet omdat het verzonnen profielen zijn die het team zelf beantwoord dus dan weet nu waarom kortom niet intrappen dus! het zijn geld verslinders

  Sterke punten
  ziet er leuk uit en simpel

  mooie foto's en dat is alles mee gezegd

  Zwakke punten
  100% een nep site

  Door christian op 24 maart 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Sterke punten
  Mooie foto's die niet de persoon er achter vertegenwoordigt....

  Zwakke punten
  Korte antwoorden in de hoop dat je weer reageert

  Door Davidoff op 29 september 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • De profielen die je daar tegenkomt op die site en met name de vrouwelijke profielen, (van de mannen zou ik het niet weten, ben ik niet geÔnteresseerd naar) zijn volledig nep. Achter ieder profiel zit een chatbot, en de kosten om berichtjes te sturen zijn schandalig duur. Dat kan op verschillende manieren, telefonisch voor elk bericht apart Š Ä1,40, of een bundel 10 berichtjes voor 10 en oplopend tot 300 berichtjes voor een schandalig hoog bedrag van Ä200,-

  Je word iedere dag dood gegooid met tig berichtjes van dames die zgn geÔnteresseerd zijn, maar die totaal niet je profiel lezen, dus als je daar je naam hebt staan, of in welke leeftijdscatogorie ze zouden moeten vallen, dan lezen ze dat totaal niet. Vragen naar je naam etc.

  Als je niet opgelicht wilt worden, dan niet aan beginnen. Want er durft niemand af te spreken. Logisch, want er zitten ook geen echte dames achter de profielen, die trouwens dag en nacht bereikbaar zijn behalve tussen 3 en 7.

  Sterke punten
  Ontwerp ziet er aardig uit, en de navigatie is best simpel.

  Zwakke punten
  Alle profielen (met name de vrouwelijke profielen) zijn 100% nep. Kosten voor een berichtje versturen zijn nodeloos duur.

  Door Frank op 18 september 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over MatchWereld

Schrijf je eigen review over MatchWereld

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MatchWereld
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden