Mooiemensen datingsite

Mooiemensen.com is dé datingsite voor mooie singles. Steeds meer mensen daten online om met andere mensen in contact te komen. Vaak zijn ze op zoek naar liefde, een langdurige relatie, vriendschap of date. Wist je dat 1 op de 8 huwelijken in Amerika tot stand komt door een datingsite? Ook in Nederland zijn singles steeds meer actief op datingsites. Momenteel zijn er zo'n 800.000 singles die op zoek zijn en dat aantal blijft maar groeien. Waarom MooieMensen.com ? Om gelijk maar met de deur in huis te vallen: "Uiterlijk is heel belangrijk". Het is nu eenmaal zo dat iedereen elkaar beoordeeld op het uiterlijk. Dit oordeel wordt versterkt als het gaat om een date of potentiële partner. Naast het uiterlijk is het ook het innerlijk erg belangrijk. Het één sluit het ander niet uit. Echter blijkt dat mooiere mensen toch op zoek zijn naar mensen met een mooi uiterlijk.  Mooiemensen.com is daarom in het leven geroepen om deze groep mensen te helpen. Hoe werkt het?  Zodra je foto is ingezonden, gaat het mooiemensen team kijken of je aan de criteria voldoet om lid te worden. Je hoeft echt geen foto model te zijn, maar er wordt wel gelet op het uiterlijk, verzorging en kwaliteit foto's. Commerciële aanbieders worden expliciet niet toegelaten. Moooiemensen.com is uniek in haar soort. Singles kun hier op een veilige manier met elkaar daten. Regelmatig worden deze singels door castingbureaus, reclamebureaus, foografen en de media benaderd. Natuurlijk gebeurt dit altijd in overleg. Immers staat de veiligheid en privacy hoog in het vaandel bij de site. Wil jij vandaag nog mooie singles ontmoeten?  Meld je dan gratis aan op de site! mooiemensen  


Reviews over Mooiemensen

 • staan een paar leuke vrouwen tussen maar na 1 dag klikken heb je alles al gehad.

  onbegrijpelijk dat deze site nog bestaat, ze doen niks, vangen gewoon af en toe nog geld, en zou me niks verbazen als er van de 250 vrouwelijke profielen nog maar 40 echt zijn en de rest nep.

  Sterke punten
  dit was heel even een leuke site, maar je zit aan een lidmaatschap vast waar je niet van af komt. ik had binnen de tijd opgezegd via hun site, maar ze doen alsof ze niks ontvangen hebben, via mail je beklag doen haalde niks uit, ze wilden het elke keer weer automatisch afschrijven, is gewoon gajes dus.

  Zwakke punten
  slechte service

  Door mike op 4 december 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Sterke punten
  geen een!!!!!

  Zwakke punten
  geldkloperrij er zitten zo weinig mensen op er is geen aanbod en je matches kloppen niet met je zoek filters

  er word automatich verlengd wat je nog meer geld uit je zak klopt als je daar niet op let!

  gewoon niet doen.

  Door joeri vd steen op 20 september 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over Mooiemensen

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Mooiemensen
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden