Qupid is een van de bekendste en grootste datingsites van Nederland. Deze datingsite is speciaal ontwikkeld voor een ieder die 18 jaar en ouder is, die op zoek is naar een seksdate, een serieuze relatie of een vriendschap. Een groot voordeel van deze datingsite is dat er zoveel leden zijn, waardoor een aantal ook in je buurt wonen. Hierdoor wordt het makkelijk voor jou om een afspraak te maken. Voor het maken van afspraken met de leden moet je jezelf inschrijven op de site. Het kost jou helemaal niets om ingeschreven te worden.

Qupid aanmelden

Ben je iemand die op zoek is naar een seksdate, vriendschap of een serieuze relatie? Dan kun je je gratis aanmelden bij qupid.nl. Enige wat jij moet doen is enkele basisgegevens invullen en daarna kun je gewoon beginnen met online daten. Het is vanzelfsprekend dat je jouw profiel verder zal moeten aanvullen. De profielen op Qupid worden allemaal handmatig gecontroleerd.

Qupid mogelijkheden

Als je eenmaal bent ingeschreven op de datingsite, kun je direct aan de slag met online daten. Het is natuurlijk verstandig dat je het profiel wat verder invult, om zodoende reacties op je berichtjes te ontvangen. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudige informatie over je uiterlijk en je leefstijl invullen. Het is ook mogelijk om fotocollecties te plaatsen, dit maakt jouw profiel ook aantrekkelijker voor de andere leden. Qupid heeft een echte gebruiksvriendelijke opzet van het platform en op deze site kun je direct beginnen met een geschikte match.

Qupid kosten

Op Qupid kun je gratis profielen bekijken en aanmelden. Indien je in contact wilt komen met de leden van de datingsite of wil je berichtjes naar de leden sturen, dan dien je credist te kopen. Op qupid.nl heb je de mogelijkheid om creditpacks te kopen. Dit houdt namelijk in dat men een pakket koopt waarin meerdere credits zitten. Hierdoor wordt de prijs per credit goedkoper naarmate je meer credits koopt. De creditpacks zien er als volgt uit: CreditPack 10 = € 10 CreditPack 25 = € 22,50 CreditPack 50 = € 42,50 CreditPack 100 = € 80 CreditPack 275 = € 200 De betalingen kunnen geschieden via iDeal, Mr. Cash of Paysafecard.


Reviews over Qupid

 • Ervaring rijker zal ik maar zeggen. Man man man, wat is dit ontiegelijk geil zeg met al die vrouwen. Ik snap niet dat mensen hier zo weinig gebruik van maken... tenminste dat denk ik.

  Het is gewoon super easy en binnen no-time heb je een geile date!

  Comeonnnn

  Sterke punten
  - Everything

  Zwakke punten
  /

  Door Shane op 13 november 2018 Reageer

Bezoek Qupid

Schrijf je eigen review over Qupid

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Qupid
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden