Qupid is een van de bekendste en grootste datingsites van Nederland. Deze datingsite is speciaal ontwikkeld voor een ieder die 18 jaar en ouder is, die op zoek is naar een seksdate, een serieuze relatie of een vriendschap. Een groot voordeel van deze datingsite is dat er zoveel leden zijn, waardoor een aantal ook in je buurt wonen. Hierdoor wordt het makkelijk voor jou om een afspraak te maken. Voor het maken van afspraken met de leden moet je jezelf inschrijven op de site. Het kost jou helemaal niets om ingeschreven te worden.

Qupid aanmelden

Ben je iemand die op zoek is naar een seksdate, vriendschap of een serieuze relatie? Dan kun je je gratis aanmelden bij qupid.nl. Enige wat jij moet doen is enkele basisgegevens invullen en daarna kun je gewoon beginnen met online daten. Het is vanzelfsprekend dat je jouw profiel verder zal moeten aanvullen. De profielen op Qupid worden allemaal handmatig gecontroleerd.

Qupid mogelijkheden

Als je eenmaal bent ingeschreven op de datingsite, kun je direct aan de slag met online daten. Het is natuurlijk verstandig dat je het profiel wat verder invult, om zodoende reacties op je berichtjes te ontvangen. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudige informatie over je uiterlijk en je leefstijl invullen. Het is ook mogelijk om fotocollecties te plaatsen, dit maakt jouw profiel ook aantrekkelijker voor de andere leden. Qupid heeft een echte gebruiksvriendelijke opzet van het platform en op deze site kun je direct beginnen met een geschikte match.

Qupid kosten

Op Qupid kun je gratis profielen bekijken en aanmelden. Indien je in contact wilt komen met de leden van de datingsite of wil je berichtjes naar de leden sturen, dan dien je credist te kopen. Op qupid.nl heb je de mogelijkheid om creditpacks te kopen. Dit houdt namelijk in dat men een pakket koopt waarin meerdere credits zitten. Hierdoor wordt de prijs per credit goedkoper naarmate je meer credits koopt. De creditpacks zien er als volgt uit: CreditPack 10 = € 10 CreditPack 25 = € 22,50 CreditPack 50 = € 42,50 CreditPack 100 = € 80 CreditPack 275 = € 200 De betalingen kunnen geschieden via iDeal, Mr. Cash of Paysafecard.


Reviews over Qupid

  • Hoi,

    Hier werd me verteld dat je cupido tegenkomt. Of te wel, gelukkig wordt in de liefde en verliefd wordt. Hmm ik zal dat niet al te serieus nemen. hier kom je echt alleen als je op zoek bent naar seksueel contact. Dat is me wel gelukt om te vinden.

    Heel makkelijk om je hier aan te melden en snel contact te hebben, als je een beetje een goed profiel hebt ben je al snel aan de beurt hoor.

    Door Niels op 4 februari 2019 Reageer
  • (Y)

    Dikke pluim voor Qupid. Precies wat ik er van verwacht had. Goed te doen allemaal! Super naar mijn zin gehad en zeker voor herhaling vatbaar allemaal.

    Door Olivier op 29 januari 2019 Reageer
  • Heyy,

    Bij qupid is het allemaal erg erotisch. Het kwam eigenlijk voor mij onverwachts dat ik gebruik ging maken van zo'n datingsite. maar toch gedaan. prima te doen, tot op heden nog alleen contact gehad, heb er 100 credits tegenaangegooid , ben nog bezig hoor.

    Door Mauro op 18 januari 2019 Reageer
  • Hey allemaal,

    Het is bij qupid een zeer pikante boel. je kan alle kanten op denk ik. toch heeft erotiek wel de overhand. ik heb het naar mijn zin gehad en ben snel aan de slag gegaan. Het was me een genoegen om diverse dames te spreken.

    Heb slechts 50 credits gebruikt, dat was voor mij meer dan voldoende voor plezier. Ik raad het daarom ook zeker aan eens te proberen. Je bent zo online en hebt zo contact

    Door Sjoerd op 16 januari 2019 Reageer
  • Jaa toch wel lust hoor, veel gelezen over liefde of erotiek, maar je ziet wel erg veel mensen op deze site die schaars gekleed zijn zeg maar. Liefde komt er weinig bij kijken, ik zelf ook, kwam puur voor de lust.

    Je kan hier gewoon lekker terecht voor al je heerlijke en geile verhalen!

    Door Lucas op 8 januari 2019 Reageer
  • Top. Enige wat ik kan zeggen op dit moment. Ik ben nog in een zeer euforische staat. Ik heb het ook al mijn vrienden vertelt. Leuk als je ff wil seksdaten en snel een geil praatje wil houden. Ik heb sindskort mijn seksdate gehad. Was op een neutrale locatie, kan ook bij hem/haar thuis, of in je eigen huis.

    Koste me slechts 42,50.. !

    Door Peppijn op 21 december 2018 Reageer
  • Haha oeii, ik lees het meer hier en daar. Liefde of lust.. het was voor mij erg lastig, maar voelde me meer aangetrokken tot erotiek dan liefde. Liefde kan altijd nog denk ik ...

    Door Bryan op 13 december 2018 Reageer
  • Prima,

    leuk, gebruiksvriendelijk en weinig kosten om erotisch contact te hebben. Je kan ook normaal contact hebben maar ik denk toch dat de meeste voor spanning gaan op Qupid. Proberen waard!

    Door Sander op 7 december 2018 Reageer
  • gewoon allebei! een seksmaatje gevonden waar ik echt wat voor voel ook.. ik hoop dat zij dat ook zo voelt. Ik heb weer een seksdate gepland staan over een week en dan ga ik het haar vragen.

    Je kan hier voor liefde terecht maar ook erotiek. Combinatie van beide is natuurlijk geweldig, dat voor mij het geval. Credits gekocht, en binnen 24 uur contact.. beter kan eigenlijk niet denk ik ??

    Aanrader mannen!

    Door Wendel op 3 december 2018 Reageer
  • Hallo,

    een geile site hoor hey. Laat niets voor de verbeelding over, heerlijk. Eerst wat negatieve reacties aangehoord van mensen maar ik dacht 'het zal wel' ik ga het zelf eens proberen.

    en met succes!!

    aanrader

    Door Joel op 29 november 2018 Reageer
  • Dankzij deze datingsite heb ik geen last meer van seksuele frustratie. Het wordt je echt mogelijk gemaakt om een sexdate te hebben en binnen de kortste keren aan je trekken de komen. Creditpack kopen en gaan, die kosten zijn overigens niet heel erg duur, dus je kan gewoon je gang gaan.

    Ik beveel Qupid dan ook zeker aan als je op zoek bent naar een sexdate!

    Sterke punten
    - Vrouwelijk schoon
    - Sexdates

    Zwakke punten
    - Niets op aan te merken

    Door Tom op 26 november 2018 Reageer
  • Weinig reacties, maar ik wil er wel 1 achter laten. Genoten van deze sexdating site. 2 vrouwen die met elkaar spelen en ik mag er tussen komen. Heerlijk!

    Ook vrouwen kunnen hier aan de slag hoor, als ik er aan denk wordt ik weer geil.

    Sterke punten
    - Gelijkgestemden

    Zwakke punten
    - /

    Door Richelle op 20 november 2018 Reageer
  • Ervaring rijker zal ik maar zeggen. Man man man, wat is dit ontiegelijk geil zeg met al die vrouwen. Ik snap niet dat mensen hier zo weinig gebruik van maken... tenminste dat denk ik.

    Het is gewoon super easy en binnen no-time heb je een geile date!

    Comeonnnn

    Sterke punten
    - Everything

    Zwakke punten
    /

    Door Shane op 13 november 2018 Reageer

Bezoek Qupid

Schrijf je eigen review over Qupid

Schrijf je eigen review over Qupid

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Qupid
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden