Secretlove.nl is de datingsite voor spannend contact! Je vind hier gelijkgestemde mensen die een bestaande relatie hebben, maar daarnaast nog op zoek zijn naar een geheime relatie. Daarnaast heb je ook nog een groep mensen die gewoon op zoek zijn naar meer spanning. Bij Secretlove.nl ontvang je 5 gratis flirts. Deze kun je inzetten om snel met iemand af te spreken. Sectretlove.nl behoort tot één van de snelgroeiende datingsites op het gebied van sexdating. Je vind hier geen fakeprofielen. Nieuwe inschrijvingen worden handmatig gecontroleerd op echtheid en volledigheid. Wil je vreemdgaan zonder dat je partner hier iets van af weet? Dan ben je hier op het juiste adres! Vreemdgaan kan heel eenvoudig en met 5 gratis flirts moet dat zeker lukken. Wil je vandaag nog vreemdgaan? Meld je gratis aan op de site!

Secretlove.nl secretlove


Reviews over Secretlove

 • Neppe site dus. Begin er absoluut niet aan. Tenzij je echt geld te veel hebt om met een ogenschijnlijk mooie vrouw te chatten die je aan het lijntje houdt en nooit met je af zal spreken.

  Sterke punten
  Deze site heeft veel profielen met foto's van hele mooie dames

  Zwakke punten
  Het zijn wel neppe profielen van mensen die je nooit echt zullen daten, haha. Iedere keer dat je een berichtje stuurt zit er een vent achter zijn pc in zijn vuistje te lachen terwijl hij een ontwijkend antwoord probeert te verzinnen.

  Door Anoniempje op 9 september 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over Secretlove

Schrijf je eigen review over Secretlove

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Secretlove
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden