Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating       Victoria Milan   Seksbuddy  

Beoordeling

Sexpartner.nl is een erotische 18+ datingsite. Als je serieus op zoek bent naar sexuele contacten en/of dates, dan is dit dé datingsite!

Op zoek naar een avontuurtje op Sexpartner.nl

Ben je op zoek naar een avontuur? Dan kan je makkelijk door de zoekmachine in contact komen met gebruikers waar jouw voorkeuren, eisen en interesses naar uit gaan. Gratis aanmelden? Ga snel naar Sexparter.nl.

 • Beoordeling:

  Opgelicht

  Sterke punten:

  Geen

  Zwakke punten:

  Nep, aan het lijntje gehouden

  Review:

  Ik heb een hele week gepraat met iemand via deze site Ze beloofde me steeds eerste afspraakje maar kwam maar steeds niet Heb al een week gepraat met haar, werd steeds uitgesteld, ik heb het te druk en Ik studeer en ik voel me niet veilig genoeg Steeds lieve berichtjes, maar ben nu wel 300/400 euro hieraan kwijt, ze proberen je aan het lijntje te houden! Laatste berichtje was, ik ken je pas een dag, terwijl ik al een week met haar had gepraat, foutje? Of is het allemaal geacteerd?? Ik ben hier klaar mee, stink hier niet meer in
  Is deze review waardevol voor jou?
  like
  0
  like
  dating-sites-vergelijken.nl

  BEOORDEELD DOOR:
  Kevin
  17 juni 2015

 • Beoordeling:

  Ontwerp

  Inhoud

  Navigatie

  Fake foto's, fake profielen, grote scam

  Sterke punten:

  Geen

  Zwakke punten:

  Bijna alle 'vrouwenprofielen' zijn nep.

  Review:

  Bijna alle 'vrouwen' (of mannen met vrouwenprofiel) op deze site maken gebruik van nep (porno) foto, die ze van internet hebben geplukt. Dit kun je eenvoudig checken met afbeeldingensites. De gesprekken met deze 'vrouwen' zijn er opgericht op zo lang mogelijk te duren en je betaalde credits te verspillen. Mogelijk zijn dit commerciële medewerkers van de site, die hier provisie voor krijgen. Of het zijn vrouwen die alleen geile praatjes willen verkopen. Begin niet aan deze site, het is een scam.
  Is deze review waardevol voor jou?
  like
  0
  like
  dating-sites-vergelijken.nl

  BEOORDEELD DOOR:
  Jansen
  15 augustus 2014

Er zijn nog geen artikelen geschreven

Schrijf een Review


*
*

*Aantal karakters over: 500Aantal karakters over: 500Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)