Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Beoordeling

SinglesPlace.nl, gratis daten!

SinglesPlace is dé datingsite van Nederland en België waar je gratis kunt daten zonder enige verplichtingen. SinglesPlace vindt dat iedereen recht heeft op liefde en dat dit ook kosteloos moet kunnen, dit in tegenstelling tot veel datingsites die veel geld vragen. SinglesPlace is méér dan alleen het vinden van een date; op deze datingsite kun je ook op zoek gaan naar nieuwe vrienden. Tevens kun je gebruikmaken van de chat en kun je ook e-mailen met andere singles.

Wil je gratis daten, dan zul je toch zelf het initiatief moeten tonen door je gratis in te schrijven.  Hierna kun je, zonder de zogenaamde addertjes onder het gras, volledig gebruikmaken van alle gratis datingfunctionaliteiten. Of je nu dus op zoek bent naar een geschikte partner, hetzij een man of vrouw, mooi of minder mooi, er is genoeg keuze op SinglesPlace.

SinglesPlace is voor iedereen beschikbaar die 18 jaar en ouder is. Je bent vrijgezel, ook wel single genoemd, en zoekende naar een geschikte partner. Erotische uitingen worden op SinglesPlace niet toegestaan, waardoor het daten ook echt serieus blijft.

Wist je dat SinglesPlace één van de weinige datingsites is, waar gratis kunt daten? Deze betrouwbare datingsite keurt alle nieuwe profielen handmatig. Hierdoor blijft de kwaliteit van het online daten gewaarborgd. Vandaar dat deze datingsite MkbOK gecertificeerd is.

SinglesPlace is ook erg innovatief. Steeds meer singles daten via de mobiel of tablet. Hier heeft deze datingsite mooi op ingespeeld door een mobiele pagina te ontwikkelen. Inmiddels maken er al een hoop singles gebruik van. Wil je dus gratis daten zonder enige verplichtingen? Meld je dan gratis aan op Singlesplace.nl

 

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Top

    Sterke punten:

    Gratis site die echt werkt. Geen maandelijkse kosten en super leuke chat functie.

    Zwakke punten:

    Niet echt

    Review:

    Ben nu een aantal weken lid en zag merkte dat de site eind vorig jaar compleet vernieuwd is. Ben er erg positief over. Vooral de chat zorgt voor gemakkelijk en snel contact. Heb gelukkig geen ervaringen met fake of nep profielen. Volgens mij wordt daar goed en snel bij gehandeld. Verder is de site erg overzichtelijk, hoef je geen ellenlange teksten in te voeren en kan je praten met wie je wilt (mits ze terug reageren natuurlijk :))
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Steven
    31 januari 2016

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Prettige ervaring

    Sterke punten:

    Prettige site, makkelijk in gebruik leuk aanbod van leden

    Zwakke punten:

    Voor mij persoonlijk helemaal niks, je zo nu en dan een berichtje van iemand die op sex uit is maar dat heb ik op Lexa ook.

    Review:

    Prettige site en gratis, voor mij persoonlijk werkt het prima. Ook in de chat kun je leuk uit de voeten.

    Ik heb net ook de review van Jesse bekken maar ik herken me daar helemaal niet in. In de chat zijn ze niet echt moeilijk, ja ik heb het ook wel eens zien gebeuren dat iemand een ban heeft gekregen maar dan moet je naar mijn inzien wel heel erg ver gegaan zijn, en die persoon was al meerdere malen gewaarschuwd om zijn gedrag aan te passen.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Rianne
    20 mei 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Erg Slecht

    Sterke punten:

    weinig tot niks

    Zwakke punten:

    de site
    de chat
    de omgang met mensen
    alles word negatief gezien
    bijna alles

    Review:

    als je in de chat verteld hoe je dat was word alles daar meteen als negatief gezien. en maak je een grapje dan krijg je een dreiging voor een ban

    ik trok me mond daarover open want laat dit niet over mee heen lopen word ik 2X gekickd bij mij is de maat vol in de prullenbak er mee met deze site!!

    Bijzonderheden:

    hoop dat die site gauw leeg loopt op deze manier
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    jesse
    13 mei 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Erg Slecht

    Sterke punten:

    weinig tot niks

    Zwakke punten:

    de site
    de chat
    de omgang met mensen
    alles word negatief gezien
    bijna alles

    Review:

    als je in de chat verteld hoe je dat was word alles daar meteen als negatief gezien. en maak je een grapje dan krijg je een dreiging voor een ban

    ik trok me mond daarover open want laat dit niet over mee heen lopen word ik 2X gekickd bij mij is de maat vol in de prullenbak er mee met deze site!!

    Bijzonderheden:

    hoop dat die site gauw leeg loopt op deze manier
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    jesse
    13 mei 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Prettige site leuke contacten

    Sterke punten:

    Genoeg keuze en eindelijk is een site die echt gratis is, inmiddels heb ik leuke contacten opgedaan

    Zwakke punten:

    Teveel aanbod, maakt de keuze erg moeilijk

    Review:

    Ik heb me 4 a 5 weken geleden aangemeld en zelf al in de korte tijd al leuk contact. vooral de 1 op 1 chat maakt het leuk.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Henrie
    23 juli 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Gratis en prettige datingsite

    Sterke punten:

    Prettige site met leuke leden. E cards versturen en zien wanneer je berichten zijn gelezen. En natuurlijk dat ie gratis is ;-)

    Zwakke punten:

    Via mobile versie zijn kun je niet een op een chatten. de rest van de opties zijn wel gewoon beschikbaar.

    Review:

    Ik sta nu een kleine maand op singlesplace en moet zeggen dat het tot nu toe een prettige ervaring is. Veel leuke gesprekken gehad en mailtjes, zo nu en dan een kaartje dus best gezellig zo. Ik moet wel zeggen dat ik hiervoor een paar keer op een betaalde site heb gezeten maar dat naar mijn mening betalen niet perse nodig is als je dat niet wilt. Er zijn dus kennelijk datingsites die het gratis kunnen.

    Natuurlijk trekt een gratis datingsite zoals singlesplace.nl geen honderden nieuwe leden per dag aan, wellicht doordat zij niet grootschalig adverteren, maar aan de andere kant de leden die er binnen komen maken dat weer ruimschoots goed.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Monique
    05 februari 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    SinglesPlace.nl Waardeloze site

    Sterke punten:

    Duidelijk ze lezen hier je berichten mee ik had een contact en vertelde dat ik ook nog op een andere datingsite stond word ik er zonder waarschuwing vanaf gegooid en geblokkeerd, dat blokkeren was ook niet nodig want ik kom er nooit weer er zijn genoeg andere sites

    Zwakke punten:

    Leze mee en verwijderen zomaar je profiel
    Kansloos ook omdat er weinig leden zijn .
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    karel
    25 oktober 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    waardeloze site

    Sterke punten:

    geen

    Zwakke punten:

    alles

    Review:

    Waardeloze site die zomaar zonder reden mij profiel hebben verwijderd.
    Ook het dreigen met opta enzo slaat nergens op.
    Ben geen spammer.
    Stumpers
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    jacco
    10 maart 2013

Datingsite kenmerken

Kosten per maand n.v.t
Kosten per jaar n.v.t
Gratis berichten ja
Gratis reageren ja
Gratis interesse ja
Gratis fotos bekijken ja
Aantal leden niet bekend
Erotische contacten nee
Internationaal daten nee
Chatbox ja
Persoonlijkheidstest nee
Alleen senioren nee
Mobiele datingsite ja

Singlesplace, win een Tablet!

2012-11-22 09:42:39

Singlesplace tablet actie! Singlesplace.nl is dé gratis datingsite van Nederland en België. Zij heeft een leuke actie voor de komende 10 weken. Je kunt als je je gratis inschrijft op singlesplace.nl elke week kans maken op een Empire M712 tablet.Voor de specificaties van deze tablet verwijzen je door naar de actiepagina van Lees meer »

Ontwerp

Inhoud

Navigatie

Algemeen oordeel

Schrijf een Review


*
*

*



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)