Reviews over SinglesPlace

  • Top

    Ben nu een aantal weken lid en zag merkte dat de site eind vorig jaar compleet vernieuwd is. Ben er erg positief over. Vooral de chat zorgt voor gemakkelijk en snel contact. Heb gelukkig geen ervaringen met fake of nep profielen. Volgens mij wordt daar goed en snel bij gehandeld. Verder is de site erg overzichtelijk, hoef je geen ellenlange teksten in te voeren en kan je praten met wie je wilt (mits ze terug reageren natuurlijk )

    Sterke punten
    Gratis site die echt werkt. Geen maandelijkse kosten en super leuke chat functie.

    Zwakke punten
    Niet echt

    Door Steven op 31 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Prettige site en gratis, voor mij persoonlijk werkt het prima. Ook in de chat kun je leuk uit de voeten.



    Ik heb net ook de review van Jesse bekken maar ik herken me daar helemaal niet in. In de chat zijn ze niet echt moeilijk, ja ik heb het ook wel eens zien gebeuren dat iemand een ban heeft gekregen maar dan moet je naar mijn inzien wel heel erg ver gegaan zijn, en die persoon was al meerdere malen gewaarschuwd om zijn gedrag aan te passen.

    Sterke punten
    Prettige site, makkelijk in gebruik leuk aanbod van leden

    Zwakke punten
    Voor mij persoonlijk helemaal niks, je zo nu en dan een berichtje van iemand die op sex uit is maar dat heb ik op Lexa ook.

    Door Rianne op 20 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • als je in de chat verteld hoe je dat was word alles daar meteen als negatief gezien. en maak je een grapje dan krijg je een dreiging voor een ban



    ik trok me mond daarover open want laat dit niet over mee heen lopen word ik 2X gekickd bij mij is de maat vol in de prullenbak er mee met deze site!!

    Sterke punten
    weinig tot niks

    Zwakke punten
    de site

    de chat

    de omgang met mensen

    alles word negatief gezien

    bijna alles

    Door jesse op 13 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • als je in de chat verteld hoe je dat was word alles daar meteen als negatief gezien. en maak je een grapje dan krijg je een dreiging voor een ban



    ik trok me mond daarover open want laat dit niet over mee heen lopen word ik 2X gekickd bij mij is de maat vol in de prullenbak er mee met deze site!!

    Sterke punten
    weinig tot niks

    Zwakke punten
    de site

    de chat

    de omgang met mensen

    alles word negatief gezien

    bijna alles

    Door jesse op 13 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb me 4 a 5 weken geleden aangemeld en zelf al in de korte tijd al leuk contact. vooral de 1 op 1 chat maakt het leuk.

    Sterke punten
    Genoeg keuze en eindelijk is een site die echt gratis is, inmiddels heb ik leuke contacten opgedaan

    Zwakke punten
    Teveel aanbod, maakt de keuze erg moeilijk

    Door Henrie op 23 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik sta nu een kleine maand op singlesplace en moet zeggen dat het tot nu toe een prettige ervaring is. Veel leuke gesprekken gehad en mailtjes, zo nu en dan een kaartje dus best gezellig zo. Ik moet wel zeggen dat ik hiervoor een paar keer op een betaalde site heb gezeten maar dat naar mijn mening betalen niet perse nodig is als je dat niet wilt. Er zijn dus kennelijk datingsites die het gratis kunnen.



    Natuurlijk trekt een gratis datingsite zoals singlesplace.nl geen honderden nieuwe leden per dag aan, wellicht doordat zij niet grootschalig adverteren, maar aan de andere kant de leden die er binnen komen maken dat weer ruimschoots goed.

    Sterke punten
    Prettige site met leuke leden. E cards versturen en zien wanneer je berichten zijn gelezen. En natuurlijk dat ie gratis is ;-)

    Zwakke punten
    Via mobile versie zijn kun je niet een op een chatten. de rest van de opties zijn wel gewoon beschikbaar.

    Door Monique op 5 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    Duidelijk ze lezen hier je berichten mee ik had een contact en vertelde dat ik ook nog op een andere datingsite stond word ik er zonder waarschuwing vanaf gegooid en geblokkeerd, dat blokkeren was ook niet nodig want ik kom er nooit weer er zijn genoeg andere sites

    Zwakke punten
    Leze mee en verwijderen zomaar je profiel

    Kansloos ook omdat er weinig leden zijn .

    Door karel op 25 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waardeloze site die zomaar zonder reden mij profiel hebben verwijderd.

    Ook het dreigen met opta enzo slaat nergens op.

    Ben geen spammer.

    Stumpers

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door jacco op 10 maart 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek SinglesPlace

Schrijf je eigen review over SinglesPlace

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SinglesPlace
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden