Reviews over Thuis.nl

  • Iemand een idee hoe je credits via ideal kan kopen

    Sterke punten
    Leuke dames

    Zwakke punten
    Geen idee hoe ik moet credits op account moet zetten, lijkt alleen te kunnen met clickandbuy maar dat heb ik niet.

    Door Thomas van de Akker op 20 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Iemand een idee hoe je credits via ideal kan kopen

    Sterke punten
    Leuke dames

    Zwakke punten
    Geen idee hoe ik moet credits op account moet zetten, lijkt alleen te kunnen met clickandbuy maar dat heb ik niet.

    Door Thomas van de Akker op 20 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Iemand een idee hoe je credits via ideal kan kopen

    Sterke punten
    Leuke dames

    Zwakke punten
    Geen idee hoe ik moet credits op account moet zetten, lijkt alleen te kunnen met clickandbuy maar dat heb ik niet.

    Door Thomas van de Akker op 20 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De credits toevoegen gaat niet meer. Ik krijg de melding dat de betaling is ontvangen en dat je opnieuw moet inloggen. Als je opnieuw hebt ingelogd dan worden de credits niet op het account gezet.



    Al met al verder een super site met super meiden.

    Sterke punten
    De meiden, Dat je je favorieten kan opslaan en beeldbellen.

    Zwakke punten
    Eerst lukte het wel om credits toe te voegen, maar sinds kort niet meer.

    Door Tarach op 17 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik vind sowieso niet dat mannen gelijk moeten eisen dat een dame alles maar gelijk uit trekt en meteen in der kut gaat zitten roeren zodat we voor 4 euro onze pikjes leeg kunnen spuiten...beetje laag aan de grond...die meiden verdienen hun geld op die site dus ze willen niet voor niks alles uit gaan trekken...logisch.

    daarnaast bepaald de dame helemaal zelf hoe ver ze gaat en is zij tot niks verplicht wat ze zelf niet wil...dus er zullen geen dames worden verwijderd van de site en terecht...het is haar lichaam en zij bepaald zelf hoe ver ze gaat en als je daar geen genoegen mee neemt dan is dat jammer voor jou..

    en voor elke idioot die denkt dat ze daar zitten omdat ze chronisch geil zijn....dream on..het is puur voor de verdiensten en daarvoor acteren ze gewoon om zoveel mogelijk te verdienen en ik geef ze geen ongelijk..jullie willen je pik tocxh leeg rukken?? terwijl jullie wijven verwaarloosd worden thuis...dan moet je der maar gewoon voor betalen en niet gaan lopen zeiken op die meiden en anders zorgen dat je thuis wat te neuken hebt..

    Sterke punten
    de meiden

    Zwakke punten
    de verbinding en mankementen op de site

    Door leon op 27 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    helaas is die inderdaad vernieuwd deze site en werkt alleen nog maar via google chrome en niet meer via internet explorer

    wat erg jammer is

    sommige dames zijn aardig even goed zoeken dus

    en via credits is goed te doen beeld bellen kan niet meer wat jammer is maar ik vind het een goede site

    Zwakke punten
    werkt alleen nog maar via google chrome

    Door johan op 27 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds een week is de thuis.nl website compleet vernieuwd en hiermee eigenlijk alleen maar verslechterd, alhoewel je nu wel een account kunt aanmaken en favoriete dames nu in dat account kunt opslaan én er is een mogelijkheid gekomen om met credit card te betalen. Ook handig.



    Voor de rest is het me nog GEEN ENKELE keer gelukt om een camsessie op te zetten. Ik krijg aleen maar de melding "De serververbinding is mislukt". Mail naar support levert niets op. Kansloos!

    Sterke punten
    De meiden!

    Zwakke punten
    Met de nieuwe site (per juni 2014): bijna alles, behalve de meiden!

    Door Loki op 22 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    Ben vaste klant en heb een aantal favoriete dames bij wie ik elke weer prima klaarkom.

    Kosten vallen mee, inclusief intro menu's ben ik meestal binnen vijf minuten klaar ;)



    Techniek faalt sms. Kies ik voor beeldbellen ( je spreekt de dame en ziet haar op het scherm) maar kom je in chat sessie terecht.

    En chatten is niks, typen en rukken gaat slecht samen.

    Meiden zijn mmestal leuk. Schudden lekker hun tieten voor me en gunnen me mijn orgasme.

    Zwakke punten
    Zoasl gezegd de techniek die af en toe faalt.

    Door Gerard op 8 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ......

    Sterke punten
    Thuis.nl is wat betreft de dames op een paar na goed en vriendelijk (7)

    Wat betreft het computergestuurd doorschakelen en de ellenlange intro van thuis is dit ronduit belabberd te noemen.

    Voordat je een 1p1 contact hebt ben je elke keer min 4euri lichter en dan mag je hopen dat je iemand spreekt die niet direct (spreekwoordelijk) de hoorn er weer op gooit want dan kun je opnieuw starten. Het zou thuis.nl sieren om die dames die steeds het contact verbreken zonder geldige reden er uit te gooi

    Zwakke punten
    Te gooien zodat de site beter gewaardeerd wordt door haar bezoekers en als thuis de menu structuur sneller maakt dan is het top. Ik snap dat er centjes verdient moeten worden maar als de klant het gevoel heeft dat het wel snel veel geld kost voordat je iemand kunt spreken dan haken ze af en komen niet meer terug.

    Ze zoeken gewoon een betere site. EN DIE ZIJN ER!!!

    Door John op 20 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Absolute afrader, slechte site met superslechte (geen) service van het bedrijf achter de site. Vermijden dus...

    Sterke punten
    de dames

    Zwakke punten
    zeer slechte verbinding (valt vaak weg en lang wachten wat je veel tijd en dus geld kost)

    heb melding gemaakt van deze problemen bij het bedrijf achter de site doch men reageert nergens op (slechte service)

    de site pretendeert dat de dames alleen voor jou beschikbaar zijn maar de dames zijn veelal toch ook tegelijkertijd ingelogd bij andere camsites.

    site is instabiel

    Door Mark op 12 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Als je reageert op een contact krijg je enige tijd later een mail met een pincode. In de mail wordt gemeld dat de dame je een e-mail heeft gestuurd en dat je die kunt krijgen door een 0900 nummer te bellen. 1,30 Je moet dan de toegestuurde pincode intoetsen en dan wordt het bericht van de dame doorgestuurd. Je begrijpt het al: de code is ongeldig. 1,30 kwijt. OPLICHTERIJ

    Door Jan v.d. D op 24 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Thuis.nl

Schrijf je eigen review over Thuis.nl

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Thuis.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden