Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Beoordeling

Thuis datingsite

Thuis.nl dé bekendste datingsite waar mensen 1 op 1 met elkaar in contact kunnen komen. Je kunt op thuis.nl luisteren naar een heerlijk erotisch gesprek. Verder kun je met vrouwen webcammen, smsen en of lekker bellen. Ook kun je gebruikmaken van de e-mail.

Thuis.nl biedt haar bezoekers spannende afwisseling door leeftijd en interesses van leden met elkaar samen te brengen. Deze site wordt voornamelijk bezocht door mensen die 25 jaar en ouder zijn. Ben je nou 18 jaar ? dan kun je ook gebruikmaken van de diensten. Wil je nu snel contact? Dan kun je tegen een kleine vergoeding 1 op 1 in contact komen met een leuke vrouw! Bezoek de datingsite!

thuis

  • Beoordeling:

    Credits

    Sterke punten:

    Leuke dames

    Zwakke punten:

    Geen idee hoe ik moet credits op account moet zetten, lijkt alleen te kunnen met clickandbuy maar dat heb ik niet.

    Review:

    Iemand een idee hoe je credits via ideal kan kopen
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Thomas van de Akker
    20 februari 2015

  • Beoordeling:

    Credits

    Sterke punten:

    Leuke dames

    Zwakke punten:

    Geen idee hoe ik moet credits op account moet zetten, lijkt alleen te kunnen met clickandbuy maar dat heb ik niet.

    Review:

    Iemand een idee hoe je credits via ideal kan kopen
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Thomas van de Akker
    20 februari 2015

  • Beoordeling:

    Credits

    Sterke punten:

    Leuke dames

    Zwakke punten:

    Geen idee hoe ik moet credits op account moet zetten, lijkt alleen te kunnen met clickandbuy maar dat heb ik niet.

    Review:

    Iemand een idee hoe je credits via ideal kan kopen
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Thomas van de Akker
    20 februari 2015

  • Beoordeling:

    Ervaring Thuis.nl

    Sterke punten:

    De meiden, Dat je je favorieten kan opslaan en beeldbellen.

    Zwakke punten:

    Eerst lukte het wel om credits toe te voegen, maar sinds kort niet meer.

    Review:

    De credits toevoegen gaat niet meer. Ik krijg de melding dat de betaling is ontvangen en dat je opnieuw moet inloggen. Als je opnieuw hebt ingelogd dan worden de credits niet op het account gezet.

    Al met al verder een super site met super meiden.

    Bijzonderheden:

    Ik heb hier favoriete dames die mij onderhand ook al kennen.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Tarach
    17 november 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    de meiden van thuis.nl

    Sterke punten:

    de meiden

    Zwakke punten:

    de verbinding en mankementen op de site

    Review:

    ik vind sowieso niet dat mannen gelijk moeten eisen dat een dame alles maar gelijk uit trekt en meteen in der kut gaat zitten roeren zodat we voor 4 euro onze pikjes leeg kunnen spuiten...beetje laag aan de grond...die meiden verdienen hun geld op die site dus ze willen niet voor niks alles uit gaan trekken...logisch.
    daarnaast bepaald de dame helemaal zelf hoe ver ze gaat en is zij tot niks verplicht wat ze zelf niet wil...dus er zullen geen dames worden verwijderd van de site en terecht...het is haar lichaam en zij bepaald zelf hoe ver ze gaat en als je daar geen genoegen mee neemt dan is dat jammer voor jou..
    en voor elke idioot die denkt dat ze daar zitten omdat ze chronisch geil zijn....dream on..het is puur voor de verdiensten en daarvoor acteren ze gewoon om zoveel mogelijk te verdienen en ik geef ze geen ongelijk..jullie willen je pik tocxh leeg rukken?? terwijl jullie wijven verwaarloosd worden thuis...dan moet je der maar gewoon voor betalen en niet gaan lopen zeiken op die meiden en anders zorgen dat je thuis wat te neuken hebt..

    Bijzonderheden:

    ik heb weleens gedate met een leuke dame daar
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    leon
    27 juni 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    thuis.nl

    Sterke punten:

    helaas is die inderdaad vernieuwd deze site en werkt alleen nog maar via google chrome en niet meer via internet explorer
    wat erg jammer is
    sommige dames zijn aardig even goed zoeken dus
    en via credits is goed te doen beeld bellen kan niet meer wat jammer is maar ik vind het een goede site

    Zwakke punten:

    werkt alleen nog maar via google chrome
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    johan
    27 juni 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    WTF hebben ze utigespookt met de nieuwe site

    Sterke punten:

    De meiden!

    Zwakke punten:

    Met de nieuwe site (per juni 2014): bijna alles, behalve de meiden!

    Review:

    Sinds een week is de thuis.nl website compleet vernieuwd en hiermee eigenlijk alleen maar verslechterd, alhoewel je nu wel een account kunt aanmaken en favoriete dames nu in dat account kunt opslaan én er is een mogelijkheid gekomen om met credit card te betalen. Ook handig.

    Voor de rest is het me nog GEEN ENKELE keer gelukt om een camsessie op te zetten. Ik krijg aleen maar de melding "De serververbinding is mislukt". Mail naar support levert niets op. Kansloos!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Loki
    22 juni 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Meiden OK, techniek soms niet

    Sterke punten:

    Ben vaste klant en heb een aantal favoriete dames bij wie ik elke weer prima klaarkom.
    Kosten vallen mee, inclusief intro menu's ben ik meestal binnen vijf minuten klaar ;)

    Techniek faalt sms. Kies ik voor beeldbellen ( je spreekt de dame en ziet haar op het scherm) maar kom je in chat sessie terecht.
    En chatten is niks, typen en rukken gaat slecht samen.
    Meiden zijn mmestal leuk. Schudden lekker hun tieten voor me en gunnen me mijn orgasme.

    Zwakke punten:

    Zoasl gezegd de techniek die af en toe faalt.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Gerard
    08 augustus 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Slechte ervaringen!!!!!!

    Sterke punten:

    Thuis.nl is wat betreft de dames op een paar na goed en vriendelijk (7)
    Wat betreft het computergestuurd doorschakelen en de ellenlange intro van thuis is dit ronduit belabberd te noemen.
    Voordat je een 1p1 contact hebt ben je elke keer min 4euri lichter en dan mag je hopen dat je iemand spreekt die niet direct (spreekwoordelijk) de hoorn er weer op gooit want dan kun je opnieuw starten. Het zou thuis.nl sieren om die dames die steeds het contact verbreken zonder geldige reden er uit te gooi

    Zwakke punten:

    Te gooien zodat de site beter gewaardeerd wordt door haar bezoekers en als thuis de menu structuur sneller maakt dan is het top. Ik snap dat er centjes verdient moeten worden maar als de klant het gevoel heeft dat het wel snel veel geld kost voordat je iemand kunt spreken dan haken ze af en komen niet meer terug.
    Ze zoeken gewoon een betere site. EN DIE ZIJN ER!!!

    Review:

    ......

    Bijzonderheden:

    .....
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    John
    20 juli 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    thuis.nl slechte site, superslechte service

    Sterke punten:

    de dames

    Zwakke punten:

    zeer slechte verbinding (valt vaak weg en lang wachten wat je veel tijd en dus geld kost)
    heb melding gemaakt van deze problemen bij het bedrijf achter de site doch men reageert nergens op (slechte service)
    de site pretendeert dat de dames alleen voor jou beschikbaar zijn maar de dames zijn veelal toch ook tegelijkertijd ingelogd bij andere camsites.
    site is instabiel

    Review:

    Absolute afrader, slechte site met superslechte (geen) service van het bedrijf achter de site. Vermijden dus...
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Mark
    12 juli 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    opgelicht

    Sterke punten:

    geen

    Zwakke punten:

    Als je reageert op een contact krijg je enige tijd later een mail met een pincode. In de mail wordt gemeld dat de dame je een e-mail heeft gestuurd en dat je die kunt krijgen door een 0900 nummer te bellen. 1,30 Je moet dan de toegestuurde pincode intoetsen en dan wordt het bericht van de dame doorgestuurd. Je begrijpt het al: de code is ongeldig. 1,30 kwijt. OPLICHTERIJ
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Jan v.d. D
    24 juni 2013

Er zijn nog geen artikelen geschreven

Schrijf een Review


*
*

*



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)