Verboden Liefde is een datingsite waar mensen al hun fantasieën kunnen laten uitkomen op erotisch gebied. Je vind hier gelijkgestemde mensen die graag contact met je willen. Verboden Liefde is gebruikersvriendelijk ingericht. Je kunt heel gemakkelijk berichten naar andere leden versturen. Naast het versturen van berichten, kun je ook chatten en zelfs videoberichten versturen. Het fijne is dat je anoniem kunt daten op Verboden Liefde.   Vul het registratie formulier zodat de andere leden op basis van die gegevens jou kunnen contacteren. Elk profiel wordt manueel geverifieerd zodat er enkel echte profielen worden aangemaakt. Verbodenliefde belooft je massa's mensen die willen afspreken.  Geen fake profielen! Hier heb je plezier in een veilige omgeving! Veilig en Betrouwbaar.

Verboden Liefde datingtips

Heb je geen succes in de liefde? Lees dan de onderstaande tips om sneller contact te krijgen.

Maak je profiel interessant

Schrijf een leuk verhaal bij je profiel. Het hoeft niet heel erg lang te zijn. Maar het is ook niet de bedoeling dat dit een paar woorden zijn. Leden vinden het leuk om iets over je te lezen voordat ze reageren.

Maak zo min mogelijk spelfouten

Een spelfoutje is zo gemaakt. Wil je echt scoren? Zorg er dan in elk geval voor dat je profieltekst er verzorgd uit ziet. Leden reageren minder snel als een profieltekst vol fouten staat. Meestal wordt er dan gedacht dat de persoon achter de profiel niet serieus is.

Voeg een foto aan je profiel

Profielen met een foto worden beter bekeken dan profielen zonder een foto. Het is dus zaak om in elk geval een leuke foto van jezelf toe te voegen. Uiteraard dient dit een foto te zijn waar je herkenbaar op staat.

Verzend persoonlijke berichten

Om snel contact te krijgen dien je geregeld persoonlijke berichten te sturen naar leden. Leden reageren hier vaker op dan interesse berichten.

Toon initiatief

Wil je een date? Dan zul je er ook voor moeten werken. Snel een profiel aanmaken en wachten tot iemand reageert, is alles behalve goed. Maak gebruik van de voorzieningen(persoonlijke berichten, video chat)die Verboden liefde aanbied.

Neem contact op met de klantenservice

Heb je al veel van de datingtips toegepast, maar wil het niet echt lukken? Dan kun je altijd nog contact zoeken met de klantenservice. Deze hebben altijd tips voor je!

Verboden Liefde betaald lidmaatschap

Voor snel contact kun je het beste je gratis lidmaatschap upgraden naar een betaald lidmaatschap. Je kunt dan gebruikmaken van alle opties. Zo kun je flirtberichten versturen van maximaal 800 karakters. Per bericht betaal je minimaal 0,66 euro en maximaal 1,50 euro. Je kunt eenvoudig betalen met o.a. telefoon, bankoverschrijving en creditcard.

Verboden Liefde Website verboden liefde


Reviews over Verboden Liefde

  • Waardeloos

    Sterke punten
    Zwak

    Zwakke punten
    Idem

    Door mschlovemusic op 7 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Berichten worden niet verzonden of komen niet aan terwijl er vel HEEELE dure credits afgeschreven worden. Overigens geloof ik ook dat de meeste profielen nep zijn. Je wordt dus zwaar belazerd.

    Sterke punten
    Totaal NIET

    Zwakke punten
    Teveel om op te noemen

    Door havefun op 6 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waanzinnig. Ik wil voor 20:00 uur iets van je horen. Leuke meid! Want ik ben in Utrecht vanavond. Ik reageer. Vervolgens niks meer. Zelfs heb ik al te horen gekregen dat zij niet via een bijlage met mijn E-mail adres en telefoonnummer er in wil communiceren. Dus ik dacht? Ok dit is raar want als zij wil afspreken hoor ik niks meer! Want als je leest wat ze allemaal willen en je heb betaald voor het verzenden van berichten en vervolgens bovenstaande verneemt blijft er maar 1 antwoord over. Er zitten een stel gekken achter een computer je helemaal op te geilen en heb je dus eigenlijk niet te maken met de dames die van alles willen. Bovendien wordt je ook nog eens gebombardeerd met E-mails grofweg 30 per dag. Dus die jongens zijn druk met typen. Weet je wat: Ik heb zal foto's van mooie meiden dus laat ik dit zelf maar gaan doen. Dit is dan gewoon prijsschieten. Ik geloof er echt niet meer in.

    Sterke punten
    blijft niks van over. Heb je niks aan.

    Zwakke punten
    Hetzelfde

    Door mschlovesmusic op 6 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • nep

    Ben het met iedereen eens dat het een nepsite is. Nepprofielen alleen om je geld uit de zak te kloppen. Oploichterij in zijn puurste vorm. Let wel: alle positieve reacties zijn van hun zelf of hun vrienden.

    Op mailtjes word niet gereageerd in tegenstelling wat ze je voorliegen. Een zooi werklozen die makkelijk de centjes vangen.

    Hoogstwaarschijnlijk dat dit niet lang meer duurt zulke sites. Daar zou een echt keurmerk voor moeten komen waar je je klachten kwijt kunt. Het keurmerk die zij hanteren is zelf aangemaakt en nergens te vinden op internet.

    Mensen trap er niet in.

    Sterke punten
    Zeker geen

    Zwakke punten
    Heel veel

    Door Han op 7 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoi,

    Marit vind je leuk en wilt met jou in contact komen!

    Als je ook interesse hebt in mij stuur me dan een berichtje terug. Ik hoop snel wat van je te horen!

    Aarzel niet en reageer snel en wie weet komt er meer van!



    Marit

    Offline

    Amersfoort, Utrecht, Nederland

    Leeftijd: 26 jaar oud



    BOODSCHAP: Wow! Je lach is geweldig!



    Zie je een goed uitziende meid van 26 naakt zittend op een bed en heeft kennelijk nooit gekeken naar mijn foto's want daar lach ik helemaal niet op. Verder is het toch een utopie om te geloven dat zo een meid reageerd op een man die ruimschoots haar vader had kunnen zijn. Is dit gekunsteld of niet. Als ik betaal en stuur haar een serieus bericht is de kans groot dat zij denk, wat moet die man van me. Stink er niet in want je heb al betaald. Dat was de bedoeling.









    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Doorzichtig

    Door mschlovemusic op 28 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waarom ben ik nog geen lid geworden van verbodenliefde.com.

    Allereerst heb ik destijds 3 maanden lidmaatschap betaald voor Xrelatie.com. Deze site bleek in het verre oosten te zitten.

    Ik heb inderdaad toen ik lid werd alleen nog maar pulp mailtjes gehad. Voor ik lid werd kreeg ik de mooiste voorstellen.

    Let op: een aantel dames heb ik op gereageerd middels een beantwoording van hun bericht. In den beginne kreeg ik mail met standaard teksten als, hou je ook zo van wandelen in de regen, volgens mij ben jij heel lief, ik ben gek op dieren jij ook en verzin de rest van die kulberichten maar. Die hebben we allemaal gehad. Nu dat ik destijds beantwoord heb krijg ik tot mijn verbazing keer op keer een bericht van de dame in kwestie die schrijft: waarom hoor ik niks van je. Ik nog een keer geprobeerd en weer dat bericht ik hoor niks van je. Bij mij heerst ernstig het vermoeden dat er kompleet met leuke foto's profielen gebruikt worden door de provider enkel en alleen om te motiveren lid te worden. Maar het zijn nepprofielen.

    Ik heb nog geprobeerd mijn donatie! terug te krijgen maar dat mocht niet baten.

    Waar komen dan op andere sites de positieve berichten over verbodenliefde vandaan vraagt u nu. Ik kan niet anders dan vermoeden dat somigge wel serieus doorgehaald worden om aan positieve berichtgeving te komen. Hoe kan het immers zo zijn dat er een hele berg positieve berichtgeving en negatieve berichtgeving is. De positieve berichtgeving is ook nodig om de licentie te kunnen blijven houden. Erg goed over nagedacht want Xrelatie had alleen maar negatieve berichtgeving. Zo veel mogelijk betalende klanten. Dit is iets wat deze jongens geleerd hebben van de fouten bij Xrelatie.

    Het lijkt dichtgetimmerd en dat is het ook maar word maar lid. Bij deze jongens ga ik dat niet doen. Het is dezelfde club als Xrelatie. Kijk maar eens goed; dezelfde sofware/site alleen textueel en kwa opmaak (nog niet eens goed gedaan) hetzelfde. Knullig en doorzichtig.

    Sterke punten
    Geen idee want ik ben gelukkig nog geen lid geworden.

    Zwakke punten
    Geen idee want ik ben gelukkig nog geen lid geworden.

    Door Mic lovemusic op 20 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze site biedt de mogelijkheid om via een sms je profiel te activeren en alzo berichten te kunnen versturen.

    Dit doe je door het woord VERBODEN te zenden naar het nummer 7770

    Uiteraard betalend.

    Dit werkt van geen kanten.

    Gelukkig wordt het niet aangerekend.

    Ik heb de sitebeheerders al drie maal gemaild daarover op het door hen opgegeven emailadres.

    Nooit kwam er een reactie.

    Dit ruikt naar oplichting.

    Ik vermoed dat men de hongerigen rijkelijk wil doen betalen via de andere mogelijkheden die ze bieden omdat dat nummer toch niet werkt.

    De tarieven zijn bijzonder hoog.

    Wel krijg je dagelijks kusjes toegestuurd, meestal van dezelfde profielen. Die zijn logischerwijs gratis!

    Het wordt tijd voor een onderzoek naar deze figuren.

    Sterke punten
    Geen: zie review

    Zwakke punten
    Zie review

    Door Bert op 20 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Maak niet de fout om je hier aan te melden, want het betreft hier een oplichting zoals zoveel sites....

    Wanneer je lid wordt is het gratis en wordt je bestookt met veel berichten kusjes en interesse en dat je favoriet bent bij de dames. Dit stopt zodra je betalend lid bent. Er wordt niet gereageerd op mails en je kunt ze niet telefonisch benaderen



    Dus niet doen.... oplichting

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    het is een oplichting, dus.. pas op!!

    Door cor op 29 april 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over Verboden Liefde

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Verboden Liefde
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden