Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating       Victoria Milan   Seksbuddy  

Verboden Liefde

Verboden Liefde's website

Beoordeling

Verboden Liefde is een datingsite waar mensen al hun fantasieën kunnen laten uitkomen op erotisch gebied. Je vind hier gelijkgestemde mensen die graag contact met je willen.

Verboden Liefde is gebruikersvriendelijk ingericht. Je kunt heel gemakkelijk berichten naar andere leden versturen. Naast het versturen van berichten, kun je ook chatten en zelfs videoberichten versturen. Het fijne is dat je anoniem kunt daten op Verboden Liefde.

 

Vul het registratie formulier zodat de andere leden op basis van die gegevens jou kunnen contacteren. Elk profiel wordt manueel geverifieerd zodat er enkel echte profielen worden aangemaakt.

Verbodenliefde belooft je massa’s mensen die willen afspreken.  Geen fake profielen! Hier heb je plezier in een veilige omgeving! Veilig en Betrouwbaar.

Verboden Liefde datingtips

Heb je geen succes in de liefde? Lees dan de onderstaande tips om sneller contact te krijgen.

Maak je profiel interessant

Schrijf een leuk verhaal bij je profiel. Het hoeft niet heel erg lang te zijn. Maar het is ook niet de bedoeling dat dit een paar woorden zijn. Leden vinden het leuk om iets over je te lezen voordat ze reageren.

Maak zo min mogelijk spelfouten

Een spelfoutje is zo gemaakt. Wil je echt scoren? Zorg er dan in elk geval voor dat je profieltekst er verzorgd uit ziet. Leden reageren minder snel als een profieltekst vol fouten staat. Meestal wordt er dan gedacht dat de persoon achter de profiel niet serieus is.

Voeg een foto aan je profiel

Profielen met een foto worden beter bekeken dan profielen zonder een foto. Het is dus zaak om in elk geval een leuke foto van jezelf toe te voegen. Uiteraard dient dit een foto te zijn waar je herkenbaar op staat.

Verzend persoonlijke berichten

Om snel contact te krijgen dien je geregeld persoonlijke berichten te sturen naar leden. Leden reageren hier vaker op dan interesse berichten.

Toon initiatief

Wil je een date? Dan zul je er ook voor moeten werken. Snel een profiel aanmaken en wachten tot iemand reageert, is alles behalve goed. Maak gebruik van de voorzieningen(persoonlijke berichten, video chat)die Verboden liefde aanbied.

Neem contact op met de klantenservice

Heb je al veel van de datingtips toegepast, maar wil het niet echt lukken? Dan kun je altijd nog contact zoeken met de klantenservice. Deze hebben altijd tips voor je!

Verboden Liefde betaald lidmaatschap

Voor snel contact kun je het beste je gratis lidmaatschap upgraden naar een betaald lidmaatschap. Je kunt dan gebruikmaken van alle opties. Zo kun je flirtberichten versturen van maximaal 800 karakters. Per bericht betaal je minimaal 0,66 euro en maximaal 1,50 euro. Je kunt eenvoudig betalen met o.a. telefoon, bankoverschrijving en creditcard.

Verboden Liefde Website
verboden liefde

  • Beoordeling:

    Tinderonline

    Sterke punten:

    Zwak

    Zwakke punten:

    Idem

    Review:

    Waardeloos

    Bijzonderheden:

    Het is jammer dat ik geen foto's kan toevoegen maar in den gronde als volgt.
    Schrijf je gratis in.
    Je wordt gebombadeerd met E-mails, laten we afspreken een stuk of 20 per dag.
    Hoi ik ben dichtbij en ik zag jouw profiel en heb zin.
    Als of twee vriendinnen van 21 jaar een trio willen met mij?
    Waarschijnlijk? Ik ben 56 dus lijkt mij niet.
    Hoi ik kom toevallig dit weekend naar Utrecht en heb gelegenheid. Ik zit in een Hotel dus kom langs.
    Waarschijnlijk? Ik ben 56 dus lijkt mij niet.
    Hoi wat leuk dat je vlakbij mij woont. Kom je hier naar toe of kom ik naar jou?
    Antw. zeg maan waar je woont of telefoonnummer is ook handig. Niets meer!
    Gereageerd met een aantal vragen. Vragen worden niet beantwoord dus dit is duidelijk.
    De jongens achter de computer weten niet wat ze hiermee aanmoeten want dan moeten ze met de billen bloot. Geef mij een Hacker die ze weet te vinden want dit is simpelweg crimineel gedrag.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    mschlovemusic
    07 november 2014

  • Beoordeling:

    Pure OPLICHTING

    Sterke punten:

    Totaal NIET

    Zwakke punten:

    Teveel om op te noemen

    Review:

    Berichten worden niet verzonden of komen niet aan terwijl er vel HEEELE dure credits afgeschreven worden. Overigens geloof ik ook dat de meeste profielen nep zijn. Je wordt dus zwaar belazerd.

    Bijzonderheden:

    Pure OPLICHTING
    NIET aan beginnen
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    havefun
    06 oktober 2014

  • Beoordeling:

    dating prikbord

    Sterke punten:

    blijft niks van over. Heb je niks aan.

    Zwakke punten:

    Hetzelfde

    Review:

    Waanzinnig. Ik wil voor 20:00 uur iets van je horen. Leuke meid! Want ik ben in Utrecht vanavond. Ik reageer. Vervolgens niks meer. Zelfs heb ik al te horen gekregen dat zij niet via een bijlage met mijn E-mail adres en telefoonnummer er in wil communiceren. Dus ik dacht? Ok dit is raar want als zij wil afspreken hoor ik niks meer! Want als je leest wat ze allemaal willen en je heb betaald voor het verzenden van berichten en vervolgens bovenstaande verneemt blijft er maar 1 antwoord over. Er zitten een stel gekken achter een computer je helemaal op te geilen en heb je dus eigenlijk niet te maken met de dames die van alles willen. Bovendien wordt je ook nog eens gebombardeerd met E-mails grofweg 30 per dag. Dus die jongens zijn druk met typen. Weet je wat: Ik heb zal foto's van mooie meiden dus laat ik dit zelf maar gaan doen. Dit is dan gewoon prijsschieten. Ik geloof er echt niet meer in.

    Bijzonderheden:

    Zie review
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    mschlovesmusic
    06 augustus 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    nep

    Sterke punten:

    Zeker geen

    Zwakke punten:

    Heel veel

    Review:

    Ben het met iedereen eens dat het een nepsite is. Nepprofielen alleen om je geld uit de zak te kloppen. Oploichterij in zijn puurste vorm. Let wel: alle positieve reacties zijn van hun zelf of hun vrienden.
    Op mailtjes word niet gereageerd in tegenstelling wat ze je voorliegen. Een zooi werklozen die makkelijk de centjes vangen.
    Hoogstwaarschijnlijk dat dit niet lang meer duurt zulke sites. Daar zou een echt keurmerk voor moeten komen waar je je klachten kwijt kunt. Het keurmerk die zij hanteren is zelf aangemaakt en nergens te vinden op internet.
    Mensen trap er niet in.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Han
    07 juni 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Is dit nou gek of ligt dit aan mij.

    Sterke punten:

    Niks

    Zwakke punten:

    Doorzichtig

    Review:

    Hoi,
    Marit vind je leuk en wilt met jou in contact komen!
    Als je ook interesse hebt in mij stuur me dan een berichtje terug. Ik hoop snel wat van je te horen!
    Aarzel niet en reageer snel en wie weet komt er meer van!

    Marit
    Offline
    Amersfoort, Utrecht, Nederland
    Leeftijd: 26 jaar oud

    BOODSCHAP: Wow! Je lach is geweldig!

    Zie je een goed uitziende meid van 26 naakt zittend op een bed en heeft kennelijk nooit gekeken naar mijn foto's want daar lach ik helemaal niet op. Verder is het toch een utopie om te geloven dat zo een meid reageerd op een man die ruimschoots haar vader had kunnen zijn. Is dit gekunsteld of niet. Als ik betaal en stuur haar een serieus bericht is de kans groot dat zij denk, wat moet die man van me. Stink er niet in want je heb al betaald. Dat was de bedoeling.




    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    mschlovemusic
    28 april 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Let goed op wat er gebeurt.

    Sterke punten:

    Geen idee want ik ben gelukkig nog geen lid geworden.

    Zwakke punten:

    Geen idee want ik ben gelukkig nog geen lid geworden.

    Review:

    Waarom ben ik nog geen lid geworden van verbodenliefde.com.
    Allereerst heb ik destijds 3 maanden lidmaatschap betaald voor Xrelatie.com. Deze site bleek in het verre oosten te zitten.
    Ik heb inderdaad toen ik lid werd alleen nog maar pulp mailtjes gehad. Voor ik lid werd kreeg ik de mooiste voorstellen.
    Let op: een aantel dames heb ik op gereageerd middels een beantwoording van hun bericht. In den beginne kreeg ik mail met standaard teksten als, hou je ook zo van wandelen in de regen, volgens mij ben jij heel lief, ik ben gek op dieren jij ook en verzin de rest van die kulberichten maar. Die hebben we allemaal gehad. Nu dat ik destijds beantwoord heb krijg ik tot mijn verbazing keer op keer een bericht van de dame in kwestie die schrijft: waarom hoor ik niks van je. Ik nog een keer geprobeerd en weer dat bericht ik hoor niks van je. Bij mij heerst ernstig het vermoeden dat er kompleet met leuke foto's profielen gebruikt worden door de provider enkel en alleen om te motiveren lid te worden. Maar het zijn nepprofielen.
    Ik heb nog geprobeerd mijn donatie! terug te krijgen maar dat mocht niet baten.
    Waar komen dan op andere sites de positieve berichten over verbodenliefde vandaan vraagt u nu. Ik kan niet anders dan vermoeden dat somigge wel serieus doorgehaald worden om aan positieve berichtgeving te komen. Hoe kan het immers zo zijn dat er een hele berg positieve berichtgeving en negatieve berichtgeving is. De positieve berichtgeving is ook nodig om de licentie te kunnen blijven houden. Erg goed over nagedacht want Xrelatie had alleen maar negatieve berichtgeving. Zo veel mogelijk betalende klanten. Dit is iets wat deze jongens geleerd hebben van de fouten bij Xrelatie.
    Het lijkt dichtgetimmerd en dat is het ook maar word maar lid. Bij deze jongens ga ik dat niet doen. Het is dezelfde club als Xrelatie. Kijk maar eens goed; dezelfde sofware/site alleen textueel en kwa opmaak (nog niet eens goed gedaan) hetzelfde. Knullig en doorzichtig.

    Bijzonderheden:

    Deze site lijkt verdacht veel op Xrelatie
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Mic lovemusic
    20 april 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    OPLICHTING

    Sterke punten:

    Geen: zie review

    Zwakke punten:

    Zie review

    Review:

    Deze site biedt de mogelijkheid om via een sms je profiel te activeren en alzo berichten te kunnen versturen.
    Dit doe je door het woord VERBODEN te zenden naar het nummer 7770
    Uiteraard betalend.
    Dit werkt van geen kanten.
    Gelukkig wordt het niet aangerekend.
    Ik heb de sitebeheerders al drie maal gemaild daarover op het door hen opgegeven emailadres.
    Nooit kwam er een reactie.
    Dit ruikt naar oplichting.
    Ik vermoed dat men de hongerigen rijkelijk wil doen betalen via de andere mogelijkheden die ze bieden omdat dat nummer toch niet werkt.
    De tarieven zijn bijzonder hoog.
    Wel krijg je dagelijks kusjes toegestuurd, meestal van dezelfde profielen. Die zijn logischerwijs gratis!
    Het wordt tijd voor een onderzoek naar deze figuren.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Bert
    20 juli 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    het zou verboden moeten worden

    Sterke punten:

    geen

    Zwakke punten:

    het is een oplichting, dus.. pas op!!

    Review:

    Maak niet de fout om je hier aan te melden, want het betreft hier een oplichting zoals zoveel sites....
    Wanneer je lid wordt is het gratis en wordt je bestookt met veel berichten kusjes en interesse en dat je favoriet bent bij de dames. Dit stopt zodra je betalend lid bent. Er wordt niet gereageerd op mails en je kunt ze niet telefonisch benaderen

    Dus niet doen.... oplichting
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    cor
    29 april 2013

Er zijn nog geen artikelen geschreven

Schrijf een Review


*
*

*



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)