Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating       Victoria Milan   Seksbuddy  

Beoordeling

XClub.nl is de spannendste en meest sexy datingsite op internet. Zowel jonge als oudere mensen zijn op zoek naar een vaste relatie, een sexrelatie, of one night stand. Je vind hier gelijkgestemde mensen die hun ondeugende fantasieën willen laten uitkomen.

Xclub mogelijkheden

Bekijk pikante foto’s van leden en flirt met gelijkgestemden. Je kunt gratis op zoek naar jouw ideale sex match.  Schrijf je nu gratis in!

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    oplichterij

    Sterke punten:

    sterke punten GEEN GEEN
    deze site moet uit de lucht gehaald worden.
    puur oplichterij volgens mij is het gewoon een persoon die antwoord op jou vragen.

    Zwakke punten:

    alleen maar slecht waardeloos

    Review:

    oplichterij geldklopperij
    DUS MANNEN NIET DOEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    rob
    28 juli 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Mwa.

    Sterke punten:

    Mooie foto's
    Leuke en spontane dames

    Zwakke punten:

    Duurt lang voor je een date hebt

    Review:

    Ik zit nu ongeveer 3 maanden op de site en had de hoop bijna opgegeven tot dat de dame waar ik al 3 maanden contact mee heb eindelijk durfde te daten. Om eerlijk te zijn dacht ik dat ze uiteindelijk niet zou komen opdagen maar ze was er, de klik was er niet zoals het er op de site wel was. Maar het was op zich een leuke date. Daarna hebben we elkaar niet echt meer gesproken.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Mickey
    24 juli 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Doe het niet. Het is fake

    Sterke punten:

    Geen

    Zwakke punten:

    Het is niet wat het lijkt

    Review:

    Het is echt allemaal nep. Je kunt chatten met de dames totdat je een ons weegt, maar tot afspraken komt het echt niet. Zoals al eerder gezegd op deze site, er worden steeds weer vragen gesteld, verder komt het echt niet. Deel je email adres of je tel.nr om te Appen, en dan wordt er heel erg afhoudend gereageerd, alsof ze het niet vertrouwen. Maar emailen buiten de site van xclub gebeurt nooit. Want daar verdienen ze niet aan!

    Dus: niet doen, niet doen, ondanks de positieve reviews die je ook op internet vind. Want ook die zijn nep!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    geezer
    20 april 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Fake

    Sterke punten:

    Foto's van dames opgeslagen en met picture-searche van Google opgezocht.
    Stonden vooral op http://www.forumophilia.com/
    Gewoon foto's van het internet plukken, verhaaltje erbij en cashen maar van al die mensen die denken dat het allemaal echt is.

    Zwakke punten:

    Fake
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    jos
    21 februari 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Blijkt toch niet fake te zijn

    Sterke punten:

    - Knappe dames
    - Niet fake

    Zwakke punten:

    - Prijzig
    - Soms hele korte antwoorden van dames en ook onduidelijk

    Review:

    Ik ben van mening dat er vast wat fake profielen op zitten. Na lang zeuren bij een van de dames waar ik al ruim een jaar contact mee had, toch een date kunnen vastleggen en ik ging er alweer vanuit dat ze zou afzeggen. Maar ze heeft niet afgezegd en kwam ook nog opdagen. Ik was in de veronderstelling dat het fake was en dat er nooit een date van zou komen. De date was niet helemaal wat ik ervan had verwacht maar het blijkt dus wel dat niet alle profielen nep zijn.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Jaap
    11 februari 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Opgelet alles is bedrog , fake , nep !!

    Sterke punten:

    Sedert ik een account heb aangemaakt, ben ik met 7 vrouwen aan het daten voor een seks date, heeft me ondertussen 140 euro gekost aan krediets. iedere vraag en antwoord kost jou 2 euro !! het eindig altijd met een vraag, en alle 7 deed juist het zelfde, na de 4 de dag begon ik hen daar mee te confronteren, en ontkennen het allemaal.eens je geen antwoord meer geeft, laten ze je een dag met gerust. Spaar jullie de moeite en wees niet naïef , zij worden er voor betaald, jij betaald hen.

    Zwakke punten:

    Ik moet toegeven dat die klachten van hieronder groot gelijk hebben ivm bedrog site, zo zijn Nederlanders eigenlijk , bedriegers, en mensen in illusie laten lopen, slimmeriken, hebben het snel door.
    Je bent gewaarschuwd..
    let zelf op, hun antwoord eindigt altijd met een vraag, zodat jij terug zou antwoorden !
    vraag om naar jouw e-mail te schrijven indien ze zo erg in jou interesseert zijn.!
    !!!!!!! WEG MET FAKE EN BEDROG SITE !!!!!!!

    Bijzonderheden:

    Bijzonderheden zijn dat de oplichters dit zeer goed bekeken hebben , om geld door een illusie uit de mensen hun zakken te halen.
    Het is een programma waar een ander zijn brood mee verdient.
    Laat julie niet vangen, en wees niet naïef als je een lief of geil berichtje krijgt, all fake en opgezet.
    Aan jullie de keuze.
    Mvg Lenny
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Lenny
    02 februari 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Xclub.nl : FAKE, NEP, NIET ECHT

    Sterke punten:

    Leuke foto's, soms interessante verhalen/lokkertjes, doen moeite voor de illusie. Dat mag ook wel voor al dat geld die de credits kosten.

    En het beste : een hele rij positieve reviews op beoordelingssites. Fake van fake. Briljant

    Zwakke punten:

    Te herkenbare fake foto's/verhalen bij de meeste accounts. Nog veel meer indicaties, maar ik hoef ze niet wijzer te maken.

    Review:

    Review:
    Xclub.nl is een site alleen maar vol met fake profielen.
    Men wekt de illusie dat een aantal profielen helemaal echt zijn door gevalideerde leden te hebben (herkenbaar aan een wit vinkje in een groen cirkeltje). Die zouden betaald hebben voor hun communicatie credits.

    Niets is minder waar, telkens als je met een account wat verder gaat en nu eindelijk boter bij de vis wilt zien gaat het volgens een vast stramien :
    - veel vragen en weinig/niks geven
    - "maar je vertrouwt me toch wel, wij gaan echt iets moois beleven"
    - " geen tijd binnenkort/we kennen elkaar pas zo kort"
    - We gaan binnenkort afspreken, maar ik wil nog graag even met je doorchatten
    - "Aaah, maar voor mij koop je toch wel extra credits"

    Gesprekken zijn altijd interessant, maar je zit gewoon met een sexlijn te chatten waar de vrouwen (als ze dat al zijn) waarschijnlijkm onopgemaakt, met krulspelden je protemonnee aan het verleiden zijn. Sommige zijn echt goed daarin.

    Eigenlijk is het gewone misleiding als je echte accounts pretendeert en die niet levert

    Bijzonderheden:

    Als je een foto niet kunt traceren of ze zien er te bedriegelijk echt uit. Luister naar het stemmetje in je hoofd.

    Voor het geld dat je aan een aantal uitgebreidere chats kwijt bent kun je je een uurtje echt laten 'naaien' door een leuke dame (mocht je daarnaar op zoek zijn).

    Ga je voor onschuldig kinky contact, feel free.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Johan
    12 januari 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Oplichters

    Sterke punten:

    Leuke foto,s makkelijk interface

    Zwakke punten:

    Duur en te veel nep profielen en te veel escort dames die zich voor doen als iets anders

    Review:

    In eerste instantie lijkt het een prachtige site en als je niet op past ga je het ook nog leuk vinden maar mensen denk na als je op eens 12 berichten krijgt van verschillende dames die beginnen met ik wil een date wat moet ik doen om met jou een date te krijgen of wat heb je een leuk profiel of wat ben je een lekkerding .. HET IS ALLEMAAL NEP NEP NEP NEP NEP

    je kijkt een keer op iemand zijn profiel en die gene stuurt jouw gelijk een bericht ..terwijl op haar profiel staat LESBISCH
    dus men doet het andere dan wat op ze profiel staat .. ook de vele random foto,s van tiener meisjes in leggings is te verdacht heren denk na dat soort dames zijn niet op een site als x club

    En ja het steeds vragen van wat je lekker vind en je favorite standje is maar iets concreets doen nee dat ziet er niet in wel steeds zeggen laten we afspreken over een tijdje maar geloof mij het gebeurd niet bij wisselen van mobile nummer hoor je meestal we kunnen beter via de site contact houden of wat is what,s app hahaha als of iemand anno 2015 niet weet wat dat is het doel van deze site is je zo veel mogelijk credit,s te laten kopen daarom word elk gesprek afgesloten met een vraag dus mijn advies blijf ver weg van deze website ze gebruiken legalen pay methodes waar door alles ok lijkt
    maar xclub zelf is gewoon nep !!! er zullen wel wat echte profielen tussen staan maar dat zijn de mensen die net zo als jii er in zijn getrapt ...

    Wat xclub is ik weet het niet ik heb het vermoeden dat het is opgezet op een legale manier door legale betaal middelen te gebruiken ectra en met een aantal lok profielen en mischien een netwerkje van een aantal man runnen ze het !!!

    Bijzonderheden:

    Don,t belief the Hype
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    breezbraz
    14 augustus 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Goeie site, leuke date

    Sterke punten:

    De site ziet er mooi uit. Vele mooie dames om te zien.

    Zwakke punten:

    Geen

    Review:

    Ondanks de vele slechte berichten die ik hier lees wil ik XCLUB juist aanraden. Ik ben nu vijf maanden lid en het bevalt mij echt. Ik heb drie weken geleden mijn eerste date gehad (geen seks) en het was een hele mooie ervaring en als ze terug komt van haar vakantie gaan we elkaar weer ontmoeten. Het is een goeie site wanneer je niet de deur uit gaat om iemand te ontmoeten. Ik ben heel gesloten en maak weinig tot geen contact, dus dan is deze site echt perfect daarvoor.

    Bijzonderheden:

    -
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Lorenzo
    29 juli 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Oplichters

    Sterke punten:

    Niet

    Zwakke punten:

    Heren, het zijn oplichters. Ze hebben maar een ding voor ogen en dat is dat je zo veel mogelijk credits koopt. Reneta69, Trixie etc. bestaan niet. Als je genaaid wilt worden, zonder ooit een orgasme te krijgen koop dan credits, anders zo snel ,goelijk wegwezen!!!

    Review:

    Heren, het zijn oplichters. Ze hebben maar een ding voor ogen en dat is dat je zo veel mogelijk credits koopt. Reneta69, Trixie etc. bestaan niet. Als je genaaid wilt worden, zonder ooit een orgasme te krijgen koop dan credits, anders zo snel ,goelijk wegwezen!!!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Paul
    26 juli 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Duidelijk FAKE

    Sterke punten:

    Geld aftroggelen met mooie foto's en profielen

    Zwakke punten:

    Aan het lijntje worden gehouden door een bende hoe krijg ik jouw geld in mijn zak. Als je een week niets laat horen hoor jij ook niets. Na het versturen van een bericht kort daarna een antwoord.

    Review:

    Het is fake ik heb nog een profiel en daar ging ze net zo hard in mee.
    Ik ben een domme koe dat ik er ben ingestonken op deze nutteloze hoeren fake site.

    Bijzonderheden:

    stopen met deze site.

    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Jeroen
    12 juli 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Afzetterij en geldklopperij

    Sterke punten:

    Geen, ja lekkere foto's van wijven die van pornosites zijn gehaald.

    Zwakke punten:

    Alles, echt alles! slechte website, slechte kwaliteit content, typisch site van bedriegers, ben al bezig om juridische stappen te nemen om de site de uit de lucht te halen, heel, heel errug triest gewoon. Gelukkig vroeg genoeg gestopt en niet mee laten slepen door de geilheid. MANNEN PAS OP, het is niets anders dan geile sms- service. Helpdesk werkt niet, alles is negatief!!!!

    Review:

    Te veel om op te noemen. Laag IQ van de dames in de antwoorden, in tevens erg slecht Nederlands. Ze lezen totaal je profiel niet en vragen enorm naar de bekende weg en geven cliché open-deuren antwoorden. Altijd afsluitend met een vraag. Geile openingen en daarna de boot afhouden en zeggen dat ik snel ga. Perse op de site willen blijven, zelfs na 2 WEKEN open chatten. Hoe bedoel je bedriegerij. Het is te triest voor woorden. Als je met de dames erover begint gaan ze aan jouw integriteit twijfelen, kortom, omgedraaide rollen. Te komisch voor woorden. Je merkt in de antwoorden dat je te maken hebt met verschillende vrouwen binnen 1 profiel. en zeker niet met de vrouw van foto's. jammer, ik heb te doen met de dames wiens foto's misbruikt worden. Je moet soms 3 tot 4 keer hetzelfde vragen willen ze antwoord geven. Tja, allemaal voor de credits hè! Leuk, voor de geilheid van 2 weken, dan is het snel gezien. Op naar het echte leven of serieuze dating websites!

    Bijzonderheden:

    Te veel om op te noemen. Laag IQ van de dames in de antwoorden, in tevens erg slecht Nederlands. Ze lezen totaal je profiel niet en vragen enorm naar de bekende weg en geven cliché open-deuren antwoorden. Altijd afsluitend met een vraag. Geile openingen en daarna de boot afhouden en zeggen dat ik snel ga. Perse op de site willen blijven, zelfs na 2 WEKEN open chatten. Hoe bedoel je bedriegerij. Het is te triest voor woorden. Als je met de dames erover begint gaan ze aan jouw integriteit twijfelen, kortom, omgedraaide rollen. Te komisch voor woorden. Je merkt in de antwoorden dat je te maken hebt met verschillende vrouwen binnen 1 profiel. en zeker niet met de vrouw van foto's. jammer, ik heb te doen met de dames wiens foto's misbruikt worden. Je moet soms 3 tot 4 keer hetzelfde vragen willen ze antwoord geven. Tja, allemaal voor de credits hè! Leuk, voor de geilheid van 2 weken, dan is het snel gezien. Op naar het echte leven of serieuze dating websites!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    William
    29 juni 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    SLECHT

    Sterke punten:

    Krijg totaal geen reactie van welke beheerder/moderator of van wie dan ook over vragen van berichten. Zelfs de telefoon nummers zijn afgesloten. Je mag wel betalen voor credits maar zodra je een vraag hebt of hulp nodig hebt dan krijg je totaal geen reactie ergens op. SCHANDALIG

    Zwakke punten:

    Krijg totaal geen reactie van welke beheerder/moderator of van wie dan ook over vragen van berichten. Zelfs de telefoon nummers zijn afgesloten. Je mag wel betalen voor credits maar zodra je een vraag hebt of hulp nodig hebt dan krijg je totaal geen reactie ergens op. SCHANDALIG

    Review:

    Krijg totaal geen reactie van welke beheerder/moderator of van wie dan ook over vragen van berichten. Zelfs de telefoon nummers zijn afgesloten. Je mag wel betalen voor credits maar zodra je een vraag hebt of hulp nodig hebt dan krijg je totaal geen reactie ergens op. SCHANDALIG

    Bijzonderheden:

    Krijg totaal geen reactie van welke beheerder/moderator of van wie dan ook over vragen van berichten. Zelfs de telefoon nummers zijn afgesloten. Je mag wel betalen voor credits maar zodra je een vraag hebt of hulp nodig hebt dan krijg je totaal geen reactie ergens op. SCHANDALIG
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Roy
    30 mei 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Pure diefstal

    Sterke punten:

    Blablaaablaa blaa blaaaaaa blaaaaaa kut blaaaa kut afzetters blaaa blaaaaaaaaaaaaaaaaballaaaaaaa blaaaadrrde blaaaaaaaaaadie blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en nog meer geblaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en ben maar blij dat ik alleen maar bLaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaAaBlablaaablaa blaa blaaaaaa blaaaaaa kut blaaaa kut afzetters blaaa blaaaaaaaaaaaaaaaaballaaaaaaa blaaaadrrde blaaaaaaaaaadie blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en nog meer geblaaaaaaa

    Zwakke punten:

    Blablaaablaa blaa blaaaaaa blaaaaaa kut blaaaa kut afzetters blaaa blaaaaaaaaaaaaaaaaballaaaaaaa blaaaadrrde blaaaaaaaaaadie blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en nog meer geblaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en ben maar blij dat ik alleen maar bLaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaAaAaBlablaaablaa blaa blaaaaaa blaaaaaa kut blaaaa kut afzetters blaaa blaaaaaaaaaaaaaaaaballaaaaaaa blaaaadrrde blaaaaaaaaaadie blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en nog meer geblaaaaa

    Review:

    kut afzetters

    Bijzonderheden:

    Deze site is zo nep als t maar zijn kan!!!
    Leuke foto's en in eerste instantie leuke gesprekken maar je zal nooit een antwoord krijgen! Elke wordt met een vraag beantwoord, en als je tricky vragen gaat stellen merk je al snel dat degene die ze beantwoorden waarschijnlijk niet veel verder dan tien kunnen tellen. Inmiddels betaal je wel lekker voor deze onzin!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Dennis Boemen
    14 maart 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    XCLUB: nooit treffers !!

    Sterke punten:

    Mooie site, lekkere foto's

    Zwakke punten:

    Vrijwel alle hete foto's zijn met google foto search over de hele wereld terug te vinden !!
    Wat een bedriegerij ! Zoveel mogelijk geld verdienen met de credits waar je voor betaald en dus nutteloos is.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    wim
    07 maart 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Prima ervaringen met XClub

    Sterke punten:

    Heldere interface en soepele aanmelding. Je kunt geheel gratis een account aanmaken, waarna het dating-avontuur direct kan beginnen. Als vrouwelijke bezoeker heb ik een ruime keuze uit mannelijke bezoekers. Daarnaast vind ik het prettig dat je ook kunt starten met een simpele flirt, want soms weet ik niet direct hoe ik een gesprek op gang moet brengen..dan biedt een goedkope flirt uitkomst. Dat je ook profielen bij je favorieten kunt plaatsen, is helemaal een pluspunt! Zo vind ik iedereen terug!

    Zwakke punten:

    Door de vele nieuwe aanmelding kun je soms je favoriete gesprekspartners niet meer terug vinden, gelukkig kun je deze onder je favorieten zetten. Zoekfunctionaliteit kan specifieker, bijvoorbeeld op plaats en geboortejaar. Verder nog geen nadelige punten kunnen vinden.

    Review:

    Ik ben zeer tevreden over XClub, kan niet anders zeggen. Duidelijk, overzichtelijk, eerlijk en veel variatie. Ik heb inmiddels 1 daadwerkelijke date gehad, nog geen sex gehad overigens, en nog een aantal leuke gesprekken lopen...er komt dus absoluut nog een (sex)date op korte termijn.

    Bijzonderheden:

    + = Betrouwbaar, gratis starten, eerlijk, gevarieerd, snel, favoriete profielen opslaan, makkelijk en betrouwbaar credits kopen

    - = Veel nieuwe aanmelding, zoekfunctie
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Janneke Biemans
    04 februari 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Mijn eerste succesvolle date

    Sterke punten:

    Ziet er modern uit en is functioneel

    Zwakke punten:

    Zou wel meer variatie willen zien in flirts. Verder niks noemenswaardig.

    Review:

    Na alle verhalen gelezen te hebben over eventueel ''fake'' site dacht ik: ik ga het gewoon voor mezelf proberen. Nu moet ik zeggen, ik heb gisteren mijn eerste date gehad met een mooie donkere vrouw (discreet). We hebben heel leuk een drankje gedaan. Daarna naar mijn huis, heerlijke sex gehad en dat was dat. Jullie mogen mij geloven of niet, ik vertel hier mijn ervaring. Heb ook op andere sites geprobeerd maar zonder succes...tot aan Xclub dus. Ik denk dat het vaker ligt aan de zogenaamde ''reviewers'' dan de site zelf (misschien geven jullie te snel op of willen jullie te snel met iemand het bed induiken?) Ik raad deze site aan als je serieus op zoek bent naar (sex)date, maar je moet er wel moeite voor doen.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Robocock
    30 januari 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Fake datingsite ClubX.nl

    Sterke punten:

    Ziet er pro uit.

    Zwakke punten:

    Vage antwoorden van vrouwen. Nepprofielen. Tip; Google de profielfoto's en zie dat ze gehaald worden van andere sites. Kortom,OPLICHTERIJ mensen !

    Review:

    GELDKLOPPERIJ !!!!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Jannes
    29 januari 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Ontevreden

    Sterke punten:

    mooie site en duidelijk

    Zwakke punten:

    technisch nvt

    Review:

    Ik heb negen dames benaderd op de site, elk 3 berichten gestuurd. In eerste instantie zeggen ze allemaal heel geil te zijn en zin te hebben, maar uiteindelijk komt er niets van. Ze willen allemaal via de site blijven communiceren. Als je mij vraagt, zijn het een groep dames of (wie ze ook zijn) die voor de site werken. Je wordt gwn voor de gek gehouden en belazerd waar je bij staat! Mijn geld verspild aan credits en niets ervoor teruggekregen. Nog een site met fake beloftes dus! Trap er niet in mensen!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    doubleoseven
    02 januari 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Prachtige date ervaring!

    Sterke punten:

    Overzichtelijk, ziet er strak uit, veel actieve leden, mix tussen normaal daten en erotisch daten

    Zwakke punten:

    Tot zover geen nadelen

    Review:

    Persoonlijk vind ik dit qua looks de mooiste site van allemaal...makkelijk menu, overzichtelijk, status updates, flirten, foto's etc etc. Ik heb er gisteren voor het eerst een date gehad met iemand in omgeving Amsterdam en is me zeer goed bevallen! Graag wil ik bij deze Xclub bedanken, en ik kan ieder ander deze site aanraden.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    D Schaap
    28 november 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Mooi, simpel en uitgebreid

    Sterke punten:

    Mooi, simpel, uitgebreid en pffffff andere lede. Op een gegeven moment kwam ik op verschillende websites dezel;fde mensen tegen :-s

    Zwakke punten:

    Ik kan mezelf niet terugvinden als ik zoek, mss heeft dit ermee te maken dat ik m'n profiel beperkt heb ingevult. Dit zal ik nog even uit moeten zoeken,

    Review:

    Sinds 3 dagen ben ik lid en moet zeggen dat dit er allemaal erg goed en uitgebreid uitziet. Als moderne vrouw wil ik me niet aanmelden op saaie/normale date websites en ordinaire sexdate websites ben ik ook niet van. Xclub zit er mooi tussenin en heb nog geen last gehad van opdringerige mannen. Tot nog toe alleen leuk en zelfs spannend contact :) :)
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    V Houttuin
    26 november 2013

Datingsite kenmerken

Kosten per maand n.v.t.
Kosten per jaar n.v.t.
Gratis berichten Nee
Gratis reageren Nee
Gratis interesse Ja
Gratis fotos bekijken Ja
Aantal leden Onbekend
Erotische contacten Ja
Internationaal daten Nee
Chatbox Ja
Persoonlijkheidstest Nee
Alleen senioren Nee
Mobiele datingsite Ja

Er zijn nog geen artikelen geschreven

Ontwerp

Inhoud

Navigatie

Algemeen oordeel

Schrijf een Review


*
*

*



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)