• Klungel

  Review over Qupid

  Qupid is een aanrader

  Vanaf het moment dat ik online kwam had ik het al naar m'n zin. Je kan er goed uit de voeten, gebruiksvriendelijk, leuke filter opties, veilige betaalmethodes en een groot ledenplatform. Ik heb gemerkt dat er veel mensen tussen zitten die geile gesprekken willen hebben. Het is wel aan te raden om niet met 'enters' te typen, want per bericht ben je een credit kwijt. Dus dan kan het snel gaan! Voor de rest dik in orde, ik heb een date gepland staan, ik hoop dat het wat wordt.

  31 oktober 2019
 • Bart

  Review over Datingbord

  Drama

  Ik ben al m'n geld kwijt. En wat heb ik er voor terug gekregen? Een zere zak die nodig geleegd moet worden. Blijkbaar wil er niemand afspreken, erg treurig als je het mij vraagt. De website functioneert goed en is niets mis mee, maar het is niet bedoeld om mensen te ontmoeten voor een erotisch momentje..

  31 oktober 2019
 • Rani

  Review over GayBuddy

  Momenten van geluk

  Ik merk dat ik mezelf echt gelukkig voel op gaybuddy. Ik ben normaal niet van deze websites, maar het is erg geil om zo te praten met andere jongens merk ik! Hihi.

  31 oktober 2019
 • Wanka

  Review over Seksbuddy.nl

  Leuk voor entertainment

  Maar meer ook niet! Het afspreken laat zich erg achterwegen en heb het idee dat ik mezelf hier alleen maar blauwe ballen aan het aanpraten ben af en toe. Het kan allemaal veel beter als het gewoon een keertje allemaal 'echt' gemaakt wordt... jammer

  31 oktober 2019