• Patrick72

  Review over 50liefde.nl

  Tegenvaller

  Niet altijd alles zit mee. Zo ook niet mijn datingvoortgang bij 50liefde. Is niet vooruit te branden, snap er geen bal van. Denk dat ik binnenkort maar opzeg, heb alleen maar te maken met neppe zooi.

  10 februari 2020
 • Turid

  Review over Qupid

  Oogje op iemand

  Alleen hoe kan ik er nou voor zorgen dat ik een nummer fix ofzo? Niemand wil haar nummer geven.

  10 februari 2020
 • July

  Review over Datingbord

  Bloedmooie vrouwen

  Als een vrouw, val ik op vrouwen. Ik ben erg seksistisch ingesteld maar dat uit zich niet op het eerste gezicht. Maar toch wil ik er over praten. Al snel vond ik datingbord, degelijke site om mezelf tevreden te kunnen houden op seksgebied. Aanrader vanuit mijn standpunt.

  X July

  10 februari 2020
 • Jessandro

  Review over GayBuddy

  mooi

  Mooie momenten, voor een mooie prijs. Ik ben altijd wel te vinden op dit soort sites. Je kan zeggen wat er in je op komt, niemand die raar staat te kijken of iets. De credits geven aan dat het een site is waar je vrijblijvend 'lid' van kan worden. Het heeft geen vaste maandlasten, en je hebt veel zoekfuncties. Het enige wat nu nog ontbreekt is het vinden van een seksvriendje.

  10 februari 2020
 • Lekkertje23

  Review over Seksbuddy.nl

  Sexchatten

  Seksbuddy draait meer om de seksverhalen dan om het afspreken als ik eerlijk ben.. is aan de ene kant toch wel jammer want ik dacht oprecht dat er zo iets bestond. Maar blijkbaar is het gewoon niet mogelijk.. de kans dat je iemand vind om seks mee te hebben op normale datingsites, zal bijna niet bestaan.

  10 februari 2020