• Aaron

  Review over 50liefde.nl

  Belangrijk om te lezen

  50liefde is een prima datingsite, maar je kan voor verassingen komen te staan. Zeker met het opzeggen van je account als je geen zin meer hebt of iemand hebt kunnen vinden. Ik had na een maand of 8 iemand gevonden waarmee ik nu samen door het leven ga. Echter was t opzeggen nog wel een dingetje. Gelukkig hebben ze een professionele klantenservice die vrijwel altijd bereid zijn om tot een oplossing te komen. Eind goed al goed!

  17 maart 2020
 • Levi

  Review over SnapDate

  Veel leden

  Wat me opvalt zijn het aantal leden, dat zijn er echt een hoop.. weet niet precies hoeveel, maar dankzij de filter optie is het veel makkelijker zoeken naar jouw type persoon. Geile seksverhalen ik ben er voor gemaakt! Kan niet beter zo... alleen ja, uiteindelijk verwacht je wel een echte ontmoeting om al die verhalen die je met elkaar gedeeld heb, een keertje in de realiteit te beleven. Wellicht?

  17 maart 2020
 • Tw3nty

  Review over Datingbord

  Abrakadabra

  Voor mij nog een raadsel waarom ik na 200 euro nog steeds geen ontmoeting heb gehad... ik vraag het elke keer ,maar die vraag wordt gewoon ontweken. Ruikt niet erg pluis! Jmmr..

  17 maart 2020
 • Tijn2

  Review over GayBuddy

  Voldoet

  Voldoet aan mijn eisen, namelijk:

  - Direct
  - Opwindend
  - Kinky
  - Schappelijke prijzen
  - Honderden leden

  17 maart 2020