Flirtbericht is een gezellige datingsite waar je op zoek kunt naar spannend contact. Wil je anoniem daten? Het is allemaal mogelijk op deze datingsite. Je vind hier een hoop mannen en vroouw die staan te trappelen om jou te ontmoeten. Ze zijn avontuurlijk en willen geniten van het leven. Elke dag komen er meer gelijkgestemde mensen bij! Dit is dus jou ultieme kans om iemand te ontmoeten. Schrijf je gratis in en gebruik onze handige zoekfunctie. Zo kun je rustig bekijken wie je aanspreekt en uiteindelijk contacten op flirtbericht.

Flirtbericht.nl


Flirtbericht Reviews

    oplichters op club erotica

    100% gelijk. Ik heb zelf gewerkt aan deze oplichters bende maar kon het niet meer aan om mensen zo voor de gek te houden. Pas ook op voor "club erotica".


    Advies? STOP MET INTERNET DATING!
    Ik kan je alles van vertellen omdat ik zelf ook aan heb meegewerkt tot ik het licht heb gezien.

    Sterke punten
    oplichters

    Zwakke punten
    oplichters

    oplichterij

    De meiden zijn allemaal nep. Er zitten enkele figuren die alle berichten beantwoorden en je zolang mogelijk aan het lijntje houden en je dus zoveel mogelijk geld afhandig maken. Dit is het en niet anders. OPLICHTERIJ, u bent gewaarschuwd!!!
    Nadat ik er achter kwam dat ik was opgelicht en dit ook kenbaar maakte aan het "meisje" was binnen 5 minuten mijn hele account verdwenen en niet meer toegankelijk. Ik maakte snel een nieuw account aan met vals emailadres en andere inlognaam. Ik heb dat "meisje"waar ik al 18 berichten aan had verzonden wederom opgezocht en haar laten weten dat ik ze door heb en er werk van ga maken. Binnen 1 minuut was ook dit account uitgeschakeld. Ik laat het er niet bij zitten en ga het aangeven bij cybercriminaliteit.

    Sterke punten
    er zijn geen sterke punten

    Zwakke punten
    Je prikt er nadat ze ongeveer 10 a 15 euro van je hebben gejat dwars doorheen.

    Wil je bedonderd worden ??

    Ik heb met een 5-tal dames gechat. Niet een was ook maar te bewegen tot een ontmoeting. Wel veel opwindende chats maar het leidt echt tot niets. Dat is ook de bedoeling want er moet aan je verdiend worden. Uitwisseling van e-mailadressen wordt onmogelijk gemaakt want dan zijn ze een betalende klant kwijt. Het valt ook op dat je met nietszeggende antwoordjes zo lang mogelijk aan de praat word gehouden. Mijn advies, niet aan beginnen want praktisch alle dames zijn fake en erop uit zoveel mogelijk credits van je binnen te slepen. Je bent dus gewaarschuwd en een gewaarschuwd mens telt voor..... Succes met je zoeken naar een leuke partner.

    Sterke punten
    Goede overzichtelijke site.

    Zwakke punten
    Nogal duur per chat bericht.

    Pas op voor Flirtbericht.nl

    NIET AAN BEGINNEN. www.flirtbericht.nl is OPLICHTING. De profielen kloppen niet. Aan de vraagstelling en reactie kun je merken dat de "kandidaat" niet echt geïnteresseerd is. Het gaat hun er alleen maar om jou zoveel mogelijk chats te laten versturen. Heb zelf voor credits betaald waarmee je chats kunt versturen na de eerste 3 gratis chats. Niet doen!

    Sterke punten
    Makkelijk toegankelijk

    Zwakke punten
    Matches zijn fake

    FLIRTBERICHT-FAKERS

    have visited flirtbericht recently the only thing i can say is that they are just FAKERS. You pay 0.90 per message(even if it is few words), and the girl you are talking to always finishes her sentences asking something stupid so you reply back and you spend your credit for nothing. They will always avoid to answer straight forward if they want to chat from somewhere else(for example Skype or normal email) even though all of them they pretend they are so attached to you during the conversation. FAKE SiTE-FAKE PEOPLE in there don't waste money or time on that..

    Sterke punten
    There are no strong points its just FAKE

    Zwakke punten
    FAKE SITE

    flirtbericht

    Sterke punten
    Leuke meiden die direct reageren

    Zwakke punten
    je wordt aan het lijntje gehouden om zoveel mogelijk geld uit te geven.

    Een hele laagdrempelige site, eenvoudig inschrijven en heel snel al reacties in de mailbox.
    Communiceren is echter erg duur, je betaald per bericht, dus als je maar een paar woorden kwijt wil of een soort chat wil doen ben je binnen no-time door je credits heen.
    Credits zijn in bundels beschikbaar en kunnen via iDEAL. worden aangeschaft.

Deze website is niet meer actief

Schrijf een review