Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Beoordeling

Lexa.nl, opgericht in 2002, is dé meest succesvolle datingsite van Nederland. Steeds meer singels melden zich aan op deze datingsite.

Lexa is sinds enkele jaren ook de grootste datingsite van Nederland. Met grootste bedoelen we dan het aantal actieve leden dat dagelijks lid wordt en op dit moment lid is van de datingsite.

Je vindt hier singles die op zoek zijn naar een date, vriendschap of langdurige relatie.

Lexa heeft veel functionaliteiten waarmee je contact kunt leggen met andere singles. Zo kun je berichten versturen, chatten via de zogenaamde LexaMessenger, meedoen aan quizzen en méér. Dat deze datingsite werkt, blijkt uit de vele succesverhalen die te lezen zijn op de site!

Naast de uitgebreide site van Lexa is er ook een zeer gebruiktvriendelijke app beschikbaar. De datingapp van Lexa is gratis te downloaden in de appstores. Doe er je voordeel mee en date waar en wanneer je wilt met Lexa!

 

ACTIE! Tijdelijk gratis daten op Lexa!

Klik op de banner hieronder om 3 dagen gratis te daten op Lexa.

 

Lexa een succesvolle datingsite

Lexa is erg populair, zo komt er elke minuut een nieuwe single bij. Je vindt dan ook gelijkgestemde mensen op Lexa: ze zijn allen op zoek naar een geschikte date. Deze datingsite is veilig en verkozen tot de meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Het inschrijven op deze datingsite is volledig gratis! Direct na het inschrijven, kun je meteen in contact komen met andere singles. Wist je dat er iedere week maar weer 35.000 dates ontstaan door Lexa?  Probeer het vandaag nog uit en vindt een geschikte partner.

Klik op de button hieronder om direct naar de site van Lexa te gaan.

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    oplichters

    Sterke punten:

    Niet veel sterke punten. Als je iets zegt wat de site niet aanstast word je er af geflikkert en je kan op gern enkele maniet je weerwoord geven. Lijkt wel of ze nog in de jaren 40/45 leven waar je nikd mocht zeggen. Ik zou graag willen weten waar werknemers van deze site wonen. Ik had net voor 1 maand opgewardeerd dus 24,99 euro heeft lexa gestolen van mij. Hun hoofdkantoor opereerdook vanuit belgie om de nederlandse wet te omzeilen. Laffe dieven zijn het en als man heb je op deze site geenrecht

    Zwakke punten:

    Als het hun niet aanstaat wat jij zecht ook als het conform de regels is word je er zo van af gegooidven je kunt nergens je weerwoord zeggen of je gelijk halen. Zij hebben alle macht ook als je betaald hrbt ben je je geld kwijt. Dieven zijn het!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    kwaat
    10 mei 2016

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Erdogan Admins

    Sterke punten:

    none

    Zwakke punten:

    Je mag je flirts of berichten niet zien zonder dat je lid word , en zeg je er iets van dan word je eraf geflikkerd.
    Dus als ze nu zeggen je mag berichten lezen maar alleen beantwoorden als je lid bent zou ik zeggen ja

    Review:

    Als je er iets van een opmerking meld in je tekst wat goed gekeurd moet worden word je er dus van af geflikkerd , wachtwoord klopt niet meer en als je die veranderd dan mag je er nog niet op.
    Dus als je in een vlak iets neerzet in de trend van "lijkt wel een no pay non cure" omdat je de flirts of berichten niet kan lezen zonder dat je lid word , dan beslist de Erdogan admin blijkbaar dat je verwijderd word
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Art
    02 mei 2016

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    wel erg bijzonder ..

    Sterke punten:

    none

    Zwakke punten:

    veel

    Review:

    mijn ex van 2 jaar geleden, inmiddels getrouwd en een aantal andere nep figuren....op de site
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Lana
    16 april 2016

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    mooie beloftes, maar verder...

    Sterke punten:

    de zoekfunctie (handig)

    Zwakke punten:

    - de zoekfunctie (werkt alleen niet)
    - lexa events vaak ver weg, borrels op werkdagen (hallo, moet vroeg op)
    - matches van lexa slaan nergens op:
    1) zij zoekt iemand tot 35. volgens lexa perfecte match (ik ben rond de 40)
    2) zij zoekt iemand tot 1.80, perfecte match (ben 1.95m)
    3) wil zij kinderen en jij niet: perfecte match
    4) is zij al meer dan 3 maanden niet meer online geweest: misschien heb jij wel geluk
    5) zoek jij iemand tot 40: lexa heeft nog wel iemand van 49 voor je in de aanbieding.

    Review:

    na 6 maanden "premium" (anders kun je helemaal fluiten naar een antwoord) hou ik het wel voor gezien met lexa. De meeste leden zijn geen betalend member en kunnen hun ontvangen berichten dus niet lezen laat staan beantwoorden. Tenzij je als afzender premium membership afsluit. Maar de meeste dames krijgen zoveel berichten dat ze gewoon helemaal niets lezen. Kan ik ze eigenlijk ook niet kwalijk nemen.
    Je mag al blij zijn als je een vriendelijk "nee" terugkrijgt. De meeste events zijn borrels op werkdagen. Leuk, maar op werkdagen moet ik vroeg op en dan is de keuze een paar uur met openbaar vervoer of aan de cola. Of thuisblijven. Verder probeert lexa je zoveel mogelijk extraatjes af te laten sluiten (premium, control, lexamore).
    Verder als ik dan een keer een dame van "verweg" (Rusland, Panama, Brazilië) antwoord dat ik het toch wat dicht bij huis zoek krijg ik van lexa vervolgens allerlei voorstellen uit die regio's. Want je hebt tenslotte contact gehad met iemand uit die omgeving.

    Lexa heeft een app.Van diegenen die hun profiel invullen via de app krijg je dan alleen te zien "gescheiden,--,--". Echt handig zoeken.

    Kortom een hoop ergernis.

    In 6 maanden 1x gebeld met een dame. Verder geen resultaat.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    GVR
    05 maart 2016

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Trap er niet in!

    Sterke punten:

    De app crasht continu. Als Lexa vraagt of je het wilt beoordelen, en je geeft een negatief oordeel, dan kom je bij haar customer care terecht. Maar als je een positief oordeel geeft, dan komt het ineens wel in de play store terecht (indien Android). Ook is opzeggen heel lastig. Lexa hanteert debiele regels (zogenaamd omtrent technische redenen). Begin er dus niet aan!

    ite komen niet door

    Zwakke punten:

    De app crasht continu. Als Lexa vraagt of je het wilt beoordelen, en je geeft een negatief oordeel, dan kom je bij haar customer care terecht. Maar als je een positief oordeel geeft, dan komt het ineens wel in de play store terecht (indien Android). Ook is opzeggen heel lastig. Lexa hanteert debiele regels (zogenaamd omtrent technische redenen). Begin er dus niet aan!

    men niet door

    Review:

    De app crasht continu. Als Lexa vraagt of je het wilt beoordelen, en je geeft een negatief oordeel, dan kom je bij haar customer care terecht. Maar als je een positief oordeel geeft, dan komt het ineens wel in de play store terecht (indien Android). Ook is opzeggen heel lastig. Lexa hanteert debiele regels (zogenaamd omtrent technische redenen). Begin er dus niet aan!

    men niet door

    Bijzonderheden:

    De app crasht continu. Als Lexa vraagt of je het wilt beoordelen, en je geeft een negatief oordeel, dan kom je bij haar customer care terecht. Maar als je een positief oordeel geeft, dan komt het ineens wel in de play store terecht (indien Android). Ook is opzeggen heel lastig. Lexa hanteert debiele regels (zogenaamd omtrent technische redenen). Begin er dus niet aan!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    C.
    09 februari 2016

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Deze site is nep

    Sterke punten:

    Reacties vanaf deze site komen niet door

    Zwakke punten:

    Reacties vanaf deze site komen niet door

    Review:

    Reacties vanaf deze site komen niet door

    Bijzonderheden:

    Reacties vanaf deze site komen niet door
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    C.
    09 februari 2016

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Oplichters

    Sterke punten:

    Geen.
    Onduidelijke site die met misleiding klanten binnen haalt. Het is je reinste oplichterij.
    Daarna zijn ze niet telefonisch, per mail of aangetekende post bereikbaar.

    Zwakke punten:

    Eenmaal een gratis profiel krijg je meldingen over zogenaamde mails van geïnteresseerden mannen. Eenmaal een betaald lidmaatschap afgesloten blijken het emails van Lexa zelf die je proberen binnen te krijgen. Lexa zet zelfs mannen bij je favorieten.
    Eenmaal binnen kan je niet van je 14 dagen herroepingsrecht gebruik maken want ze zijn niet bereikbaar via het genoemde email adres. Het automatische lidmaatschap krijg je ook niet opgezegd en zelfs op een aangetekend schrijven krijg je geen reactie.

    Review:

    Misselijk makende oplichterij. Met name het niet bereikbaar zijn vind ik te treurig voor woorden.
    Zelfs op een opzegging per aangetekend schrijven krijg je geen antwoord. Zij weten donders goed dat je voor de 25 euro die je van ze tegoed houd na je herroepingsrecht, niemand voor dit bedragje zijn rechtsbijstand in zal schakelen. Dat is dan makkelijk verdiend voor Lexa en het is je reinste oplichterij. Sneu dat je mensen die graag een leuke partner willen vinden zo oplicht en misleid.
    Aparte is dat wanneer je je profiel inactief maakt je wel direct een mail bevestiging krijgt met de mededeling dat dit niet automatisch het einde van je lidmaatschap betekend. Het lijkt wel een enge ziekte waar je niet van af komt. Ik heb de automatische incasso ten einde raad nu maar geblokkeerd. Ik kan nl aantonen mijn lidmaatschap beëindigd te hebben, namelijk met minstens 10 emails en een aangetekend schrijven.

    Bijzonderheden:

    Worden doorlopend genoemd als meest succesvolste datingsite.
    Waar is dat op gebaseerd? Alle mensen die zich hebben laten misleiden tot een lidmaatschap waar ze niet meer vanaf kunnen komen?
    Begrijpelijk dat er dan zoveel geld aan reclame uitgegeven kan worden.

    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Date
    22 januari 2016

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Slechte site

    Sterke punten:

    Geen

    Zwakke punten:

    Rommelige en onoverzichtelijke site. Matches die ze je voorhouden slaan nergens op verkeerde leeftijgroep en aan de andere kant van het land wonende terwijl je een marche van 5 km van je woonplaats aan hebt gegeven. Ze zijn alleen maar bezig je allerlei andere memberships aan te smeren

    Review:

    Slecht
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Esmeralda
    11 januari 2016

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Prima site, veel leuke mensen

    Sterke punten:

    Veel leden
    Veel functionaliteiten
    Makkelijk zoeken en contact leggen
    Overzichterlijke site

    Zwakke punten:

    Geen

    Review:

    Ik via Lexa veel leuke contacten opgedaan. De site is gebruiksvriendelijk en de app ook. Ik gebruik de app naast de site en dat werkt heel goed.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Marion
    26 november 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Opzeggen niet mogelijk

    Sterke punten:

    Geen

    Zwakke punten:

    Onduidelijk ingerichte website. Teveel zijwegen. Voordat je het weet betaal je voor een premium lidmaatschap. Nooit gewild.
    Opzeggen is helemaal niet mogelijk alleen als je een kwade mail stuurd naar de customer support. De links naar het opzeg gedeelte zijn niet zichtbaar op de mobile site. Misschien wel op de pc maar die heb ik niet meer.

    Review:

    voor aantrekkelijke mannen moet je niet op Lexa zijn. Een enkele uitzondering daarvelaten.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Nina
    10 november 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Lexa, goed concept, jammer van de deelnemers...

    Sterke punten:

    - eenvoudig in gebruik (als je eenmaal betaald hebt.....)
    - veel leden maar of ze echt zijn?

    Zwakke punten:

    - Je kunt niet zien of iemand lid is
    - Ieder bezoekje op jouw profiel wordt aangemerkt als "interesse" wat dus meestal niet het geval is.
    - Allemaal HBO of hoger ????
    - Iedereen is aan het plaatjes kijken schijnbaar...want reactie komt er niet
    - kijk je bij je matches, staan er dames wereld wijd en ver buiten de leeftijd grenzen die je zoekt.... zit ik niet op te wachten

    Review:

    Na eerst gratis lid te zijn geweest en uiteraard enkele bezoekjes te hebben gehad, toch lid geworden. Grote vergissing.... iedereen is HBO of hoger blijkbaar. Maar als je dan een berichtje stuurt, klappen deze dames blijkbaar dicht want reactie komt er nooit.(Geen positieve en ook geen negatieve)... Als jijzelf dan een keer eerst een berichtje ontvangt, en je reageert hier weer op, is het ook plotseling over en verdwijnt het profiel van de site. Zie er niet al te slecht uit, eigen huis, eigen zaak etc etc. Maar niemand zegt me dan waar het aan ligt...
    Was al sceptisch en deze hele ervaring heeft het bevestigt; op enkele goede reklame verhalen na, gebeurt er niets.....

    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Jammer
    30 juni 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Goede site met enkele verbeterpunten

    Sterke punten:

    - Goed concept
    - Overzichtelijk
    - Laagdrempelig
    - Voor ieder wat wils

    Zwakke punten:

    - Een verbeterpunt dat zeker aandacht verdient is het opzeggen van het lidmaatschap, want de ingewikkelde procedure is niet klantvriendelijk.
    - Soms kan het uploaden van een profieltekst tot problemen leiden, maar dat wordt goed opgelost.
    - Wat ik jammer vind is dat de layout veranderd is, want nu ziet het er minder professioneel uit.

    Review:

    Met het concept van Lexa is niet veel mis, wat ik overigens niet kan zeggen van de attitude van veel members. Plotseling niets meer laten horen zonder aanleiding zijn schering en inslag. Niet te vergeten het overheersende motto "Plaatje niet oké, weg ermee". Samengevat wordt er weinig rekening wordt gehouden met het gevoel van de ander. Dat is niet alleen slecht voor de sfeer en het zelfvertrouwen, maar ook voor het imago van een datingsite.

    Wat me wel opvalt is dat de meeste members er gemiddeld aantrekkelijker uitzien dan de gemiddelde bevolking en dat maakt me sceptisch. Omdat het niet representatief is, vraag ik me af of er niet mee gesjoemeld wordt. Tevens zou ik wel eens willen weten of alle non-actieve profielen worden verwijderd. Dit zou een verklaring kunnen zijn voor het uitblijven van feedback.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Mario
    18 juni 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    LEXA NEP?

    Sterke punten:

    Veel profielen en veel mensen online.

    Zwakke punten:

    Blijkbaar zijn ze pure piraten die je geld aftroggelen en je in de kou laten staan.

    Review:

    Ik heb zelf een gratis profiel op Lexa omdat ik eerst reviews wou lezen van de site maar ik kom overal en ook hier slechte reviews tegen Lexa heeft van alle datingsites in NL de slechtse recensies maar zijn toch ook weer de bekenste en grootste dus het is eigelijk best vreemd . Wat ik wil vragen aan mensen die zijn opgelicht door LEXA als ze betaald hebben waarom nemen jullie niet alle contact op met mekaar en klagen Lexa aan ?! . Ze kunnen hier toch niet mee wegkomen als ze daadwerkelijk -- Je centen afpakken en de bombarderen met nep emails van wijven die overal wonen maar nooit normaal contact willen hebben ? . En daar betaal je dan 15 euro per maand voor ts echt schandalig duur . Nu snap ik hoe ze aan geld kwamen om reclames op TV te tonen . Ik zou hier dus niet nu een betaald lidmaatschap aanemen maakt me niet uit of ze de grootste van Nederland zijn .
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Ramanios
    14 juni 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    xxxxxxxxxx

    Sterke punten:

    xxxxxxxxxxx

    Zwakke punten:

    xxxxxx

    Review:

    xxxxxxx

    Bijzonderheden:

    over knuz
    leden zijn niet bij gewerkt zijn leden of niet leden langer dan 2a3jaar niet op de site geweest maar je kun ze wel aanklikken als je klikt dan staat er 2a3jaar niet aanwezig geweest
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    jan roossien
    28 februari 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Prima datingsite

    Sterke punten:

    Veel actieve leden
    Goede en snelle redactie

    Zwakke punten:

    Best hoge maandelijkse kosten

    Review:

    Ik vind Lexa een goede datingsite. Je krijgt echt een groot aantal actieve leden waaruit je kunt kiezen. Ook de app werkt prima.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    datingsites
    27 februari 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Het kan slechter

    Sterke punten:

    De overdaad aan spam ken je deels beïnvloeden dmv instellingen. Zo is het opdringerige Lexamore best te negeren.
    Leuke varianten voor het zoeken. De daily six vond ik wel leuk.
    Leuk als je contacten buiten Nederland wil, daar zit je al snel aan.
    Makkelijk opzeggen, gewoon goed lezen.
    Het proberen waard, niet te lang lid blijven.

    Zwakke punten:

    Veel nep profielen. Vaak te herkennen aan naam-underscore-getal. Dus iets als: Loesje_3765. Meestal zonder profieltekst.
    Slechte filtering. Dames worden overspoeld met onzin heb ik begrepen.
    Het is en blijft een geldmachine.
    Site en app lopen niet synchroon. Berichten gemaakt op de site zie je vaak niet terug in de app en vice versa.

    Review:

    Een paar leuke dates uitgehaald maar de laatste tijd is het een zooitje. Ik krijg zelden reacties meer en dat heeft te maken met dat je berichtjes bij de ontvanger in de overvloed van onzin verdwijnen. Dit krijg ik af en toe teruggekoppeld van dames die nog de moeite nemen om hun vuilnis uit te pluizen.
    Veel profielen zijn niet actief, te zien aan de laatste datum online.. Het actieve aantal leden is een fractie van het genoemde aantal leden.
    Voor de rest het algemene verhaal: bijna iedereen wil vijf jaar jonger dan de eigen leeftijd, Dit gaat niet werken. Aandacht van fossielen vallen dmv je profielteksten te weren. Mensen zijn hier niet realistisch, whats new...
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Jaap
    18 januari 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Waardeloos

    Sterke punten:

    Geen

    Zwakke punten:

    Heel veel slechte manier op iets op te zeggen.
    Er wordt zonder kennis voor af verlengd.
    Heb je op gezegd op de site dan geld het niet voor de app op jou mobiel.
    Daar kan je helemaal niet op zeggen.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Wibon
    26 november 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Lexa: misleidend en erg duur

    Sterke punten:

    Veel functionaliteiten
    Veel profielen
    Veel response
    Activiteiten in de buurt

    Zwakke punten:

    Duur
    Full membership voldoet niet aan de minimale eisen
    Gebedel om meer geld
    Allerlei extra sites met extra basisfunctionaliteit tegen extra betaling
    Onduidelijk

    Review:

    Ik kwam hier terecht omdat het wel aardig leek. Na een full membership te hebben afgesloten kun je geen criteria definitef opstellen om een zinvolle selectie te maken. Steeds kom je weer op een betaalscherm voor meer geld. Erg slecht. Via de mobiele app zijn die extra aankopen ook door een kat die over je telefoon loopt te doen. Slechte zaak. Klantenservice blokkeert je wel maar meldt niks . Aan daten ben ik niet toegekomen. Ik hoop dat ik mijn geld terug krijg want ik heb het helemaal gehad met deze flutsite. Reacties zijn vaak niet relevant, ik zoek niet iemand die 3000 km verderop woont, mijn opleidingsniveau niet heeft en gelooft in de Heer. Kosten ? 14.95 per maand extra. Wat een geldklopperij is dit toch. Relatieplanet kan minder maar biedt meer.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Fred
    02 november 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    OPZEGGEN DOE JE ZO!

    Sterke punten:

    Veel members.

    Zwakke punten:

    Weinig doen echt hun best contact te leggen.

    Review:

    Zoals overal vermeld:
    1. Ga naar “Mijn instellingen”
    2. Vervolgens klik je op “Mijn membership”
    3. Zeg hier uw lidmaatschap op*

    HIERNA MOET JE NOG DOORGAAN!

    4. Vul de enquete in.
    5. Blijf vragen beantwoorden en klikken op Doorgaan tot je de vraag krijgt
    6. 'U gaat nu uw lidmaatschap opzeggen. Weet u het zeker?' DOORGAAN! Doorgaan tot je de bevestiging krijgt dat je lidmaatschap is/wordt stopgezet.

    Nu krijg je bericht op je beeldscherm dat je hebt opgezegd
    PLUS de instellingen bij je membership zijn aangepast
    PLUS je ontvangt mail dat je hebt opgezegd.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    OPZEGGEN
    18 oktober 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    oplichters

    Sterke punten:

    Vuile vieze oplichters zijn het want toen ik nog niet betaald member was werd ik dood gegooid met berichten die ik niet kon lezen en nu dat ik betaald member ben zijn al me berichten verwijderd en ik ontvang helemaal geen berichten meer plus het feit als ik me profiel intstel dan woord het anders ingesteld dan dat ik heb opgegeven ik ben er klaar mee met deze oplichtings praktijk

    Zwakke punten:

    Deze dating website moet ze van het web afgooien voor dat er nog meer gedupeerd raken

    Review:

    Slecht
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    theo
    12 oktober 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Kan niet meer inloggen en profiel staat online

    Sterke punten:

    Ik kon me gratis inschrijven bij Lexa. Sinds gisteren werkte mijn wachtwoord niet meer. Deze veranderd, dat lukte nog.
    Nu niet meer, wat ik ook verander ik kom niet meer bij mijn eigen gegevens en deze zou ik graag willen verwijderen!

    Zwakke punten:

    Je kunt niet meer je gegevens beheren, fotoos staan online,

    Review:

    Lokkertje die hele Lexa.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Faralda
    27 september 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    SCHRIJVEN MEER AF DAN NODIG EN JE KUNT NIET OPZEGGEN

    Sterke punten:

    KAN ZE NIET VINDEN MOMENTEEL....

    Zwakke punten:

    MISLEIDENDE COMMUNICATIE OF HET GEHEEL UITBLIJVEN ERVAN

    Review:

    IK BEN ZEER BOOS OP LEXA! ZE HEBBEN INMIDDELS BEDRAGEN AFGESCHREVEN, TERWIJL IK GEBRUIK WIL MAKEN VAN DE HERROEPING. HEB INMIDDELS 4 MAILTJES GESTUURD, MAAR GEEN REACTIE!
    OOK OPZEGGEN IS NIET MOGELIJK.....ZE ZEGGEN DAT DAT PAS NA 24 UUR KAN, MAAR OOK DAT WERKT NIET..... IK GA ZEKER VERDERE STAPPEN ONDERNEMEN INDIEN ZIJ NIET BINNEN EEN WEEK ZULLEN REAGEREN.....
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Anoniem
    25 september 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Misleid !!!!!

    Sterke punten:

    Je krijgt elke dag automatisch gegenereerde berichten toegestuurd die je proberen geinteresseerd te houden om abonnee te worden en te blijven .

    Zwakke punten:

    Er zijn veel " Fake - profielen " en er worden erg veel Fake berichten/boodschappen naar je gestuurd , als je deze probeert te openen lukt dit op geen enkele manier , commentaar Lexa : niets aan te doen . Het lidmaatschap is daarbij erg summier als een niet lid jouw verzonden bericht als lid probeert te beantwoorden kan dit niet , ook zij moet dan eerst lid worden , belachelijk !!!
    Of je moet een nog duurder abonnement nemen van E 9,99 erbij per maand dan zijn deze mogelijkheden wel beschikbaar

    Review:

    Erg dure site ,niet helder , moeilijk bereikbaar wanneer je commentaar hebt , wordt geen actie ondernomen met jouw info .

    Misleiding alom , niet doen er zijn vele betere sites . !!!!!!!!!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Once upon
    11 september 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    ik ben bedonderd door lexa

    Sterke punten:

    ik heb net 59,94 betaald voor een half jaar lidmaatschap en wordt geblokt: ik kom niet eens op mijn eigen profiel>>>en geen telefoonnummer waarop ze te bereiken zijn...niet doen deze site!!!!

    Zwakke punten:

    ik heb betaald en kom niet op mijn profiel

    Review:

    niet op deze site, ze vragen veel geld en blokkeren dan je profiel
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    john
    03 september 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Lexa, als het even *niet* om daten gaat

    Sterke punten:

    Helaas weinig sterke features gezien in vergelijking met andere sites.

    Zwakke punten:

    Verouderde interface.
    Opties die je worden aangeboden (tegen bijbetaling uiteraard) die eigenlijk standaard zouden moeten zijn
    Duur!

    Review:

    Hier valt echt bijzonder weinig te beleven. Alleen op deze site ingeschreven zitten lijkt haast wel een garantie om alleen te blijven!
    Laten we verder ook eerlijk zijn: de meeste Nederlanders betalen niet gauw voor datingsites.
    Dus waarom ik/jij/wij eigenlijk wel? Wat daar nog bijkomt is dat de site erg duur is.

    Goed, ik hou maar op want het begint erop te lijken dat ik enigszins ontevreden ben!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    E. van Putten
    18 augustus 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Vissen met dynamiet

    Sterke punten:

    Goed verdienmodel

    Zwakke punten:

    Mensen die hun profiel niet invullen
    Mensen die geen omschrijving van zichzelf neer zetten
    Mensen zonder foto
    Je moet kunnen zien of mensen ook betalend lid zijn zodat je geen moeite verspilt aan mensen die toch niet serieus zijn
    Hoop profielen die online lijken te zijn

    Review:

    Gelukkig heb ik genoeg zelf vertrouwen, ik geloof gewoon niet dat het minimale aantal contacten alleen aan mezelf ligt.
    Tja vandaag had ik een lazy sunday en een slechte bui ik heb dus het chatten eens geprobeerd wat blijkt de meeste online profielen geven de melding niet online zodra je wat stuurt . Ik heb me gewoon netjes gedragen qua vragen over de chatten maar als ik van de weinige echte profielen er een paar heb weggejaagd is het toch niet helemaal een verspilling van geld geweest

    Bijzonderheden:

    Top tip maak eens een reply all button aangezien de meeste profielen niet echt zijn of van buitenlandse vrouwen. Dat scheelt weer tijd met reageren op de vrouwen waarvan ik denk dat ze wel echt zijn. Kortom niet doen lid worden van deze of andere datingsites
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Waarom
    10 augustus 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    ongewenste afschrijving na opzegging

    Sterke punten:

    Lexa bombardeerd je met mailtje over mogelijke partners. Ieder schijnt hiervoor in aanmerking te komen die zich heeft ingeschreven in een straal van 100 km

    Zwakke punten:

    Let op !!! Lees de zogenaamde kleine lettertjes.Je geeft bij aanmelding blijkbaar automatisch een machtiging voor afschrijving
    Lexa laat je in de val lopen want ruim binnen een maand moet je opgezegd hebben, zo niet dan hang je er een maand extra aan vast. Als je binnen een dag voor de periode opzeg zoals ik, kun je niet meer opzeggen. Dit kan pas erna en dan kom je er achter dat je voor een een maand extra moet betalen. En ja helaas bij mij wordt dan niet het bedrag voor één maan voor twee af

    Review:

    Slechte ervaring. Niet beter dan alle andere Datingsites al laten sommige Review's weten dat dit de beste is. Waarschijnlijk door iemand van Lexa zelf geschreven.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    robbert
    08 augustus 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Geld uit je zak kloppen, dat staat bij LEXA op 1

    Sterke punten:

    Een snel en correct antwoord op een vraag.
    Verder is me niets sterks opgevallen.

    Zwakke punten:

    Slechte/ geen uitleg van de werkwijze ( wat is een flirt, wanneer en hoeveel moet je betalen om contact te leggen, etc etc)
    Je mag je voorkeuren aangeven, echter: de gepresenteerde partners, ook degenen die jouw profiel hebben kunnen kijken, voldoen er absoluut niet aan.
    Aan één stuk door probeert Lexa je te bewegen weer meer te betalen voor andere diensten, verschrikkelijk irritant!
    De "6 van de dag" hebben een minimum aan informatie.

    Review:

    Gewoon slechte site en onbetrouwbaar. Iedereen snapt dat hier geld verdiend moet worden, maar op DEZE manier is het wel érg doorzichtig.
    Ik kan me niet voorstellen dat er zóveel onbeschofte Nederlandse mannen bestaan, mannen die niet de moeite nemen om netjes op een bericht te reageren. Daarom denk ik dus dat er mannen op Lexa staan die helemaal niet meer ingeschreven staan. Ook al iets heel naars!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Gerretje
    09 juli 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Fijne site met helaas een vervelende bug

    Sterke punten:

    - Veel aanbod van profielen
    - Teksten worden gecontroleerd, dus alleen serieuze profielen
    - Veel kenmerken om op te zoeken, vooral afstand is fijn
    - Zoekopdrachten bewaren is zeer handig

    Zwakke punten:

    - Irritante bug wordt niet opgelost
    - Tips worden genegeerd, site en app veranderen nauwelijks
    - Je kunt niet zien of iemand een abonnement heeft (commercieel gezien wel handig natuurlijk)
    - Verlenging uitzetten is onvindbaar
    - Bij Daily6 worden profielen aangeboden waarbij de leeftijdswens totaal genegeerd wordt

    Review:

    Verborgen profielen blijven terugkomen in de zoekresultaten, zowel op de website (Firefox en IE) als app (Android en iOS). Heb dit meerdere malen gemeld, reactie van Lexa is dat alles goed werkt en het aan browserinstellingen of cookies ligt. Ik ben zelf IT-er en werk met een schone browser, heb dit echt wel goed op orde. Gevolg is enorme vervuiling van zoekresultaten, echt heel irritant. Uit frustratie schrijf ik deze review, misschien dat het helpt. ;-)

    En heel raar is dat het me al meerdere malen niet gelukt is om volgens de instructie in de help de verlenging van het abonnement uit te zetten. De betreffende pagina bevat geen linkje waarmee dit zou moeten kunnen. Als je vraagt om dit op te lossen zet een medewerker het voor je uit, waarmee het dus de volgende keer weer niet lukt. Dit lijkt op een bewuste truc om het uitzetten moeilijk te maken.

    Voor het geval iemand van Lexa dit leest nog even een paar gratis tips:
    - maak een optie waarmee je je favoriete zoekresultaten tonen-modus kunt kiezen, nu wordt telkens de eerste optie gebruikt (foto met deel van profieltekst)
    - maak een optie in het zoekscherm waarmee je rekening kunt houden met de leeftijdswens van de ander
    - opties in zoekscherm mbt kinderen omzetten naar checkbox zodat je meerdere opties kunt kiezen (bijvoorbeeld om te zoeken naar [Ja] en [Weet nog niet]
    - optie in het zoekscherm waarmee je kunt zoeken op aantal kinderen, bijvoorbeeld maximaal 1
    - maak een mogelijkheid om vanuit een profiel direct naar alle berichten van/naar die persoon te gaan, is handig bij twijfel of je die persoon al eerder een bericht hebt gestuurd
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Robin
    28 juni 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    LEXA belazert je

    Sterke punten:

    Geen

    Zwakke punten:

    Zitten veel nepprofielen, je kan je nooit meer uitschrijven, alleen maar de-activeren, ze gebruiken je fotos jaren later nog voor promotie. Verder hele irritante site.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Airen
    25 juni 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    bedrog

    Sterke punten:

    lexa stalkt haar uitgeschreven klanten door toch steeds weer foto,s van zgn geinteresseerden naar je mail te sturen

    Zwakke punten:

    Door jouw profiel toch steeds maar weer te tonen aan de leden, krijgen deze een vertekend beeld van het ledenbestand.
    Zij krijgen foto's van mensen voorgesteld die al lang zijn uitgeschreven!

    Review:

    Lexa is een bedrieglijke site. Leden krijgen foto's van mensen toegestuurd die al lang geen lid meer zijn!
    Zo kun je je dus wel de grootste noemen, door mensen te bedriegen!!!

    Bijzonderheden:

    LEXA IS EEN NEPSITE
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    henny kamminga
    09 juni 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    LEXA Niet DOEN !!!!

    Sterke punten:

    Geen idee wat de sterke punten zijn.

    Zwakke punten:

    Mobiele website werkt slecht !
    Misleiding door je diverse opties in de maag te splitsen.
    De Daily6 ( matchen van een date) komt met voorstellen van date ver buiten de regio of personen die maanden niet online zijn geweest.

    Review:

    Een tijdje geen gebruik gemaakt van Lexa dus mijn account opgeschort ( niet makkelijk ) dus niet meer zichtbaar voor het publiek na ruim een maand toch maar weer eens inloggen en ja hoor een mailbox vol met flirts en berichten van vrouwen die je profiel gelezen hebben ???? Allemaal fake want als je op de link klikt naar het profiel dan blijkt die persoon al maanden niet meer online te zijn geweest.
    De Daily6 ( matchen van een date) komt met voorstellen van date ver buiten de regio of personen die maanden niet online zijn geweest.
    Uiteindelijk toch besloten om die rotzooi op te heffen !
    Maar dat is heel moeilijk om je account op te zeggen, dit gaat via diverse verwijzingen en linkjes en tig keer alles met met ja aanklikken terwijl je met slechts 1 druk op de knop die overigens strategisch geplaatst zit bij het uitloggen (uitvouw menu die over het verlengen knopje valt ) en vervolgens zit je er weer een maand aan vast .
    Oja bij vrijwel iedereen waar ik contact mee heb gehad heeft bij zijn/haar "TOP match " iemand aan de andere kant van het land staan , dus nooit te controleren .

    Lexa is niet opgezet om je aan een partner te helpen maar puur en alleen om de centjes !
    en misschien een rare vraag maar zowel LEXA als Relatieplanet roepen dat ze site van het jaar zijn ? Er kan er toch maar 1 site van het jaar zijn.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Nooit meer LEXA
    05 juni 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Centenklopperij

    Sterke punten:

    MIN 100%, slechter is onmogelijk.

    Zwakke punten:

    Schreef me 10-3 j.l in voor 60 euro, vervolgens werd er dezelfde datum automatisch 42 euro afgetikt, en vandaag weer een kleine 60 euro.
    Bah, stelletje vuile smerige oplichters.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Pipo
    17 maart 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Randje van oplichting?

    Sterke punten:

    Ik zou het na onderstaand verhaal niet weten

    Zwakke punten:

    Ik ben lid geworden. FULL member zelfs, maar Lexa heeft een andere defenitie van full member, het kan ..."fuller"..., Dat noemen ze premier enz lidmaatschap. Daar kom je pas na betalen achter, dus netjes... nee. na het worden van Premier member kan je nog steeds niet alles, maar wel na: jawel: nog eens betalen. Ook kan je als full member geen foto's zien van mensen die op jouw pagina reageren, raar

    Review:

    Ik ben lid geworden. FULL member zelfs, maar Lexa heeft een andere defenitie van full member, het kan ..."fuller"..., Dat noemen ze premier enz lidmaatschap. Daar kom je pas na betalen achter, dus netjes... nee. na het worden van Premier member kan je nog steeds niet alles, maar wel na: jawel: nog eens betalen. Ook kan je als full member geen foto's zien van mensen die op jouw pagina reageren, raar

    Bijzonderheden:

    De site heeft als hoofddoel het uit de zak kloppen van geld van de daters.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Bellie
    20 januari 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Aangename tijdverspilling

    Sterke punten:

    De website ziet er netjes , begrijpelijk en verzorgd uit

    Zwakke punten:

    * je krijgt profielen te zien die al weken of maanden niet online zijn ( wat een onzin geen wonder dat ze zeggen dat er zoveel leden zijn !)

    Review:

    * Ik was vergeten dat mijn abonnement afgelopen was, en log dus gewoon in... Mijn mailbox zag er overstroomd uit en de chat verzoeken tingelden om mijn oren, tja totdat ik dacht ik zal nu eens reageren...... mooi niet dus.
    * uiteindelijk kan het natuurlijk ook zijn dat ik de kritische dames kan bekoren en ben ik waarschijnlijk gewoon foeilelijk zonder enige inhoud... of deze site wordt gewoon bevolkt door het type gold digger dat uit is op HBO Universitair of gepromoveerde slachtoffers.... wie zal het zeggen
    * voor mij ....... LEXA nooit meer
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Richard
    17 december 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    geldklopperij

    Sterke punten:

    De toegankelijkheid van de site wekt vertrouwen.

    Zwakke punten:

    Voordat je het weet ben zit je op Lexamore, waar je helemaal niet wil zijn. Je krijgt steeds dezelfde gezichten te zien en kan zelf moeilijk zoeken naar leuke en interessante mensen.

    Review:

    Matches zijn discutabel, navigatie van lexa.nl naar lexamore is misleidend en steeds dezelfde gezichten.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    anna
    14 november 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    hele slechte site

    Sterke punten:

    geen

    Zwakke punten:

    alles
    ik ben nu een paar weken lid maar er is nooit iemand online van mijn leeftijd je krijgt nooit een reactie van iemand echt pure geldklopperij!!

    Review:

    hele slechte site misschien wel beter voor oudere mensen
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    steven
    24 mei 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Lexa.nl gratis full membership Valentijnsactie

    Sterke punten:

    Leuke Valentijnsactie
    Je kunt gratis gebruikmaken van alle functies
    Prima navigatie
    Site laad snel

    Zwakke punten:

    Niet alle personen die op "online" staan, zijn werkelijk online!

    Review:

    Ik heb mij gisteren aangemeld op Lexa, allemaal heel leuk en aardig. Je hebt 24 uur gratis de tijd om overal gebruik van te
    maken. Ik zag dat er 68.576 singles online waren. 3 van de 4 singles, die op "online" stonden, waren helemaal niet online. Telkens als ik wou chatten, kreeg ik de melding: "deze persoon is offline" Je zou haast denken dat het fake profielen zijn. Uiteindelijk heb ik wel echt chat contact gehad en dat is prettig verlopen. Ik twijfel wel of ik een betaald lidmaatschap moet nemen. Ik had graag nog even langer van deze actie gebruik willen maken. Voor mensen die net als ik op zoek zijn, raad ik aan deze actie uit te proberen.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Jeffrey
    10 februari 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Handige en veilige website

    Sterke punten:

    Veel mensen met foto
    Groot klantenbestand
    Makkelijk in gebruik

    Zwakke punten:

    Nog geen zwakke punten kunnen ontdekken

    Review:

    Ik ben al een aantal maanden lid en heb al met veel leuke mensen contact gehad. Het is in ieder geval de moeite waard om het een keer uit te proberen.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Charlie
    28 december 2012

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Lexa.nl gewoon keer proberen

    Sterke punten:

    Veel mensen online
    Handige chatmessenger

    Zwakke punten:

    Teveel mailtjes met allerlei aanbiedingen waar je snel op moet reageren. Een week later krijg je precies dezelfde aanbieding.

    Review:

    Ik heb Lexa een paar maanden uitgetest en het is mij wel bevallen. Heb wel leuke dates gehad. Helaas is uiteindelijk geen vaste relatie aan over gehouden.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    1
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Stefan
    30 november 2012

Datingsite kenmerken

Kosten per maand € 24,95
Kosten per jaar n.v.t
Gratis berichten nee
Gratis reageren nee
Gratis interesse ja
Gratis fotos bekijken ja
Aantal leden niet bekend
Erotische contacten nee
Internationaal daten ja
Chatbox ja
Persoonlijkheidstest nee
Alleen senioren nee
Mobiele datingsite ja
Link http://www.lexa.nl/

Speciaal voor de bezoekers van dating-sites-vergelijken.nl heeft Lexa een mooie actie beschikbaar, namelijk 3 dagen gratis full membership! Schrijf je nu in en profiteer! Ontmoet leuke single vrouwen en mannen online. Schrijf je nu Gratis in op Lexa en ontvang 3 dagen gratis een Full Membership! Wees er snel bij, want deze Lees meer »

“Nee, ik doe ik niet aan Valentijnsdag, het is zo’n commercieel feest” maar ondertussen baal je wel als je op 14 februari de avond alleen op de bank spendeert. Hoe zorg je er dan voor dat je op Valentijnsdag een leuke date regelt? Met een beetje voorbereiding krijg je het Lees meer »

Actie bij Lexa met Valentijn!

2015-02-03 16:10:26

In de periode 6 t/m 16 februari 2015 krijg je als nieuw lid 3 dagen gratis een full membeship bij Lexa! Zo kun je mooi even kijken of op Lexa of daar jouw Valentijn niet rond loopt, zodat je voor dat je het weet de 14e gezellig met z'n tweeën Lees meer »

Lexa heeft in de maand januari de Lexa Date Days. Dit betekend dat je van 1 januari tot en met 21 januari 2015 3 dagen gratis een fullmembership krijgt als je je aanmeldt, zodat je eens rustig kunt rondkijken of de site iets voor jou is. Ook maak je elke Lees meer »

Bij Lexa is het weer volop actie. Voor alle nieuwe leden is er namelijk een top deal, 3 dagen een gratis full membership! Deze actie loopt tot en met 22 december 2014, dus wees er snel bij en scoor voor de feestdagen nog een date! Nog niet zo bekend met Lexa? Lees meer »

Actie bij Lexa, 3 dagen gratis!

2014-10-08 14:30:17

Lexa heeft weer een mooie actie de komende week. Van 10 tot en met 20 oktober 2014 krijg je als nieuw lid maar liefst 3 dagen de tijd om volledig gratis gebruik te maken van de datingsite. Dit houdt in een gratis full membership om uit te zoeken of Lexa Lees meer »

Win een Verzorgde Date bij Lexa.nl! Lexa.nl pakt uit in augustus met een aantal zeer leuke acties. Zo ontvangen nieuwe leden van 12 to ten met 22 september 2014 sowieso 3 dagen Gratis Full Membership. Daarnaast maak je echter ook kans op een van de 10 verzorgde dates die Lexa.nl verloot. Lees meer »

Je had in het begin al twijfels over deze date, maar omdat je het zo onaardig vond om af te zeggen, ben je toch gegaan. En nu heb je spijt,want de date waar je nu tegenover zit is zo dodelijk saai dat je het liefst zou willen dat deze date Lees meer »

Morgen beginnen Lexa Date Days weer. Maak snel gebruik van deze promotie en schrijf je de komende periode in, Je ontvangt dan 3 dagen gratis een Full Membership. Deze actie loopt van 11 t/m 21 juli 2014. Lexa Date Days, ontvang 3 dagen gratis Full Membership   Lees meer »

Contact informatie Als je contact wilt maken met de klantenservice van datingsite Lexa, omdat je bijvoorbeeld je abonnement wilt aanpassen, je profiel wil laten verwijderen of vragen hebt over acties en aanbiedingen of gewoon simpelweg wil opzeggen, dan is dat mogelijk via de post, per fax of met een mailtje. Post Het post adres Lees meer »

In juni biedt Lexa alle nieuwe members een zomerse actie aan: Je kunt tijdelijk en vrijblijvend gebruik maken van een 3 dagen GRATIS Full Membership. De actie is geldig van 06-06-2014 t/m 16-06-2014.   3 dagen gratis daten op Hemelvaart (lexa actie)   Lees meer »

Van 22 mei tot en met 29 mei 2014 ontvang je bij Lexa 3 dagen een gratis full membership én maak je ook nog eens kans op een dinerbon van €75. Dat betekent dus drie dagen gratis daten! Lees meer »

Ontvang nu de gehele maand mei 1 maand full membership bij Lexa gratis. Bij het afsluiten van 1 maand full membership bij Lexa ontvang je nu dus de 2e maand geheel gratis. De actie is geldig tot en met 31 mei 2014. In het weekend van 9 tot en met 11 Lees meer »

Tips voor een succesvolle relatie

2014-04-17 08:48:16

Tips voor een succesvolle relatie. Uiteindelijk is iedereen op zoek naar hetzelfde. Iemand om de rest van het leven mee door te brengen. Een maatje, soulmate, verkering, geliefde. Tips voor een succesvolle relatie. Nu is het vinden van de juiste partner een hele klus op zich. Het is best lastig om tussen uit Lees meer »

3 dagen gratis daten? Alhoewel de lente in maart voorzichtig al is begonnen, viert Lexa.nl de gehele maand april het officiële begin van de lente! 3 dagen gratis daten Van 4 t/m 14 april geeft Lexa.nl nieuwe members de kans om alle betaalde opties uit te proberen. Na inschrijving ontvangen nieuwe members nu 3 dagen lang een Gratis Full Lees meer »

Mannen lijken meer op elkaar dan ze denken… vooral in bed! Is het een kwestie van opvoeding, sociale druk of aangeboren mannelijkheid? We durven het niet te zeggen. Maar één ding is zeker: sommige gebreken zijn erger dan andere. Prestatiedrang Om een goede minnaar te zijn, hoef je niet alleen maar goed Lees meer »

Leuke originele date?

2013-09-24 12:08:23

Er zijn veel locaties en activiteiten te bedenken waar je met je date naartoe kunt gaan. Vele zul jeongetwijfeld kennen. De kroeg, het park, de bioscoop, uit eten, naar de film. Stuk voor stuk leuk om te doen maar heel erg origineel is het niet. Wil jij je date verrassen Lees meer »

3 dagen gratis full membership? Lexa heeft voor alle vrijgezellen in Nederland een unieke actie per 6 t/m 12 september 2013. Iedereen die zich inschrijft ontvangt nu automatisch 3 dagen gratis full membership en kan daardoor gebruik maken van alle extra functionaliteiten.3 dagen gratis full membership - schrijf je nu in! : www.lexa.nl Lees meer »

Lexa heeft voor alle vrijgezellen in Nederland een unieke actie per 5 april t/m 11 april 2013. Iedereen die zich inschrijft ontvangt nu automatisch 24 uur gratis full membership en kan daardoor gebruik maken van alle extra functionaliteiten. Laat deze aanbieding niet liggen en ontmoet vandaag nog de man of vrouw van dromen.  Schrijf Lees meer »

Gratis lexa full membership gratis lexa full membership ontvangen? Dat kan! Op vrijdag 8 tot en met donderdag 14 februari 2013 krijgen alle leden gratis een full membership van 24 uur! Dit is de ideale gelegenheid om je Valentijnsdate te ontmoeten!           Lees meer »

Lexa Datedays, gratis daten! Van vrijdag 4 t/m donderdag 10 januari 2013 zijn er de Lexa Date Days! Tijdens deze week (normaal een weekend) krijg je als nieuw lid 3 dagen gratis full membership(normaal 24 uur). Op Lexa.nl, de nummer 1 datingsite van Nederland,  kun je een partner vinden voor een date, relatie of Lees meer »

Lexa.nl, de nummer 1 datingsite Singles in Nederland verkiezen Lexa.nl boven andere datingsites. Uit recent onderzoek van comScore is dit gebleken. Lexa.nl heeft namelijk het grootste aantal unieke bezoekers gemeten over de periode augustus t/m november 2012. Volgens het onderzoeksbureau heeft Lexa.nl iedere maand 223 duizend unieke bezoekers. Relatieplanet.nl heeft in dezelfde Lees meer »

Lexa inloggen Lexa inloggen, waar kun je dit doen? Op deze pagina zullen we dit uitleggen. Alleen leden van Lexa kunnen inloggen op de startpagina. Dit kan met je e-mailadres of gebruikersnaam en wachtwoord.  Klik op de link “al member?” ( zie figuur 1, punt 1) Het login scherm verschijnt in beeld( Lees meer »

Lexa opzeggen Lexa opzeggen?, Veel mensen hebben hier moeite mee. Op deze pagina zullen we je uitleggen hoe en waar je dit kunt doen. Lexa profiel verwijderen/opschorten Log in op Lexa en klik in het horizontale menu op “mijn account” en vervolgens op “mijn instellingen”. Kijk onderaan de pagina en klik op de link: Lees meer »

Lexa kosten Lexa kosten,  hoe duur is het nu eigenlijk? Op deze pagina vind je de tarieven die lexa hanteert. Lexa heeft drie lidmaatschapstermijnen: 1 maand* kost 24,95 euro 3 maanden* kost 12,95 euro per maand ( -48% besparing op 1 maand fullmembership ) 6 maanden* kost 9,95 euro per maand   ( -60% besparing Lees meer »

Ontwerp

Inhoud

Navigatie

Algemeen oordeel

Schrijf een Review


*
*

*



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)